Zep Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 bittrex'e hesap açmadan siacoin nasıl alırım ya var mı satacak olan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Xenocide said: ben aşağıdan buy order çaktım bakalım. düşerse benimdir, düşmezse hiç benim olmamıştır zaten. Az da olsa al abi. Düşerse tekrar alırsın. Çok yerden sinyal geliyor. 1 dolar altına düşer tekrar belki ama düşmeme ihtimalinde üzülmemek için azcık al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Zep said: bittrex'e hesap açmadan siacoin nasıl alırım ya var mı satacak olan:D ne var bu sia da dünden beri 3 kişi bana al dedi çok yüksek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 sia breakoutunu yaptı baboli neyini alıyonuz lan daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Dolar olarak ilk iki basamağının sıfır olması çekiyor insanları. Tronda o yüzden patladı ilk üç basamağı sıfırdı ilk girdiğimde. Yeni gelenler en ucuz coinlere bakıyor önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 etherium için geç kaldık mı sizce bir tane alıp atıyım mı kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 XRP de yine bi haber falan var sanirim. Boyle uctuguna gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Coinbase diyolardı bir de ripple'ın zaten 3-5 aralığında olması gerekmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 lul gün gece 240den tronlarımı satınca sinir olup 290 320 aralıgında tüm paramı basmıstım. limit koydum 400de sat diye satmış 330dan tekrar alaıym biraz ripple nereye gider. alınır mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Ripple 600 satoshiden sonra downtrend. 490-530arasi tekrar girilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Xenocide said: sia breakoutunu yaptı baboli neyini alıyonuz lan daha al sat yapmıyorum ben. daha önce de yazdım buraya breakout kovalamak tam bir suckers game. 7-8 tane farklı coin var ona da birz exposure'um olsun diye yüzde 5 falan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Şöyle bir bakınca en iyisi binance gibi gözüküyor alım satım için, ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 fee açısından falan öyle de, her coin de yok binance de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 binance'ta şuna dikkat etmen ilerde binance a küfretmemen açısından iyi olur , ne miktarda alım yapacaksın bilmiyorum ama komisyonu (verified olunca sanırım) bnb(kendi binance coin isimli coini) üzerinden yüzde 50 indirimli alıyor, eğer ki hiç bnb almamışsan satış yaptıkça cüzdanında sürekli küsüratlı coin göreceksin (0.895645 XLM gibi) bunları da satamıyacaksın dolayısıyla wallet a bakarken sürekli çöplük izlenimi olacak, bu yüzden exchange hacmine ve trade sıklığına göre(atıyorum 1000 dolar koydun hergün ortalama 1-2 al sat yapıyorsun 5-6 bnb gibi) btc veya eth attığın gibi ilk olarak bnb al. ikinci püf nokta bnb aldıktan sonra, diğer coinleri alırken tam rakamlı al ki satarken yine tam halini satabilesin.Binance ne yazık ki BTC hariç(eth ve tanesi dolar bazında pahalı coinlerde buna dahil olabilir emin değilim) küsüratlı coin sattırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Nasıl yani? Mesela atıyorum 5 ETH gönderdim binance'a, yükseldi, sattım, dolar oldu (veya euro). sonra onunla BNB mi alacağım? Yoksa ETH --> BNB sonra BNB --> dolar mı yapacam. Veya alırken nolacak. Alış-satışta bi işlem sırası falan açıklama yapabilir misiniz detaylı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 hayır fee ler için bir kısmını oraya at diyor da ben öyle bir gereklilikten haberdar değildim, öyleyse sipeys sana bağlanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Bir de nakit parayı çekerken sıkıntı yaratıyor mu? Bittrex için "paramın üstüne yattı" falan diye isyanlar var da sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ilk işlem olarak bnb/btc veya bnb/eth üzerinden bi 4-5 bnb alın, onunla kessin komisyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 binancedan nakit cekemiyorsunuz zaten bildigim kadariyla, sadece trade yapabiliyorsunuz. tr icin binance'den tekrar btcturk'deki hesabiniza yollayip oradan bozdurabilirsiniz. ps. binance ile karistirmisim, kalsin burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 hepsi için geçerli değil mi o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 dreagloth said: hayır fee ler için bir kısmını oraya at diyor da ben öyle bir gereklilikten haberdar değildim, öyleyse sipeys sana bağlanıyoruzBir "gereklilik" değil abi, sen BNB almadan fee lerimi BNB ile öde deyince kendisi exchange yapıyor ve alım satım yaptığın coinlerden küsürat kalıyor 0.0001231 gibi. Major bir zararı yok, rahatsızlık olacaksa al BNB at kenara oradan deduct etsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 gereklilik değil tabi de, misal şuanda binance walletımda ortalama 10-15 dolarlık coinin üstüne yatılmış gibi bir durum var.Ederi 1 dolar olmayan coinde şeyinde olmayabilir kalan küsürat ama 5 10 dolarlık coinlerde bile böyle kalıyor 0.99 dahi olsa. Böyle bir sürü coine girip çıkıyorsan yarın o rakam 100 dolarda olur sonra binance a söversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Lancelion said: binancedan nakit cekemiyorsunuz zaten bildigim kadariyla, sadece trade yapabiliyorsunuz. tr icin binance'den tekrar btcturk'deki hesabiniza yollayip oradan bozdurabilirsiniz. ps. binance ile karistirmisim, kalsin burada. bittrex'ten çekebiliyor muyuz ki? ben belli bir miktara ulaştıktan sonra btcturke aktarıp nakite çevirmeyi düşünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 abi bittrexten btc veya eth olarak btcturke geçirir orda satar paranı alırsın banka hesabına.Ben yurtdışından direk dolar olarak gönderim yapan site duymadım türkiyeye zaten yollasada çok fazla komıisyon alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Parayı alırken bankanizda işlem gozukmesinin bi sakıncası yoksa btcturk en mantıklısı, gayet yüksekten bozuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar