Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayseri hakkında yardım lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha ne abarttınız ya türkiye'de alkol satılmayan 10000m²lik bi yerleşim alanı yok arabistan'da bile var.2 tane efes bira için kütüğü dublin'e taşıyacak utanmasa
12k low pop erzurum ilçesinde bile 3 tane tekel var ramazanda sigara içeni dövüyolar hani 78% evet fuck yea.
Mesaj tarihi:
Fin said:

oha ne abarttınız ya türkiye'de alkol satılmayan 10000m²lik bi yerleşim alanı yok arabistan'da bile var.2 tane efes bira için kütüğü dublin'e taşıyacak utanmasa
12k low pop erzurum ilçesinde bile 3 tane tekel var ramazanda sigara içeni dövüyolar hani 78% evet fuck yea.
Alkol satılmayandan kastımız alkol içilip sohbet edilecek mekan olmaması.

Tekeller tabi ki satıyor, git evinde iç diyor işte adamlar.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Tamam işte 2 mekan atmışsın, biri Hilton'un barı.

Başka da mekan yoktur. Cuma birine, cumartesi ötekine gidersiniz.

hatta ikisi de hiltonun.

city bar lobide, roof da roofta (:

kayseri merkezde hilton harici içkili mekan yok. gerçekten yok. ancak tema parkın olduğu tarafa doğru biraz şehir dışına çıkarsanız, orada böyle yol üzeri restoranlar var, rakı makı oluyor.

ev tutacaksan da sivas caddesi üzerinden şaşma (para boktur diye düşünüyorum, yoksa insan kayseriye niye taşınsın)

bu arada şehir düzenleme ve peyzaj olarak türkiyenin top level şehirlerinden biridir kayseri.
Mesaj tarihi:
arkadaş orda okurken taşşak geçeyim dedim bira içerken foto yolladım falan, herif mdma, koko, sigara üçlüsüyle cevap vermişti fdsf. Dışarda oturup içecek düzgün bi yer yok ama sabaha kadar açık tekel de var, evlerde değişik ortamlar da var. Yozgat'tan iyi işte.
Mesaj tarihi:
maraş yine iyi ya.

askerde 2 tane maraşlı tanıdım, biri elbistanlı, öbürü tam neresindendi hatırlamıyorum. hatırlamadığım ok/10, elbistanlı olan dünya tatlısı/10 adamlardı. sample size'ım 2 evet.
Mesaj tarihi:
En mantıklı seçim talas olur eğer merkez ile çok işin yoksa. Çünkü genç nüfus talas tarafında. Diğer türlü kendinde yazmışsın sahabiye, Sivas caddesi tarafları mantıklı merkeze yakın yerler olarak.

Alkollü mekan olarak Hilton yazılmış zaten radisson blu var black rose diye bi yer daha vardı. Merkezde olanlar bu kadar ne yazıkki. Leman Kültür açılacak diyorlardı bi ara, alkol ruhsatına takılmışlar açılmadı. Alkollü mekan yokmuş gibi düşünsen iyi olur yani.
Mesaj tarihi:
lel spor ve takılacak yer cidden komik olmuş.
ikisi için de tek adres hilton ve radisson blu. bunların roof barları ve spor salonları ile sınırlı her şey.
bunlar dışında erciyes yakın dağa gidilir kışın kayağa.
başka da bir şey yok şehirde.
  • Yeni Oluştur...