fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Bende sevmiyorim , cok pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 shake shack baya leş tier. hamburgeride patateside. Eskiden mano burger vardı caddebostan barlar sokağında ve şişhanede şimdi ottoman burger oldu. tavsiye ederim baya iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Dondurulmuş hazır köfte değil de, kendi köftesini yapan bütün hamburgercileri beğendim ben bu hayatımda. Köfte seviyorum, ekmek seviyorum, gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Bizim insan son yıllardaki gastro akımıyla artık et seçmeyi, kömür gibi kurutmadan güzel köfte pişirmeyi öğrendiğinden iyi örnekler var. Ama içerisindeki malzeme uyumu ve net olarak ekmeği de önemli. Başlığı açan vatandaş İzmir'den sanırım; Karşıyaka'da Burger No:7 var, çük kadar dükkanda 15 kurye falan çalışıyor siparişe yetişemiyorlar, ekmeklerini ve soslarını kendileri üretiyor. Ekmek bitti mi kapatıyor dükkanı. Beklemekten sapır sapır dökülen Uno ile yapıyor çoğu yer anlamadığım şekilde; en kaliteli eti kullanıp, böyle ekmekle servis ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Aiko said: shake shack baya leş tier. hamburgeride patateside. Eskiden mano burger vardı caddebostan barlar sokağında ve şişhanede şimdi ottoman burger oldu. tavsiye ederim baya iyi (tu) ottoman ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 osmanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Big Bang Burger'ı çok beğenmedim ben ya. Ama fena değil. Hamburgerde ekmek çok önemli. Ben Ankara'daki arkadaşlara Little Kitchen ve 210 derecede yemelerini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 goldbären said: osmanlı bati osmanli geri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Amerika'da eskiden McDonalds'da çalışan eleman patateslerin daha çok çocuk yesin diye şekerle kaplı biçimde ellerine ulaştığını söylemişti. Büyük zincirlerde bağımlılık yapan bir şey koyuyorlardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 abi adam hakliymis yalniz (partial da olsa) http://www.businessinsider.com/how-mcdonalds-fries-are-made-2015-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 beyler bayanlar size en iyi hamburgerciyi söylüyorum istanbuldaki hazırsanız şerifali ve etilerde şubeleri var. ben şerifali'den yiyorum. sanırım menudeki herşeyden yedim şimdiye kadar (ananaslı hamburger hariç :D) burger project by yağız izgül best of the best bir burger entuziastı olarak öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 hard rock cafe'nin de burgerleri fena değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 komşu burger severim 4 leventte Jeeztro said: Ace burger diye yeni bir yer açılmış pampa. Ekmeği de kendisi yapıyor boyner outletin arasında bir yerlerde. Dene bir ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 BulletRide said: Bizim insan son yıllardaki gastro akımıyla artık et seçmeyi, kömür gibi kurutmadan güzel köfte pişirmeyi öğrendiğinden iyi örnekler var. Ama içerisindeki malzeme uyumu ve net olarak ekmeği de önemli. Başlığı açan vatandaş İzmir'den sanırım; Karşıyaka'da Burger No:7 var, çük kadar dükkanda 15 kurye falan çalışıyor siparişe yetişemiyorlar, ekmeklerini ve soslarını kendileri üretiyor. Ekmek bitti mi kapatıyor dükkanı. Beklemekten sapır sapır dökülen Uno ile yapıyor çoğu yer anlamadığım şekilde; en kaliteli eti kullanıp, böyle ekmekle servis ediyor. bilen yoktur diye yazmamıştım yedim no:7'den. zaten şuan arkadaş grubumda fln da en çok sevilen o. ben de gayet beğendim. kutusu fln da güzeldi baya. yani butik olarak en iyisi buydu diyebilirim hatta. ama dediğim gibi yani ben beğenmiyor değilim zaten. mis gibi hamburger. ama şimdi iki seçenek koysalar quarter pounder'a giderim yine. diyorum bende var bi acaiplik. friends'i çok övüyorlardı. en beğenmediğim o oldu heralde. başka model denim modelden beğenmemişimdir dedim yine aynı tat geldi. köftesinde sanırım biraz fazla maydonoz mu ne var. evde kendim yoğurmuşum da becerememişim gibi hissettirdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 abi yalnız çok komik yine bir yemek topiği yine birinin en iyisi dediğine biri leş tier diyebiliyor. bu kaotikliğe bayılıyorum. viskiyi kolayla karıştırma topiği mi açsam acaba bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ben de işkembe, paça sakatat sevmiyorum abi, dert etme kendine bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 yalnız canımı çektirdiniz ipenler eve gideyim de bi double quarter pounder çakayım mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Bende yicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Black-ice said: abi yalnız çok komik yine bir yemek topiği yine birinin en iyisi dediğine biri leş tier diyebiliyor. bu kaotikliğe bayılıyorum. viskiyi kolayla karıştırma topiği mi açsam acaba bir de lutfen bunu yap. bu arada, burada hamburgerci yok lan.. ben evde yapiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 single malt olmayan viski içemiyorum kolayı da katarım gayet fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bana en kalitelisini getir ona da katarım kolayı. sek yakıyor biliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Esh'in biyerleri sızlıyordur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 kardeş dünyanın en güzel viskisi şivas regal ya, nargile de içeriz bu arada sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 samaella said: Esh'in biyerleri sızlıyordur şimdi eskiden onemsiyordum da simdi onemser gibi yapiyorum. onda da oyledir :P old fashioned yapiyorum kendime her gun. ama gin'lere de bayagi bir bulastim.. guzel gidiyor. en azindan gunun en guzel tarafi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 gin için buzu küçük küçük parçalayacaksın bardağın tabanına yayacaksın 1/3 oranında gin koyacaksın sonrada damak tadına göre ya schweeps yada meyve suyu. tam social drinker içkisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar