Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 arkadaşlar siz seversiniz böyle mcdonalds yiyenlere pleb fln demeyi ben de direk orta açıcam artık. hani benim gibi var mı merak ediyorum hakkaten. yıllardır özeniyorum böyle değişik hamburgerler yiyenlere. birsürü hamburgerci açılıyor izmire hepsini denedim friendsdir ohannesdir adını sanını şuan hatırlamayacağım değişik değişik modelleri denedim pastırmalı denedim karamelize soğanlı denedim ama olmuyor. hepsi gayet güzeldi kötü demiyorum ama hiçbiri bana şu quarter pounder'ın verdiği tadı veremedi. hani özellikle quarter poundera ayrı hastayım ama diğerlerini de severim mcdonalds olsun burger olsun. anlamıyorum ne var o hamburgerde. zevk pompalayan kimyasal koyuyorlar şehir efsanesi vardı bu mcdonaltlarda gerçek heralde lan. yani sonuç bu. bilmiyorum benim gibi hisseden var mı. önerilere de açığım bu arada ısrarla. demin beeves diye biryerden denedim koca bir meh'le kalakaldım yine ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Monosodyum Glutamat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bildigin sekerli gibi mcnin burgerlari ekmekten midir nedir, o yuzden olabilir butik hamburgerci gecinenlerin cogu tirt bu arada. domatesi yesilligi hangi sirayla koydugun bile onemli hambirgerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 benim bi 15 sene önce burger kingden aldığım big king xxl'den ufak bi taş çıkmıştı, o gün bugündür ağzıma sürmedim daha. ama big king xxl harbi hamburgerlerin kralıydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bilmiyorum bak şehir efsanesi değil gayet bilinen birşeydi belki de ben hiç araştırmadım açıkçası. benim vücut da bağımlısı mı oldu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 virginia angus yememişsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 shake shack dene, favorim http://media.philly.com/images/shake_shack_3471_1200.jpg http://static2.businessinsider.com/image/54a18198ecad0449263afd03/the-incredible-growth-of-shake-shack-in-2-charts.jpg http://img.csfd.cz/files/images/user/profile/160/209/160209866_a184b3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ben her gun virgina angus yerim mesela. geyigi bi yana shake shack kanyon'da yedim iki defa. verdigim her kurusa acidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 virjinya angus nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 shake yediğim en iyi patates kızartmalarına sahip ya. hiçbir hamburgerin yanında o lezzette pattiz kızartması yemedim. hamburger olarak daily dana burger'in hamburgerlerini seviyorum son dönemde. onun dışında abuk subuk steakhouse'larda yediğim hamburgerler saçma sapandı. özgür şef'inki güzel. nusret'i daha denemek nasip olmadı. anadolu yakasına açmadı adam her yere açtı. bi de carls jr hamburgerleri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Holy said: Monosodyum Glutamat. o monosodyum glutamatin yaninda abuk sabuk binlerce takviye var..hani videolarda filan mc domalts in hamburgeri aciga birakiyorlar 1 ay sonra hala ayni hamburger efsanesi gercek..zaten urunun icinde organik -saf et diyelim- yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Şimdi California'da olup şundan yuvarlamak vardı :( http://blog.bullz-eye.com/wp-content/gallery/in-n-out-burger-review/in-n-out-burger-double-double-and-fries-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 in and out güzel evet. benim en merak ettiğim şu da. ama istanbulda komuşu burger güzel birde route burger güzel. itü nün içerisinde olan varsa fanfan da her şey gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 şu üsttekinde de quintuple yerinde direkt ekmek arasına danayı koyuyolar heralde dasaaa said: ben her gun virgina angus yerim mesela. geyigi bi yana shake shack kanyon'da yedim iki defa. verdigim her kurusa acidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 carls jr açıldı antalyada baya seviyorum ben sık gitmesemde, mcdonalds megamac, burger triple whooper tercihlerim arasında, evet şişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 in'n out animal style saka bisey cidden, ozledim:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 "hamburger" olarak mcdonalds rezalet ama onun tadı da ayrı, insan bazen fastfood craving olunca öle pis, tatlı, yanında milkshakeli 3 ısırmalık hamburger de yemek isteyebiliyo. ama hani iyi bir butik hamburgerci ile kıyaslayıp "mcdonalds daha güzel" diyenin ağzına kürekle vurmak lazım. ha bu arada önerilmiş, hemen uyarayım shakeshack overrated'ın kralı. 50 liraya, 2 kere butik hamburgercide 5 kat güzel hamburger yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ben de szechuan chicken mcnugget sauce gibisini bulamadim 20 yildir ararim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 µh said: bildigin sekerli gibi mcnin burgerlari ekmekten midir nedir, o yuzden olabilir butik hamburgerci gecinenlerin cogu tirt bu arada. domatesi yesilligi hangi sirayla koydugun bile onemli hambirgerde hangi sırayla konuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Domates ekmeği eritmeyecek şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Black-ice said: arkadaşlar siz seversiniz böyle mcdonalds yiyenlere pleb fln demeyi ben de direk orta açıcam artık. hani benim gibi var mı merak ediyorum hakkaten. yıllardır özeniyorum böyle değişik hamburgerler yiyenlere. birsürü hamburgerci açılıyor izmire hepsini denedim friendsdir ohannesdir adını sanını şuan hatırlamayacağım değişik değişik modelleri denedim pastırmalı denedim karamelize soğanlı denedim ama olmuyor. hepsi gayet güzeldi kötü demiyorum ama hiçbiri bana şu quarter pounder'ın verdiği tadı veremedi. hani özellikle quarter poundera ayrı hastayım ama diğerlerini de severim mcdonalds olsun burger olsun. anlamıyorum ne var o hamburgerde. zevk pompalayan kimyasal koyuyorlar şehir efsanesi vardı bu mcdonaltlarda gerçek heralde lan. yani sonuç bu. bilmiyorum benim gibi hisseden var mı. önerilere de açığım bu arada ısrarla. demin beeves diye biryerden denedim koca bir meh'le kalakaldım yine ortada. dediğin hamburgerciler baya boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 yav said: µh said: bildigin sekerli gibi mcnin burgerlari ekmekten midir nedir, o yuzden olabilir butik hamburgerci gecinenlerin cogu tirt bu arada. domatesi yesilligi hangi sirayla koydugun bile onemli hambirgerde hangi sırayla konuyor? peynir etin hemen üstüne; yeşillik, domates ve ekmek arasına, soğan en üste bu arada yeşillik, domates, biber gibi şeylerin yıkandıktan sonra kuruması lazım ıslakken tadını bozuyor, malzeme miktarı da tadını bozuyor. butik hamburgercilerdeki sorun malzemelerin miktarını vs. düzgün ayarlamıyorlar, karman çorman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 hamburger severim de double quarter pounder'ın yeri ayrı, içien oroyin mi koyuyolar ne yapiyorlar bilmiyorum da hakketen güzel yapiyorlar, yalan yok. Butikler içinde güzel yapanlarda var, tırt olanlar da, deneyip deneyip seçmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 et pahalı olmasada doya doya hamburger yesek. [hr] ohannes fln baya tırt zaten. şefs burger vardı oraya gittik o da mehti 2mmlik etin neyini az pişiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 abi evde kendiniz 3 kere deneyerek dışarda yediğiniz hamburgerlerin pizzaların çok daha iyisini yapabilirsiniz zaten. zaman alıyor sadece bir de bulaşık tabi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar