Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 paradoksalkedi said: Abi 2017'deyiz hala türk youtube ve twitchinin leş olduğunu, daha doğrusu ülkeyi çok güzel yansıttığını kabul edip bu konuda topicler açmayabilir miyiz pls. stream her yerde leş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 imamizer said: zipzip bildiğin güvenle çoluğuna çocuğuna izletmelik. https://www.youtube.com/watch?v=fLDYrZwYEMo hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Flassh said: paradoksalkedi said: Abi 2017'deyiz hala türk youtube ve twitchinin leş olduğunu, daha doğrusu ülkeyi çok güzel yansıttığını kabul edip bu konuda topicler açmayabilir miyiz pls. stream her yerde leş ya değil. mesela twitch'in bir show business olduğunu çözen ve buna göre bir yayın yapan dr disrespect var. hala kamera kullanmadan en fazla izlenenn başında lirik var. summit var, sodapoppin var. yabancı kadın streamerlar bile daha iyi, mesela attention whore olduklarını kabul ederek ona göre stream yapıyorlar. bizim kadın streamerların alayı kezban sdf. milletçe böyleyiz işte, eğlence anlayışımız da komedi anlayışımız da bu yani. lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 neutrino said: imamizer said: zipzip bildiğin güvenle çoluğuna çocuğuna izletmelik. https://www.youtube.com/watch?v=fLDYrZwYEMo hmm.. onlar nefret videoları ya. Ben çok kurulmuş vaziyetteyim Youtube'a da Twitch'e de. https://www.youtube.com/watch?v=49BCY5aVUn4&t=2s Azıcık bi açıp izleseydin keşke koymadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 kızın yaptığı ergen hayatı kurtarıcı. ben sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 suBzer0 said: Güzel adamdır , arkadaşımdır ; beğenen izler , beğenmeyen izlemez. Aman Bahceli duymasin bu dediklerini. En son Turklerin Kibris'i nasil isgal ettigini falan anlatiyodu eleman buralarda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ahaha kavgamız eksik olmaz bu konularda zaten :) ayrıca atarlı filan konuşmadım , bayadır konuşmuyorum zaten forumda yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 zipzip said: onlar nefret videoları ya. Ben çok kurulmuş vaziyetteyim Youtube'a da Twitch'e de. https://www.youtube.com/watch?v=49BCY5aVUn4&t=2s Azıcık bi açıp izleseydin keşke koymadan önce. Izledim seninkini ya, balon falan tiras ediyordun sdfsd Yalniz bu koydugun videoya cevaben yaptigini bilmiyordum, ne aptal kizmis o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi daha önce yazdınız, adam bebeler izler diye minecraft oynuyordu. baktı barzolar izliyor her oyunu oynayıp sağa sola salça oldu ve popüler oldu. ben jahrein olarak istanbul sokaklarında yürümek istemezdim, kendisine kolay gelsin. gg, wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 jahrein ile l4d oynuyorduk başlarda komik geliyordu kıbrıslı aksan küfür falan da uzun vadede bayıyordu sdfs. çok gürültülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Anelor said: amma konuştunuz adamı ya. sevmiyorsanız muhabetini döndürmeyin, popülerleştirmeyin. 5 sayfa adamı konuşmuşsunuz. Noyzura'ya da aynısını yapıyosunuz. çok kral promote ettiniz sevmediğiniz/beğenmediğiniz/desteklemediğiniz adamı gelip teşekkür etse yeridir. paralı reklam verse patiye bu kadar olurdu. 10000+ kişi izliyor adamın yayınlarını, patideki 15-20 kişi izlese ne izlemese ne :D reklam demiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 zipzip said: neutrino said: imamizer said: zipzip bildiğin güvenle çoluğuna çocuğuna izletmelik. https://www.youtube.com/watch?v=fLDYrZwYEMo hmm.. onlar nefret videoları ya. Ben çok kurulmuş vaziyetteyim Youtube'a da Twitch'e de. https://www.youtube.com/watch?v=49BCY5aVUn4&t=2s Azıcık bi açıp izleseydin keşke koymadan önce. abiiii blekayz dan taharet konulu vidyolar bekliyorum ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Catze said: 10000+ kişi izliyor adamın yayınlarını, patideki 15-20 kişi izlese ne izlemese ne :D reklam demiş ya :D o prensip meselesi ya. recep ivedik veya m.ali erbil izlememek gibi bir şey ki yazılanlara bakılırsa aynı tier. benden kazanmasın kbai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Recep ivedik tier content. Isterse 10m takipcisi olsun ne degisecek. Burdan bile begenenler belli zaten escape subzero vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 minecraft vidyo/streamları yaparken seyrediyordum, hiç oynamadım minecraft sdf. o zaman eğlenceli geliyordu adam hitap ettiği kitleye göre evrilmiş resmen pati hesabı var zaten jahreyn in, çok kasarsa kendi yazar ya burda avukata gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 geçen bir yayınını izliyordum arkadaşlarından biri (kadın) baya baya ana avrat küfür etti. ortamları öyle bir ortam. kiprisli mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Auril said: blekayz dan taharet konulu vidyolar bekliyorum ben artık dasdas zipziple çekeriz belki? o değil de nickimi türlü türlü şekilde söyleyen var forumda tamamen şans eseri gördüm şunu gözümden kaçıyor anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ben hiçbirşeyini izlemedim jahreinin ama yıllar önce bi tane komikli video hazırlamıştım batmanla ilgili onu beğenmiş like atayım mı benim seyirciler akar demişti at demiştim hakkaten viewlar yorumlar coşmuştu. iyi biri olabilir. elime ne geçti bilmiyorum ama teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Aluriel said: Recep ivedik tier content. Isterse 10m takipcisi olsun ne degisecek. Burdan bile begenenler belli zaten escape subzero vs Lan köylü sen adamın yayınlarına bağış atmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 orcon pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Black-ice said: Auril said: blekayz dan taharet konulu vidyolar bekliyorum ben artık dasdas zipziple çekeriz belki? o değil de nickimi türlü türlü şekilde söyleyen var forumda tamamen şans eseri gördüm şunu gözümden kaçıyor anasını satim https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3e/Black_ice_red.jpg adamlar senin ismini görüp albüm çıkardılar, sen otur hala burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Aluriel said: orcon pls İtiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Xenocide said: adamlar senin ismini görüp albüm çıkardılar, sen otur hala burda. firewall vardı black ice diye ben ondan görmüştüm bu nicki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 taharet den summonladım ben ya, nick optional orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ahahah adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar