Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

ben aşağıdan buy order çaktım bakalım. düşerse benimdir, düşmezse hiç benim olmamıştır zaten.

Az da olsa al abi. Düşerse tekrar alırsın. Çok yerden sinyal geliyor. 1 dolar altına düşer tekrar belki ama düşmeme ihtimalinde üzülmemek için azcık al.
Sosyal ağlarda paylaş

binance'ta şuna dikkat etmen ilerde binance a küfretmemen açısından iyi olur , ne miktarda alım yapacaksın bilmiyorum ama komisyonu (verified olunca sanırım) bnb(kendi binance coin isimli coini) üzerinden yüzde 50 indirimli alıyor, eğer ki hiç bnb almamışsan satış yaptıkça cüzdanında sürekli küsüratlı coin göreceksin (0.895645 XLM gibi) bunları da satamıyacaksın dolayısıyla wallet a bakarken sürekli çöplük izlenimi olacak, bu yüzden exchange hacmine ve trade sıklığına göre(atıyorum 1000 dolar koydun hergün ortalama 1-2 al sat yapıyorsun 5-6 bnb gibi) btc veya eth attığın gibi ilk olarak bnb al.

ikinci püf nokta bnb aldıktan sonra, diğer coinleri alırken tam rakamlı al ki satarken yine tam halini satabilesin.Binance ne yazık ki BTC hariç(eth ve tanesi dolar bazında pahalı coinlerde buna dahil olabilir emin değilim) küsüratlı coin sattırmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

hayır fee ler için bir kısmını oraya at diyor da ben öyle bir gereklilikten haberdar değildim, öyleyse sipeys sana bağlanıyoruz
Bir "gereklilik" değil abi, sen BNB almadan fee lerimi BNB ile öde deyince kendisi exchange yapıyor ve alım satım yaptığın coinlerden küsürat kalıyor 0.0001231 gibi. Major bir zararı yok, rahatsızlık olacaksa al BNB at kenara oradan deduct etsin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

gereklilik değil tabi de, misal şuanda binance walletımda ortalama 10-15 dolarlık coinin üstüne yatılmış gibi bir durum var.Ederi 1 dolar olmayan coinde şeyinde olmayabilir kalan küsürat ama 5 10 dolarlık coinlerde bile böyle kalıyor 0.99 dahi olsa.

Böyle bir sürü coine girip çıkıyorsan yarın o rakam 100 dolarda olur sonra binance a söversin.
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

binancedan nakit cekemiyorsunuz zaten bildigim kadariyla, sadece trade yapabiliyorsunuz. tr icin binance'den tekrar btcturk'deki hesabiniza yollayip oradan bozdurabilirsiniz.

ps. binance ile karistirmisim, kalsin burada.

bittrex'ten çekebiliyor muyuz ki? ben belli bir miktara ulaştıktan sonra btcturke aktarıp nakite çevirmeyi düşünüyodum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...