BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 arkadaşlar merhaba, ufaktan bir RPG projesine başlıyorum movement, combat vs gibi temel konuları çözümlerken kullanılacak görünümle ilgili karar veremedim o yüzden sizden de bi görüş alayım istedim eheh aklımda ilk wticher skyrim vs gibi 3rd person görünümle yapmak vardı ama parallel/isometric izdüşümle yaparsam çok daha farklı bir etki verebileceğimi gördüm o yüzden kararsız kaldım soru ankette ayrıca konula ilgili görüş ve fikir suanrsanız da sevinirim eheh /cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 tabi ki iso cikar paticikte sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 T'ye bastığımda değişsin milleti zapturapt altına almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 cihaza göre değişiyor... mobilde ve pcde iso seviyorum be şahsen. konsolda third person daha keyifli oluyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 level tasarımını buna göre şekillendireceğim için hem 3rd hem iso tek başıma zorlar beni, projeyi büyütebilrisem neden olmasın yada bu oyundan öğrendiklerimle bir sonrakinde denerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 3rd person cok daha masraflı isometric yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 3rd person'da immersion atmosfer falan vermen çok zor. iso daha garanti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 atmosfer ve immersion lazımsa kesinlikle 3rd person. turn-based grup yönetmiyorsan izometriğin bir faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 3rd person diyenleri ban'layabilir miyiz, elite master race olalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 pc'de iso, konsolda 3rd person Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 üçüncü şahıs gider. immersion yok isoda. yine oynuyorum da. edüt: flashback'ten beri oyuncuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 sabonis said: 3rd person diyenleri ban'layabilir miyiz, elite master race olalım pls onlar hayattan banli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 3d oldu mu combat'ta animasyon çığrından çıkmaz mı ya? yürümesi zıplaması var, büyüsü var, fiziği var bilmemnesi var. izo yap vuş vuş diye general direction'larına doğru sallasınlar işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 3rd person altından kalkamazsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Sam said: atmosfer ve immersion lazımsa kesinlikle 3rd person. turn-based grup yönetmiyorsan izometriğin bir faydası yok. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Skyrim gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 3rd person diyenleri dışarı alabilir miyiz lütfen? ne o çocuk gibi ciuv ciuv civu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 3rd person RPG anca sandbox oldu mu güzel oluyo, ki zaten sandbox diyince iş yükü x1000 falan olduğu için bi de üstüne 3rd person yapmanın kendi problemleri dahil oluyo falan. Isometric o yüzden bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 isometricte immersion sorunlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 suark isometric istemiyorsa bu senin isometric yapman için en güçlü argümanı oluyor öyle düşün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 valla ben buna karar veremem ya. bazen aksiyona daha aç oluyorum 3rd person istiyor canım bazen de taktiksel takılasım geliyor izo. duruma göre çok değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ya her turlu alicaz zatende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Olay kaynaklarında ve exploration kısmını nasıl yapmak istediğinde bitiyor, biri diğerinden daha iyi değil. Fast paced combatı hem izo hem first person iki türlü de entegre edebilirsin, istersen tersten gidip first person explorationdan combatta izometrik turn based görüntüye bile geçebilirsin. Ama hangi motoru kullanacaksın, 2d backgroundları çizebilecek kaynağın olacak mı, exploration kısmında nasıl bi oyuncu tecrübesi hedefliyorsun vs bi ton etmen var. Her rpgnin farklı bi ruhu var, izometrik skyrim olmayacağı gibi first person pillars da olmaz. Ama atıyorum crusader:no regret gibi combatı olan fast paced bi izometrik sandbox rpg bile yapabilirsin yeterince kaynağın varsa. Bak mesela deadfire ın fig updatelerinden birinde detaylı 2D backgroundları nasıl oluşturduklarını aşama aşama anlatmışlar. Bunun 4te 1ini bile yapabilir misin? Ama en önemlisi yakalamak istediğin etki ve his hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 3rd person yapamayacağın için izometrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Tam tersi de geçerli olabilir, beleş hazır kaynak 3D motorlarda daha fazla. İzometrik için tek tek elle çizecek falan. Ha tabi underrail gibi pixxellated bi olaya da girebilir ama o herif dahi bildiğin. İldodan o kadar yaratıcılık beklemiyoruz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar