vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 scorch said: şu başlıkta trojan falan mı var lan durup durup makine yemeksepeti.com'u açıyor askfddsa Ahahahah @sabonis yemeksepeti viraliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Tantuniye lezzetini pamukyağı veriyor evet. Pamukyağına da lezzetini kanserojenler veriyor. Pamuk normalde gıda olarak kullanılmadığı için basıyorlar arseniği civayı karbendazimi, sonra tantuniyi pişirince miss gibi aroması geçiyor. Kanola falan tantuniye lüks yağlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Red said: goldbaren onu tek başına yediyse bir şey yok ya. mc'in burger'ın hamburgerleri çerezlik niyetine yenebiliyor. ben 74 kiloyum ben de 3 menü falan yiyebiliyorum sıkıntı yok sdf. canım karşim destekleriniz olmasa bugünlere gelemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 2 double quarter pounder gömüp üstüne cheeseburger ile cila yapmışlığım var. mc burgerları bi değiş hakketen, yedikçe yiyesin geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 sizin cila dediğinizi ben menü olarak yiyorum olm. beni yine iyi dükkana alıyorlarmış lan. menü süper olsun mu dediğinde düşünüyorum falan o kadar pattisi yiyebilir miyim diye. size sormadan kürekle veriyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 senko said: 2 double quarter pounder gömüp üstüne cheeseburger ile cila yapmışlığım var. mc burgerları bi değiş hakketen, yedikçe yiyesin geliyor cizburger en iyi ya. 15 tane siparis vermistim bi kere dursun munchies olur diye. 13unu yediydim. negzel gunlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 geçende 6 tane cizburger aldım ben de kesmedi bi 3 tane daha aldıydım. başarılı ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 su an en cok ozledigim sey 1 somun ekmek kokorec gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 goldbären said: ad3m said: Ben herkesi zengin sanıyordum fakirleri görmek içimi serinletti sdsf ben 3-4 menü söylüyorum abi. https://i.hizliresim.com/ZZGQbZ.png mc gibi yerlerin özelliği az paraya hayvan gibi doymak. 65 liralık sipariş vereceksen git adam gibi bir yerden adam gibi bir şey ye, niye anası ağlamış şeyleri üst üste koyup yiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 belki az paraya --->hayvan gibi doymak yerine çok paraya --->hayvanlar gibi doymak istedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bakma sen bunlara ya, afiyet bal şeker olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mc fiyatları dükkanda așırı iyi. Yemeksepetinde diğer fastfoodçularla aynı. Sorun ordan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 pamukyağı'nın litresi 5 tl. oradan hesaplamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 goldbären said: belki az paraya --->hayvan gibi doymak yerine çok paraya --->hayvanlar gibi doymak istedim? Abi silkinip kendine gelir misin bi ya, lutfen. Yani geyige vuruyosun falan da, vurma. Durum o kadar kotu. Bir de sunu izler misin bi sana zahmet. http://www.dailymotion.com/video/x1amh2t_bbc-horizon-sugar-v-fat-h264-1280x720-aac-rmac_lifestyle McDonalds ve turevlerinin neden yedikce yedirdigine de aciklik getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 konunun tarihine baktım, dedim heralde 2004. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 joker indirimi vardı tavuk külbastı+cheeseburger söyledim 28 liraya. başka bişi yemiyim en iyisi bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 tiLi said: joker indirimi vardı tavuk külbastı+cheeseburger söyledim 28 liraya. başka bişi yemiyim en iyisi bugün vakit bulursan su iki ustte verdigim video'yu sen de izlesene. merak ettim izledikten sonra ne dusunucen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ben izledim de açıkçası biraz mantıksız buldum O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş. ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 axedice said: Tantuniye lezzetini pamukyağı veriyor evet. Pamukyağına da lezzetini kanserojenler veriyor. Pamuk normalde gıda olarak kullanılmadığı için basıyorlar arseniği civayı karbendazimi, sonra tantuniyi pişirince miss gibi aroması geçiyor. Kanola falan tantuniye lüks yağlar bunlar bu nasıl bir acımasızlık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 µh said: ben izledim de açıkçası biraz mantıksız buldum O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş. ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun. Butun suc tatlilarda demiyor yalniz. Ordaki sugar sadece seker degil, direkt carb. %50 yag ve %50 seker(karbonhidrat) olumcul karisim, doysan da duramiyorsun, beyin karacigerden gelen doyduk sinyalini sallamiyor diyor. edit : ha bir de oradaki iki diyetin de zararli oldugu sonucu cikiyor olmali. tam hatirlamiyorum sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 copry said: axedice said: Tantuniye lezzetini pamukyağı veriyor evet. Pamukyağına da lezzetini kanserojenler veriyor. Pamuk normalde gıda olarak kullanılmadığı için basıyorlar arseniği civayı karbendazimi, sonra tantuniyi pişirince miss gibi aroması geçiyor. Kanola falan tantuniye lüks yağlar bunlar bu nasıl bir acımasızlık ya :( Millet tantuniye abandaikca fiyati artiyor, axedice gibi fakirler de bu soylemlerle milleti caydirmaya calisiyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 kendi sitelerinden alın dendi mi ? http://www.imgim.com/img_2943.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 abov kaç kişilik aile abi bu. 150 liraya ne yiyor olabilirsiniz mcden falan aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 di said: µh said: ben izledim de açıkçası biraz mantıksız buldum O kadar zaman kontrollü deney için uğraşıp en son çok fark olmadığını görüp lan o zaman birlikte yiyince şişmanlatıyor bunlar bütün suç tatlılarda demeleri baya anlamsız olmuş. ek olarak low sugar diyette spordan bir süre önce muz falan tüketince o spor sırasındaki tükenmişliği yaşamıyorsun. Butun suc tatlilarda demiyor yalniz. Ordaki sugar sadece seker degil, direkt carb. %50 yag ve %50 seker(karbonhidrat) olumcul karisim, doysan da duramiyorsun, beyin karacigerden gelen doyduk sinyalini sallamiyor diyor. edit : ha bir de oradaki iki diyetin de zararli oldugu sonucu cikiyor olmali. tam hatirlamiyorum sonunu. Ikizlerin diyeti mi bu bahsettiginiz ( bakmadim onceki sayfalara ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar