Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Yine mi son dakika Fener'i yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 dreagloth said: goldbären said: başakşehir şampiyon abi kaçarı yok. eze eze oynamıyor da bjk. beklentiye girmeyin. Baya eziyor şu ana kadar duygusal izliyorsunuz sonra böyle roketlig golleri yiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 HAHAHAHAHAHA SELF ZAAAAA ya alsin basak sampiyonlugu boyle gerizekali olurlarsa olacagi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Besiktas bu ya :) Sasirtmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 9 kişi ZUAHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Self zaa. 9 kisiyi yenemiyorsak sampiyon olmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ZAAAAAAAAAAAAAAAAXD LOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 hic kimse marcelo demesin. klasik fabri bosa cikisi bu. ornekleri var arsivde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Fenwrin olusune bile gucunuz yetmiyo ahahahahahahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 biz kaybettirdik şampiyonluğu yine 9 kişi AHAHAHAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 volkan gene kavga cikarmaya gidiyor da talisca nasil sporculuk dersi veriyor valla helal olsun besiktasli olsam buyuk gurur duyardim takimimla, hem sampiyon hem ahlakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 o kadar leş oynuyoruz, hala yenemiyorlar.fb tarihindeki en kötü sezonlardan birisi, daha denk gelmez böyle takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 lulmaster 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sardalya said: volkan gene kavga cikarmaya gidiyor da talisca nasil sporculuk dersi veriyor valla helal olsun besiktasli olsam buyuk gurur duyardim takimimla, hem sampiyon hem ahlakli https://pbs.twimg.com/media/C_PhDx0XoAADou4.jpg evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Bir de gülüyosunuz ya. Tabi Fırat Aydınus'u da buldunuz mis gibi. Şu maça Fırat Aydınus'un atanması rezalettir. Fenerliler de oturmuşlar zaaalıyorlar. Son pozisyonda Marcelo'nun Fabri'ye yaptığı net faulü hiç biriniz konuşmuyosunuz. Eyyamcı Fırat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 valla 70'ten sonra izliyim dedim, son dakikalarda kesin yeriz diyerek izledim maçı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sardalya said: volkan gene kavga cikarmaya gidiyor da talisca nasil sporculuk dersi veriyor valla helal olsun besiktasli olsam buyuk gurur duyardim takimimla, hem sampiyon hem ahlakli https://i.hizliresim.com/7qGvpY.jpg Al ahlaki gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sardalya said: volkan gene kavga cikarmaya gidiyor Şu Volkan'ı bir gün şöyle sağlam bi zenci dövsün evire çevire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Lan bu marcelo ile fabrinin kactir ayni pozisyon oluyor , bi anlasamadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sardalya said: volkan gene kavga cikarmaya gidiyor da talisca nasil sporculuk dersi veriyor valla helal olsun besiktasli olsam buyuk gurur duyardim takimimla, hem sampiyon hem ahlakli ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sardalya said: volkan gene kavga cikarmaya gidiyor da talisca nasil sporculuk dersi veriyor valla helal olsun besiktasli olsam buyuk gurur duyardim takimimla, hem sampiyon hem ahlakli valla ben de ayakta alkışladım efendi iyi aile çocuğunu https://i.hizliresim.com/7qGvpY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Maçtan sonra Volkan Talisca'nın yanına insan gibi gitti ama Talisca kaçtı gitti. Ben olsam ben de kaçardım. Ayıdır sağı solu belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar