Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 sen kısa paça pantolonu nasıl giyiyosan bende zamanında bu gözlüğü kullandım. sayılı da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 /dodge hayatımda öyle pantolon giymedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 (facepalm) farz-ı misal diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 şu gözlüğün iticiliğinin %80'i falan markasını PRADA olmasından geliyor ya. en azından benim için. markası ahmet olsa "mih beğenmedim" der geçerdim ama bırada olunca daha bi nefretle nefret ederek tiskiniyorum. (balta sayılmaz, "sana ne lan ibiş, ay lav prada" diyen yine alır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 camı da kırmızı? neden kırmızı cam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 güncel mi? seneler once kullandıgım night drive gözlügü hatırlattı, almayı düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 evet güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 hala güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paticikte bulunan ve ginalynin sunum kumandası ile kapışabilecek tek ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 lan mis gibi sunum kumandasıydı, canavar gibi de çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Quel-Thul said: güncel mi? seneler once kullandıgım night drive gözlügü hatırlattı, almayı düşünebilirim hah bak insan icine cikilmayacaksa ok. ama camlari gece icin uygun mudur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 ginaly said: lan mis gibi sunum kumandasıydı, canavar gibi de çalışıyordu. Karşim kötü anlamda değil de satılabilme zamanı olarak bir kıyastı o. Yani bu üründe de 5-6 yılı devirebilecek ışığı gördüm. Yoksa senin kumanda can, senin kumanda harika, senin kumanda eşsiz. O konuda mukayese edilemez bu gözlükle..................... Sıqıntı yokk...................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 ginaly said: lan mis gibi sunum kumandasıydı, canavar gibi de çalışıyordu. hala hoarder title'i gelmemis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 hayır ipod shuffle'ı da aynı zamanda satılığa çıkardım, o satılmadı hala sunum kumandası gitti ama. 50 lira ama olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Lyv said: Quel-Thul said: güncel mi? seneler once kullandıgım night drive gözlügü hatırlattı, almayı düşünebilirim hah bak insan icine cikilmayacaksa ok. ama camlari gece icin uygun mudur bilemedim. zamanında modaydı bu. paticik 2009 yılında böyle geziyordu, inkar ediyorlar şimdi. 90'ların ispanyol paçası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Öteki gözlük konusundan buraya link koymuşlar. Gençler bakın yaz geldi sayılır. Adam ölü fiyata Prada gözlük satıyor. Yazık günah alın kullanın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 patide bile bu kadar zevksiz insan yoktur o gözlüğe para verecek kadar. yine bir ilk sayfaya gittim irkildim resmen ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Seneyi devriyesinde gün-cel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 20 liraya araba gözlüğü olarak alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Eren the Aiko aka Ultimate Gay edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethagorf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Bisiklet süren arkadaşların tercih edebileceği güzel bir gözlük hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Büyük destek geldi. Forum dışına satıldı mesajı gelir 1 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 hahahahaha noluyo lan aiko'muymuş arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Güncel Fiyat: 350 TL 250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Hedef 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar