sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Selam bir ara daum pot'u kullanıyodum sonra eskiye dönüp Bs playera geçeyim dedim ama eski stabilitesi yok. Siz şu an ne kullanıyorsunuz vlc falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 vlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 windows media player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 vlc kullaniyorum ve memnun degilim. layout gorunumu ve kullanimi falan hosuma gitmiyor. ileri al dedigimizde sadece bir kac saniye ileri alma fonksiyonu yok halen galiba alt+ok ile daha kisa (ama uzun) sure ctrl+ok ile anasinin nikahi kadar sure atliyor ya. tilt oluyorum. splayer arayuz guzel duruyor. yukari asagi tuslari ile ses acip kapatamiyorsun. bir de dosya mkv ise sanirim codeclerimde bir sikinti var, bazen bir kac kare geriden dusuyor goruntu. sanirim iyi bir media player yok. oanlarin en iysi vlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 vlc açılışta after effectsle yarışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 kmplayer kullanıyorum genellikle. VLC yedekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 gom player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 potplayer genelde altyazı istediğimde bs player'i açıyorum otomatik altyazı bulma şeysi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 vlc'nin ekranından sürükleyip yana taşıma olayı yok ya. ayarlara baktım bulamadım. illa pencerenin üstünden tutup çek diyor. bir de dasaanın dediği gibi yön tuşlarına ayar yapsam da düzelmiyor ileri geri sarma ses açma kapama şeyleri. bug mıdır nedir anlamadım. bs player da kodek problemi yaşatıyor sürekli. videolar çizgi film filtresi yemiş gibi cartoon çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Yıllardır GOM , 2.1.28 diye bir version , yıllardır da sorunsuz. Update yi kapat, kullan gitsin. Önce K-Lite basic, o da 9 küsür version, Ondan sonra ac3filter 2_6_0b lite , üstüne de Gom Playeri kurarım. Daha açamadığı bir formata denk gelmedim. Altyazı görüntüleme ileri geri alma vs. en kolayı onda, yandan üstten alttan nerden çekersen çek, her türlü geliyor pencere. Classic directory skininde kullanıyorum. En kolay o bana. VLC yi default player olarak Twitch Streamlink Gui de kullanıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 gerge gelsin de kimsenin bilmedigi YOKplayer falan bisi desin hemen bir de hic onemsemedigimiz konularda falan bisiler yazmasi lazim ama YOKplayer h265'i ozellikle AC3 seslerini DAC ustunden calistirmaya yarayan Kx341.n formatindaki transformasyonunu yapabiliyor falan demesi lazim. ben de ekrana bakip; "haci video oynatiyor mu? sorun yapiyor mu? ileri geri sol sag rahat calisiyor mu? otomatik altyazi bulmasi var mi? ha bak bu ozellik lan.. var mi bu?" diyip h265'in hayatima katmadigi seyleri dusunecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Oha kimse yazmamış MPC. baya efsane bence. Çok basit, bilgisayarı da hiç yormuyor çok hafif, açmadığı şey baya aşırı nadir. Bir sürü şey customizable bi de. Mesela ileri geri sarmayı farklı tuşlara atayıp, mesela 500 ms, 1600 ms ve 5000 ms yapabiliyorsun, istediğine göre az veya çok ileri geri alabiliyorsun falan. Subtitle renkleri boyutu lokasyonu Vs keza aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 dasaaa said: vlc kullaniyorum ve memnun degilim. layout gorunumu ve kullanimi falan hosuma gitmiyor. sanirim iyi bir media player yok. oanlarin en iysi vlc Ne onersem sen hipstersin diye geliyorsun ama bir faydam dokunsun. Su anda aktif olarak gelirsirilen medya playerlar VLC ve mpv. mpv bunlarin en iyisi. Hatta Plex gibi firmalar da mpv'ye gecmeye basladi hep. Scaling, goruntu, interpolation, her konuda en iyi o. CLI player kendisi ama bir suru GUI var insanlarin yaptigi. Bu basit gui: http://bakamplayer.u8sand.net/index.php Bu da mpv'nin bir suru ozelligini ayarlayabildigin gui: https://bomi-player.github.io/ mpv kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 h265 falan?? 10bit video?? ben yeterince hipster tad alamadim. gene bilmedigimiz programlar ama 10satir eksik bu yazi.. yilmaz ozdil okumus gibi oldum. hizlica sonuca gittin bu sefer. ben bakinca okumayip "pff hipster ya" diyecegim yazi istiyorum GERGE. plz. ha indirdim bu arada ikisini de vlc'den tiskiniyor ama zorla kullaniyordum. iyi olur simdi. yine de 10bit video falan onemli abi. (ne oldugu konusunda bir bilgim yok aslinda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 mpv ile su sitelerden dogrudan izleyebiliyorsun da: http://rg3.github.io/youtube-dl/supportedsites.html Video'nun linkini kopyala yeter. Youtube-dl gerek bunun icin. Karisik olani bilmiyorum ama basit olan her sey hazir geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Yıllardır BSPlayer kullanıyorum. Kurulumdan sonra codecleri kendi indirip kurunca sorun yaşamıyorsunuz ancak extradan başka bir codec paketi kurdunuz mu o zaman sorunlar başlıyor. Bu durumu farkedip paketleri rafa kaldırdığımdan beri sorun yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Sunu da ekleyeyim: https://fossbytes.com/subtitle-hack-affects-millions-device-vlc-kodi-fix-released/ mpv bir sorun yoktu bu acidan. BSplayer gibi yillanmis yazilim ya da GOM gibi kapali kaynak kullaniyorsaniz sorun yasamaniz olasi. VLC, Popcorn, Kodi filan etkilenmis. Size de girmis olabilir yani, arastirin bir. mpv gibi acik kaynak ve aktif projeleri kullanmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ben quicktime kullanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 http://www.cccp-project.net/ gomünüstlük yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 PotPlayer (madVR ve LAV filterlar ile) + SVP http://www.svp-team.com/forum/viewtopic.php?id=284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 GERGE said: Sunu da ekleyeyim: https://fossbytes.com/subtitle-hack-affects-millions-device-vlc-kodi-fix-released/ mpv bir sorun yoktu bu acidan. BSplayer gibi yillanmis yazilim ya da GOM gibi kapali kaynak kullaniyorsaniz sorun yasamaniz olasi. VLC, Popcorn, Kodi filan etkilenmis. Size de girmis olabilir yani, arastirin bir. mpv gibi acik kaynak ve aktif projeleri kullanmak lazim. MPV icin mac platformunda onerebilecegin gui var mi? Diger verdigin linkler vindoz icin hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 https://lhc70000.github.io/iina/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bakiyorum hemen, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Alfa diyor ama v.0.0.3'den beri kullandim ben, sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 mpc-hc + madvr + lavfilters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar