Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamburgerleri sevemiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar siz seversiniz böyle mcdonalds yiyenlere pleb fln demeyi ben de direk orta açıcam artık. hani benim gibi var mı merak ediyorum hakkaten.

yıllardır özeniyorum böyle değişik hamburgerler yiyenlere. birsürü hamburgerci açılıyor izmire hepsini denedim friendsdir ohannesdir adını sanını şuan hatırlamayacağım değişik değişik modelleri denedim pastırmalı denedim karamelize soğanlı denedim ama olmuyor.

hepsi gayet güzeldi kötü demiyorum ama hiçbiri bana şu quarter pounder'ın verdiği tadı veremedi. hani özellikle quarter poundera ayrı hastayım ama diğerlerini de severim mcdonalds olsun burger olsun.

anlamıyorum ne var o hamburgerde. zevk pompalayan kimyasal koyuyorlar şehir efsanesi vardı bu mcdonaltlarda gerçek heralde lan.

yani sonuç bu. bilmiyorum benim gibi hisseden var mı.

önerilere de açığım bu arada ısrarla.
demin beeves diye biryerden denedim koca bir meh'le kalakaldım yine ortada.
Mesaj tarihi:
bildigin sekerli gibi mcnin burgerlari ekmekten midir nedir, o yuzden olabilir

butik hamburgerci gecinenlerin cogu tirt bu arada. domatesi yesilligi hangi sirayla koydugun bile onemli hambirgerde
Mesaj tarihi:
benim bi 15 sene önce burger kingden aldığım big king xxl'den ufak bi taş çıkmıştı, o gün bugündür ağzıma sürmedim daha.

ama big king xxl harbi hamburgerlerin kralıydı yani.
Mesaj tarihi:

shake shack dene, favorim

http://media.philly.com/images/shake_shack_3471_1200.jpg
http://static2.businessinsider.com/image/54a18198ecad0449263afd03/the-incredible-growth-of-shake-shack-in-2-charts.jpg

http://img.csfd.cz/files/images/user/profile/160/209/160209866_a184b3.gif
Mesaj tarihi:
shake yediğim en iyi patates kızartmalarına sahip ya. hiçbir hamburgerin yanında o lezzette pattiz kızartması yemedim.

hamburger olarak daily dana burger'in hamburgerlerini seviyorum son dönemde. onun dışında abuk subuk steakhouse'larda yediğim hamburgerler saçma sapandı. özgür şef'inki güzel. nusret'i daha denemek nasip olmadı. anadolu yakasına açmadı adam her yere açtı.

bi de carls jr hamburgerleri güzel.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Monosodyum Glutamat.

o monosodyum glutamatin yaninda abuk sabuk binlerce takviye var..hani videolarda filan mc domalts in hamburgeri aciga birakiyorlar 1 ay sonra hala ayni hamburger efsanesi gercek..zaten urunun icinde organik -saf et diyelim- yok gibi..
Mesaj tarihi:

şu üsttekinde de quintuple yerinde direkt ekmek arasına danayı koyuyolar heralde

dasaaa said:

ben her gun virgina angus yerim mesela.

geyigi bi yana shake shack kanyon'da yedim iki defa. verdigim her kurusa acidim.

Mesaj tarihi:
"hamburger" olarak mcdonalds rezalet ama onun tadı da ayrı, insan bazen fastfood craving olunca öle pis, tatlı, yanında milkshakeli 3 ısırmalık hamburger de yemek isteyebiliyo. ama hani iyi bir butik hamburgerci ile kıyaslayıp "mcdonalds daha güzel" diyenin ağzına kürekle vurmak lazım.

ha bu arada önerilmiş, hemen uyarayım shakeshack overrated'ın kralı. 50 liraya, 2 kere butik hamburgercide 5 kat güzel hamburger yersiniz
Mesaj tarihi:
µh said:

butik hamburgerci gecinenlerin cogu tirt bu arada. domatesi yesilligi hangi sirayla koydugun bile onemli hambirgerde

hangi sırayla konuyor?
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

arkadaşlar siz seversiniz böyle mcdonalds yiyenlere pleb fln demeyi ben de direk orta açıcam artık. hani benim gibi var mı merak ediyorum hakkaten.

yıllardır özeniyorum böyle değişik hamburgerler yiyenlere. birsürü hamburgerci açılıyor izmire hepsini denedim friendsdir ohannesdir adını sanını şuan hatırlamayacağım değişik değişik modelleri denedim pastırmalı denedim karamelize soğanlı denedim ama olmuyor.

hepsi gayet güzeldi kötü demiyorum ama hiçbiri bana şu quarter pounder'ın verdiği tadı veremedi. hani özellikle quarter poundera ayrı hastayım ama diğerlerini de severim mcdonalds olsun burger olsun.

anlamıyorum ne var o hamburgerde. zevk pompalayan kimyasal koyuyorlar şehir efsanesi vardı bu mcdonaltlarda gerçek heralde lan.

yani sonuç bu. bilmiyorum benim gibi hisseden var mı.

önerilere de açığım bu arada ısrarla.
demin beeves diye biryerden denedim koca bir meh'le kalakaldım yine ortada.

dediğin hamburgerciler baya boktan.
Mesaj tarihi:
yav said:

µh said:

hangi sırayla konuyor?

peynir etin hemen üstüne; yeşillik, domates ve ekmek arasına, soğan en üste

bu arada yeşillik, domates, biber gibi şeylerin yıkandıktan sonra kuruması lazım ıslakken tadını bozuyor, malzeme miktarı da tadını bozuyor.

butik hamburgercilerdeki sorun malzemelerin miktarını vs. düzgün ayarlamıyorlar, karman çorman oluyor.
Mesaj tarihi:
hamburger severim de
double quarter pounder'ın yeri ayrı, içien oroyin mi koyuyolar ne yapiyorlar bilmiyorum da hakketen güzel yapiyorlar, yalan yok.

Butikler içinde güzel yapanlarda var, tırt olanlar da, deneyip deneyip seçmek gerekiyor.
Mesaj tarihi:
abi evde kendiniz 3 kere deneyerek dışarda yediğiniz hamburgerlerin pizzaların çok daha iyisini yapabilirsiniz zaten. zaman alıyor sadece bir de bulaşık tabi asdsdf
  • Yeni Oluştur...