Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük yemeksepeti kazığı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

ad3m said:

Ben herkesi zengin sanıyordum fakirleri görmek içimi serinletti sdsf

ben 3-4 menü söylüyorum abi.

https://i.hizliresim.com/ZZGQbZ.png

mc gibi yerlerin özelliği az paraya hayvan gibi doymak. 65 liralık sipariş vereceksen git adam gibi bir yerden adam gibi bir şey ye, niye anası ağlamış şeyleri üst üste koyup yiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

belki
az paraya --->hayvan gibi doymak
yerine
çok paraya --->hayvanlar gibi doymak
istedim?

Abi silkinip kendine gelir misin bi ya, lutfen.

Yani geyige vuruyosun falan da, vurma. Durum o kadar kotu.

Bir de sunu izler misin bi sana zahmet.

http://www.dailymotion.com/video/x1amh2t_bbc-horizon-sugar-v-fat-h264-1280x720-aac-rmac_lifestyle

McDonalds ve turevlerinin neden yedikce yedirdigine de aciklik getiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben izledim de açıkçası biraz mantıksız buldum

O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş.

ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun.

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Tantuniye lezzetini pamukyağı veriyor evet. Pamukyağına da lezzetini kanserojenler veriyor. Pamuk normalde gıda olarak kullanılmadığı için basıyorlar arseniği civayı karbendazimi, sonra tantuniyi pişirince miss gibi aroması geçiyor. Kanola falan tantuniye lüks yağlar bunlar

bu nasıl bir acımasızlık ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş.

ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun.

Butun suc tatlilarda demiyor yalniz. Ordaki sugar sadece seker degil, direkt carb. %50 yag ve %50 seker(karbonhidrat) olumcul karisim, doysan da duramiyorsun, beyin karacigerden gelen doyduk sinyalini sallamiyor diyor.

edit : ha bir de oradaki iki diyetin de zararli oldugu sonucu cikiyor olmali. tam hatirlamiyorum sonunu.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

axedice said:

Tantuniye lezzetini pamukyağı veriyor evet. Pamukyağına da lezzetini kanserojenler veriyor. Pamuk normalde gıda olarak kullanılmadığı için basıyorlar arseniği civayı karbendazimi, sonra tantuniyi pişirince miss gibi aroması geçiyor. Kanola falan tantuniye lüks yağlar bunlar

bu nasıl bir acımasızlık ya :(

Millet tantuniye abandaikca fiyati artiyor, axedice gibi fakirler de bu soylemlerle milleti caydirmaya calisiyolar iste.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

µh said:

Butun suc tatlilarda demiyor yalniz. Ordaki sugar sadece seker degil, direkt carb. %50 yag ve %50 seker(karbonhidrat) olumcul karisim, doysan da duramiyorsun, beyin karacigerden gelen doyduk sinyalini sallamiyor diyor.

edit : ha bir de oradaki iki diyetin de zararli oldugu sonucu cikiyor olmali. tam hatirlamiyorum sonunu.

Ikizlerin diyeti mi bu bahsettiginiz ( bakmadim onceki sayfalara )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...