Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 vahşi batı değil de trump seçmen kitlesi villain olmuş sanırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 jonq said: Çıksın oynarız. Ubisoft'a laf atılıyor da piyasada adam gibi PC oyunu ( Konsol çakması da olsa ) yapan firma kaldı mı ki. Süper oyunlar yapmıyorlar belki ama ortalamanın üzerindeler en azından. Nadiren iyi genelde rezil indie oyunlara düştük iyice. oyle bi yazmissin ki vizyonsuzluktan mi bu kaynaklaniyor, dalga mi geciyosun anlasilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 indieleri neden bu kadar yerdiğinizi anlamadım ya. çok iyi indie oyunlar çıktı son yıllarda. tamam grafik olarak adamlar ağırlık vermiyor ama derinlik olarak çok güzel ürünler. grafik olup da hiçbir derinliğin olmadığı oyunlara ben tercih ederim şahsen. 30-40tl e alman da cabası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 indie'lerin sıkıntı 1000 de 1 iyi çıkması. ratio düşük. bi de millet her indie'ye hypelanio, hangisi iyi hangisi kötü çıkaramıyorsun. yoksa çok güzel oyunlar çıkıo. far cry konusuna gelince de serinin başından beri zevkle oynadım, şu primal mıdır nedir o hariç. 5 gelsin onu da muhtemelen seve seve oynayacam. bu oyun tarzını seviom galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 iyi/kotu orani dogru karsilastirma yontemi degil. f/p falan yapacaksak da indie'ler agir eziyor AAA'lari. ubisoft'un her title'da basardigi ayni rezillikler dururken bu firmanin yaptigi isin forumda ovuldugunu gormek beni buyuk hayalkirikligina ugratti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 siz hardcore oynuyorsunuz ubisoftun içini dışını biliyorsunzudur. ben casual takılan adamım öyle bi rezillik görmedim oynadığım ubisoft oyunları arasında. oynamadıklarım rezildir belki, onu bilemiyecem. far cry serisi eğlendirio işte beni, daha ne isteyecem sdf assassin creed'lerde güzeldi, şu for honor da fena değile benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 orijinal aldin mi hic ubisoft oyununu, ciktigi gun falan denedin mi mesela girmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Çıktığı gun almadim da Ilk indirimde aliyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 day 1'dan ubilel oyunu mu alınır deli misiniz abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=sxav5An1sAs&t=197s Release traileri ile birlikte kucuk skecler de var, karakterlere daha cok onem verecekler gibi, guzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 grafik ates ediyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 olm hakketen napmis bunlar ya oyunun grafikleri benden daha gercek duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Rahibin gozlugundeki kir falan iyi detaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 tabi ki release ve gameplay grafikleri öyle olmayacak niye gaza geldiniz ki sdfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Ubisoft re-branding kafasına girdi ya. AC ve Far Cry'ı bekletmeleri falan ondandı. For Honor'da sıçmadılar mesela. Bu tip fail'leri ortadan kaldırmak istiyorlar, belli olmaz downgrade olmayabilir bu defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 for honor'ın tek avantajı iyi bir oyun olması yoksa bok gibi yönetiyorlar. ubisoft a credit verebileceğin hiçbir şey yok. tamamen yapan stüdyonun çıkarttığı ürünle gidiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Sorieno said: belli olmaz downgrade olmayabilir bu defa. http://www.wow247.co.uk/wp-content/uploads/2014/01/jim-carrey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Farcry larin grafikleri tatminkar oldu hep, taa ilk oyundan beri. Downgrade etsinler zaten o zamana kadar benim 980 mediumda anca oynatir oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Sam said: vahşi batı değil de trump seçmen kitlesi villain olmuş sanırım lol. daha yeni RE7 yapti bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 su son sayfa hakkaten (facepalm) adamlar wildlands'ı evirip çevirmişler lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 wild lands ile pek alakası olacağını zannetmiyorum. eğer biri diğerine benzetilecekse wild lands FC serisine benziyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 neutrino said: https://www.youtube.com/watch?v=sxav5An1sAs&t=197s Release traileri ile birlikte kucuk skecler de var, karakterlere daha cok onem verecekler gibi, guzel olabilir. şöle bi dizi olsa fena tutarmış yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Oyunun prequeli olan İnside Eden's Gate ismindeki 30 dakikalık filmi seyrettim. Film olarak eksiklikleri olmasına rağmen oyuna motive etme, giriş yapma açısından fena değil. Özellikle baş kötüyü beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Bi miktar bench: https://i.imgur.com/xJyD1lm.png https://i.imgur.com/N9RhX2u.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 1440p de alacağım FPS yi direk 2 ye katlamışım. Worthy upgrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar