BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 İtalya kıl. ABD vizesi, tarihi bitmiş giriş-çıkış dolu 3 tane Schengen (Fransa-İspanyax2) vardı. Geçen sene tatile gidecektim daha önce İtalya'ya girip çıkmama ve banka hesap hareketleri iyi olmasına rağmen herifler 1 aylık 2 girişli vize verdi ya küfür gibi. Tabii çok fazla faktör ve keyfi uygulama var ama saçma bir şekilde en uzun vizeyi Fransa veriyor benim gördüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 dana22 said: illa turk vatandasligindan cikmak gerekiyor mu ?? Evet. Almanya, seni vatandasliga almaya gönüllüyüm, namusumsun deyince gidip Türk vatandasligindan cikiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 deutschland über alles de diyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 oho.. helga gelip hans da ciksa kabulumdur diye taahut bile imzalatiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Xenus said: deutschland über alles de diyor musun? öyle ki zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ankara'dan basvurun, vip islem yaptirin. 1 gunde bile cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Buraya da not olarak düşeyim. Şirket bürokrasisi yüzünden sabahın 6sında yola çıkıp akşam 9'da dresden'e vardım. Arada milan, frankfurt görmüş oldum ucundan asdf. Giren de şirkete girdi gelecek miller cebime kâr kalacak. İtalya'ya giriş yaptıktan sonra zaten kimse nesin necisin diye sormadı. Ha toplasan 5 saat sürcek yolu 15 saatte bitirince feleğim silkelendi orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Xenus said: deutschland über alles de diyor musun? de bakalım da bi daha almanyadan vize alabiliyo musun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ben dutch kızlara giciklik olsun hesabına doçlandüberallez diye bagariyodum unter in icinde ajhsgfdkaa kezban olmasalardi napiym deplasmanda yaptıklari 9 kusurlu hareket cezasiz kalmamaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 meraktan soruyorum. ayın 6'sında şengene başvurdum daha önce vize aldığım bi ülkeden. cuma günü uçağım var. sitede aratınca evraklarınız konsolosluğa teslim edildi yazıyor. vize yetişir mi acaba cumaya kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 11 iş günü oluyor cumaya kadar, çok sınırda ama yetişir gibi. ülkeden ülkeye de değişiyor. Şengen için en hızlı işlem yapanlar İtalya ve Fransa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 konsolosluğu arasana abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Aiko said: meraktan soruyorum. ayın 6'sında şengene başvurdum daha önce vize aldığım bi ülkeden. cuma günü uçağım var. sitede aratınca evraklarınız konsolosluğa teslim edildi yazıyor. vize yetişir mi acaba cumaya kadar ? 1 hafta önce almanya için şengen aldık başka bir çalışan için, konsolosluk istanbul dan ankara ya yolluyoruz dedi. bakanlığa gidiyormuş? çok anlamadım, sorgulamadım da. ama sonuç olarak ; 16.06.17 de teslim ettik evrakları, 06.07.17 de pasaportu alabildik. uçak biletleri yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 bu kötü bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 evet, son ana kadar bekledik çıkar diye. ama uçak biletini salladıkları yok. gerçi g20 zımbırtısı da vardı o ara, etkisi oldu mu bilmiyorum. ticari davetiyeli vizeydi. o yüzden konsolosluğu ara derim ben de. en azından uçak biletine 2-3 gün önceden müdehale edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Konsolosluk cevap vermez umurlarında olmuyor genelde. 11 iş günü yeterli bi süre gibi, özellikle önceden vize aldıysan. 2-3 güne çıktığı çok oluyor, bence yetişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ilk vizem 3 4 iş gününde çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Ülkenin atarlı gittiği avrupalılar acımıyor. Almanya falan şuan minimum 1 aydan başlıyor. Bunun sizin geçmiş vizelerinizle ya da kişi olarak ne kadar uslu bir çocuk olduğunuzla alakası yok. Acele işiniz falan varsa daha atar yapmadığımız ülkelerden alın (macaristan, italya falan). Daha hızlı çıkma ihtimali var en azından; ama tabi haliyle önce o ülkeden giriş yapmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Yoğunluğa gore değişiyor işte. Yaz dönemi genelde turistik seyahatler de fazla olduğu için daha uzun sürüyor işlemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Phoenixlin said: Ülkenin atarlı gittiği avrupalılar acımıyor. Almanya falan şuan minimum 1 aydan başlıyor. Bunun sizin geçmiş vizelerinizle ya da kişi olarak ne kadar uslu bir çocuk olduğunuzla alakası yok. Acele işiniz falan varsa daha atar yapmadığımız ülkelerden alın (macaristan, italya falan). Daha hızlı çıkma ihtimali var en azından; ama tabi haliyle önce o ülkeden giriş yapmanız gerekiyor. vize aldıgınız tarihte o ülkeden girmen lazım. Vize istedigin tarihten 1-2 hafta sonra gidersen ve sorarsa memur gayet güzel yalan atıp girebilirsin : tur gezim iptal oldu , işim cıktı , kaynım bana kaydı.... ha ilk kez schengen'e başvuruyorsan , 1-2 haftalık vize verdilerse geçmiş olsun asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 6 gün içinde cevap gelmezse bana da girecek 1200 lira bilet parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ben yunanistan'a alacağım, aracı firma en az 1 ay kala mutlaka başvurunu tamamlamış ol dedi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Yunanistan hızlı değerlendiriyor ya yaz-kış, yeter ki başvurunu içeri sok. Tek problem yazın vize randevusu almak, çok dolu oluyor. O yüzden kışın üşenmeyip bir Yunan şengeni patlatıp, Sakız veya Samos'a gir-çık yapmak iyidir. Bir kere yazın almaya kalktım randevu yoktu resmen İzmir'de, Marmaris'e gittim sırf vize için İtalya öven çok olmuş da; benim pasaportta 4 Schengen var, baya bir giriş-çıkış çoğu ülkeye (İtalya da dahil lol) banka hesabı falan da sorunsuz; 2 haftalık 2 girişli vize verdiler geçen sene küfür eder gibi. Birçok kişiye de böyle olmuş. Vizede en iyi Yunanistan sabrederseniz, kümülatif ilerliyor her vizede 6 ay, 1 yıl, 2 yıl diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ilk schengenimi 3 günlük vermişlerdi lan hiç unutmam fasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar