Auril Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 champix bünyenin azına sıçıyor ya, sigaradan daha zararlı meret elektronik saolsun sigarasız 2 yılı devirdim ben, 25 sene körük gibi içtim, en son 2 paket kırmızı malbuş içiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Go go no rmk Ayrıca sağlık koku + money money money Ben bıraktım abi benim gibi kararsız biri bırakırsa herkes bırakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Eşim içiyor sigara ve alışmış iyice. Kavgalar ettik vs en son bıraktım ne yaparsan yap dedim. Hem emziriyor hemde sigara içiyor hemde sağlıkçı bunun böylesi. Şu an iyice zayıfladı. Çevresinde sen hastamısın diyorlar. 20 tane sigara 11 tl falan . Tanesi 55 kuruş. Şuradaki muhteşem kar marjını gördükçe boşuna çalışıyoruz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 fenn geçmiş olsun çocuk işine içine girince çok ciddi bir problem. ginaly sakız olayı çok önemli kesinlikle devam etme, ben sakıza bağımlı olmuştum bi ara çünkü etkisi süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 hem emziriyo hem sigara iciyor ne ya. cocugu niye zehirliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 aynı anda yapmıyordur olm o iki aktiviteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Rasmon said: fenn geçmiş olsun çocuk işine içine girince çok ciddi bir problem. Teşekkürler Rasmon samaella said: aynı anda yapmıyordur olm o iki aktiviteyi Yanlışsam düzeltin. Kana karışıyor o nikotin ve bebeğe geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ginaly said: yumy said: Şu sigara içenlerin, sigara bırakma sebebi olarak sağlıklarını sürekli 3.4. plana atma çabası üzerinden araştırma yapmak lazım. Baya karikatür malzemesi de çıkar aslında burdan :D Kişinin sağlığını önemsemesini kibir, egoizm falan olarak mı görüyorlar acaba hmm kibir egoizm falan değil abi, bayaa önemsemiyorum işte, uzun yaşama isteğim yok, genetik olarak özürlüyüm. benim bi arkadaşım da böyle. günde min 2 paket sigara içiyor gencecik çocuk. 50 yaşına kadar yaşasam yeter diyor. manyak mısınız siz kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 onun durdugu yerden bakinca 50 yas cok uzak, 50 yasindaki insanlar da cok yasli gorunuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 çocuk yok, ondan oluyor hep bu vurdumduymazlık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 vurdumduyar olcam diye çocuk mu yapcaz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 45 olunca götü tutuşur kimi insanlar noob oluyor işte böyle hayata karşı ne yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 champix iç dendi mi. bırakalı 8 ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 senko said: vurdumduyar olcam diye çocuk mu yapcaz sdfsdf hacı 45'ten sonra maymun tüküremiyor, boynu bükük kalıyor deyolla. bu da senin motivasyonun olsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ginaly said: hacı 45'ten sonra maymun tüküremiyor, boynu bükük kalıyor deyolla. bu da senin motivasyonun olsun sdfsd valla bizim maymun bonobo gibi..sosyal iliski olsun diye sexme pesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 isterseniz 30 yasina kadar yasayin fakat cok kotu kokuyor ve gitmiyor nasil bir seyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Babamın bırakası gelmişti, 25 yıldan sonra 1 günde tak diye bıraktı. Tabi yalandan bi akapunktura falan para verdi o baskıyı hissetmek için asd. 15 yıldır ne içiyor ne arıyor fenn said: Hem emziriyor hemde sigara içiyor Oha bu baya kötüymüş lan. Doğum sonrası depresyonu falan heralde. Gittiniz mi psikoloğa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ginaly said: çocuk yok, ondan oluyor hep bu vurdumduymazlık (: this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 çocuk olsa öroyine başlarım lan, yaşanılır mı onun masrafı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Cold turkey sigarayı bırakabilenlerin oranı sigara içenlerin %5'i, gl diyorum sana ginaly. Alternatif olarak Vape'e geçin rahatlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Alfheim said: champix iç dendi mi. bırakalı 8 ay oldu Yan etkisi vs oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 yok ya hiçbir yan etki olmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Gidem bi sigara çay yapayım efkarlandırdı başlık beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 fokin weaklin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 vape e gec rahat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar