Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 çopçopçular vs el değdirmeyenler hakemler: direk duş alanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Cystein iken bol bol L4D2 atardık, twitch'de ünlü olduğundan beri bizi sallamıyor herif :D gerçi twitchçiler oyun oynayacağı zaman yayın yaparak oynamayı tercih ediyor, o da haklı bi neticede... fuck twitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 tviççi olmak ne acaip bişey ya çok ters bana. bi oyun bekliyorsun yıllarca, çıkıyor sonunda. şöyle evde donunla oturup oynayamıyorsun. olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 escape said: bonec arkadaşı abi jahreinin. birlikte tf2 oynamışlığı da vardır. nerde bonec? hepimizin arkadaşı esc'im. esc'e bazmazan görürdün sen de bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Black-ice said: tviççi olmak ne acaip bişey ya çok ters bana. bi oyun bekliyorsun yıllarca, çıkıyor sonunda. şöyle evde donunla oturup oynayamıyorsun. olacak iş değil. fuck twitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Kim bu arkadaş ? Nesi meşhur ? Jahrein dediğiniz ? İşe yarar bir şey yapiyormu ? Kısa özet geçsenize bana zahmet olmazsa. Üşendim videolarını seyretmeye, ekşisözlük okumaya. Dur bende koyayım yeni Smile den. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Aluriel said: Recep ivedik tier content. Isterse 10m takipcisi olsun ne degisecek. Burdan bile begenenler belli zaten escape subzero vs haha dötüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 gidip portakal falan bicakla sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Ahaha of crit crit üstüne. Aluriel bile crit çakıyor düşünün artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Ya olm... Paso forumda olmayani yericez diye konu aciyonuz, hizinizi alamayip birbirinize giriyonuz. Bakiniz Kizin Marsli ile imtihani konusu, bakiniz bu konu. Garipsiniz vallahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 calimero said: zipzip said: Patiyi biliyorum abi, fistan gelicek 'BU NE MK EHEHEHE' dicek sonra Eren yerlerde. O yüzden o, coolluktan değil. Ben hiç beklemediğim tepkiyi aldım buradan dfs Bi de gelip abone olsanıza g*tler bu kadar konuşuyonuz. abi senin kanalın ne napıyosun onu desene aaaaaağğğğğ yangın var diye bağırıcam şimdi asdafahjads link neyim bişey ver!11! Sormuşsun sonra uğruna konu açtığın Jahrein'in 1.5 katı subscriberı masaya vurunca zipzip dağa kaçmışsın. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 di said: Ya olm... Paso forumda olmayani yericez diye konu aciyonuz, hizinizi alamayip birbirinize giriyonuz. Abi yermek için açmadım ki? Kaç sayfada jahrein ile ilgili negatif tek bi postum yok, ki olabilirdi de. Önce ünlü olduğunu belirtmek için topic açardım, konu konuyu açardı, sonra da evet ya Zaaa derdim. De öyle bir derdim yok, adam meşhur YouTuber olmuş gunahiyla sevabıyla. E geldim paylaştım yani. Sende sürekli bir kulp takma çabası. di said: Garipsiniz vallahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Fazla hassaslastin sen calimero :) Bakmadim bile kim acmis, ne yazmis onu yazarken, konunun gidishattina gore tahmin ediverdim usengecligimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ahah yok ya hassaslaşmadım, hani konuyu bu maksatla açıyorsunuz dediğin için şeettim bana kasıtlı bir şey yaptın diye değil. konu evrildi bir şekilde o tarafa. martian konusu da genel bir serzeniş zaten bence doğal, laf sokma meselesi sonradan ortaya çıktı. failler, kubat damage'lar falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 masaüstü resimleri paylaşılıyordu. bence gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ülkenin yansıması olmuş, bu adamların yüceltilmesi falan komik. düşünsene hayatın o kadar sıkıcı ve monoton ki eğitimsiz wasted birinin internetten başka eğitimsizlere küfür etmesini izliyorsun ketçap mayonez ekmek yerken. hani o kadar kötüsün ki aynı oyunu açıp oynayamıyorusn, veya aynı küfrü sen edemiyorsun sanki. üretilen hiçbir içerik yok, attention span o kadar düşmüş ki acun senin için prime time, gündelik izlediğin videolar jahrein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ulke degil ya dunyanin sorunu bu. justin bieber diye bir karakter begeniliyor dunyada sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ahmet gelir bi wot döşer birazdan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 niye laf atsın ki, paticik ortamımız hiç bir şeyden haz etmemek üzerine kurulu. bi zipzip'i seviyoruz o da niye hiç bilmiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 BIRAKIN LAN ŞİMDİ JAHREİN STEAM ÇÖKTÜ ABİ ALOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Kişiliğini, karakterini bilemem yüz yüze muhabbet etmediğim için ama hitap ettiği kitleye yayın yapıyor ona göre davranıyor işte. Aynı acun gibi. Mantıklı olanı da bu zaten. Size göre dünyanın worst oyuncusu veya yayıncısı olabilir ama live stream konusunda türkiyenin en çok izlenen kişisi ve onu geçen herhangi bir kişi olmadığı sürece bana göre bu başarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 sanki onceki sayfalarda zipzipa laf gelmis. dunyanin en iyi insanlarindan biri lan zipzip. gercekte tanimiyorum hic gormedim muhabbet bile etmedim baska bi mecrada ama ICIMDE HISSEDIYORUM ZIPZIPI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 zipzipin postları şeker gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar