bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Vertigodan beri uçuşlarda baya soğuk ter döküyorum. En ufak türbülans etkiliyor. Gavurların deyişi edge i alacak bir şeyler kullanan var mı? Alkol denedim işe yaramadı viskisinden şarabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 rakı vertigoyu alır derler hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 benim bir arkadaşım uçak kazasında yakınlarını falan kaybetti öyle bir travması var, 3 gün önceden başlıyordu sakinleştirici iğnelere Belki sende işe yarar. Zemin korkusumu seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Hayir vertigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Vertigo tedavisi bitti aslinda ama sanırım biraz psikolojik etkisi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bu vertigo teşhisi koymuşlardı bana bi kere. ama o günden sonra olmadı. 1 hafta boyunca yürüyemedim sdfs. 2 şişe rakı iç başın öyle dönmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Vertigo'nun tedavisi var mı? Benim bildiğim kendiliğinden geçmediği sürece komple tedavi yok ama kontrol altında tutulabiliyor düzenli müdahaleyle ilaçla falan. Gavurların deyimiyle no cure but managable. Emin de değilim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 tedavi tam olarak yok, ama psikolojik olarak bastırabiliyorsun kısmen. meslek bıraktıran hastalık mesela pilotlarda, çoğu sakladığı veya saklattırdığı için sıkıntı olabiliyor. bu tunceli'de son düşen helikopterin pilotu mesela vertigo'ymuş hastalık yüzünden kontrol kaybetmiş deniyor. psikolojik olarka rahatlamaya vs bak. sıkıntı yaşamıyorsun o zaman genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Gecmis olsun, Cok sikintili ya, pilot olsan da tam para kazanmaya basladin hmm vertigo oldum meslegimi cope atayim diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 abi..helikopter dusmus..hepsi olmus..ne diyeceklerdi baba gudumlu fuzeyle vurulduk mu? bu saatten sonra ne soylersen dogru ne soylersen yanlis..nereden bileceksin olmus adamda vertigo var mi yok mu..yoksa bizim ucaklar helikopterlerin herhangi biri isabet almaz celik gibidir iman kuvvetiyle ucar yada teknik ariza olmaz onlar serbetli filan ..mantigi mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ablamda da var vertigo, bir dönem çok fenaydı yatakta ölü gibi yatıyordu ayağa falan kalkamıyordu dengesizlikten. tuzlu şeyleri kesti uzun süredir daha az yaşıyor, cidden bela bir şey geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 vertigo hayatın boyunca yaşıosun la bendede var... o seninki kristal kayması olmuştur tedavi ettikleri. vertigoda bazı önemli günlerde vs aldığın ilacın var şimdi burda yazmım. Yada araba kullanırken alıyorsun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Kardeş bol bol soğuk su iç. Korkunu tedavi etmese de ılıklığını alır en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ucagi kullanmiyorsaniz neden korkuyorsunuz? "tuvalete falan giderken yere duser, agzimi kirarim" korkusu mu bu? harbi anlamadigim icin sordum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 anlama sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 you should grow a pair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 dasaaa said: ucagi kullanmiyorsaniz neden korkuyorsunuz? "tuvalete falan giderken yere duser, agzimi kirarim" korkusu mu bu? harbi anlamadigim icin sordum bu arada. Kardieeşş uçak düşer korkusu olabilir mi acaba? 10. kattan yere atılan küçük bi konservenin içindeki sardalyalar gibi VIJJCK diye ezilir can çekişe çekişe ölürüm düştüğümde diye bi korkusu vardır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 o vertigodan bagimsiz degil mi? ikincisi bence en iyi olum ucak kazasi olabilir. hizli, toplu halde, arkanizdan anit falan da dikecekler buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 adam korkuyorum dememiş ki basınçtan falan vertigo coşuyor büyük ihtimalle ya da panik atak falan mı tetikliyor ben de emin olamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 vertigo başa bela ya. 2013 yılında başıma geldi 1 ay kendime gelemedim. 1 haftada yataktan çıkmadan dexter izlemiştim. ondan sonra ara ara yine oluyor. betaserc kullandım. doktorda demişti bu öyle bir meret ki 1-2 sene uğramaz sonra bir gelir pir gelir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 axedice said: Kardeş bol bol soğuk su iç. Korkunu tedavi etmese de ılıklığını alır en azından. sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 dasaaa said: bence en iyi olum ucak kazasi olabilir Yerden 10.000 metre yükseklikte 200 kişiyle birlikte ufak bi basınçlı metal kutunun içinde sıkışık vaziyette oturuyorsun, bi anda irtifa kaybetmeye başlıyorsun ve 200 kişi birden korkuyla çığlık atıyor. Son 5 dakikanı yaşadığının bilinciyle yere çarpıp iç organlarının şok etkisi nedeniyle parçalanmasını beklerken bi taraftan da yaşlı gözlerle telefon çekmeye başlasın da sevgiline / annene babana "sizi seviyorum herşey iyi olacak üzülmeyin" mesajı atayım diye titreyen ellerle telefonunu açmaya çalışıyorsun. Acaba kurtulabilir miyiz bi mucize olur mu diye içinin titrediği o son anda birdenbire hayatın boyunca hissetmediğin kadar yüksek bir acı tüm bedenini kaplıyor ve ışıklar sönüyor. Eğer bi sonsuzluk varsa, korku çığlıklarınla birlikte ağzına kadar ulaşamayan ölüm acısı çığlıkların o sonsuza kadar evrende yankılanacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yapıştır oksijeni abi çok şey yapma dfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ani basınç değişiminden bayılırsın ya büyük ihtimalle ya bu kadar dramatik şeyler yaşanacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar