Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamburgerleri sevemiyorum

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar siz seversiniz böyle mcdonalds yiyenlere pleb fln demeyi ben de direk orta açıcam artık. hani benim gibi var mı merak ediyorum hakkaten.

yıllardır özeniyorum böyle değişik hamburgerler yiyenlere. birsürü hamburgerci açılıyor izmire hepsini denedim friendsdir ohannesdir adını sanını şuan hatırlamayacağım değişik değişik modelleri denedim pastırmalı denedim karamelize soğanlı denedim ama olmuyor.

hepsi gayet güzeldi kötü demiyorum ama hiçbiri bana şu quarter pounder'ın verdiği tadı veremedi. hani özellikle quarter poundera ayrı hastayım ama diğerlerini de severim mcdonalds olsun burger olsun.

anlamıyorum ne var o hamburgerde. zevk pompalayan kimyasal koyuyorlar şehir efsanesi vardı bu mcdonaltlarda gerçek heralde lan.

yani sonuç bu. bilmiyorum benim gibi hisseden var mı.

önerilere de açığım bu arada ısrarla.
demin beeves diye biryerden denedim koca bir meh'le kalakaldım yine ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

shake yediğim en iyi patates kızartmalarına sahip ya. hiçbir hamburgerin yanında o lezzette pattiz kızartması yemedim.

hamburger olarak daily dana burger'in hamburgerlerini seviyorum son dönemde. onun dışında abuk subuk steakhouse'larda yediğim hamburgerler saçma sapandı. özgür şef'inki güzel. nusret'i daha denemek nasip olmadı. anadolu yakasına açmadı adam her yere açtı.

bi de carls jr hamburgerleri güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

"hamburger" olarak mcdonalds rezalet ama onun tadı da ayrı, insan bazen fastfood craving olunca öle pis, tatlı, yanında milkshakeli 3 ısırmalık hamburger de yemek isteyebiliyo. ama hani iyi bir butik hamburgerci ile kıyaslayıp "mcdonalds daha güzel" diyenin ağzına kürekle vurmak lazım.

ha bu arada önerilmiş, hemen uyarayım shakeshack overrated'ın kralı. 50 liraya, 2 kere butik hamburgercide 5 kat güzel hamburger yersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

arkadaşlar siz seversiniz böyle mcdonalds yiyenlere pleb fln demeyi ben de direk orta açıcam artık. hani benim gibi var mı merak ediyorum hakkaten.

yıllardır özeniyorum böyle değişik hamburgerler yiyenlere. birsürü hamburgerci açılıyor izmire hepsini denedim friendsdir ohannesdir adını sanını şuan hatırlamayacağım değişik değişik modelleri denedim pastırmalı denedim karamelize soğanlı denedim ama olmuyor.

hepsi gayet güzeldi kötü demiyorum ama hiçbiri bana şu quarter pounder'ın verdiği tadı veremedi. hani özellikle quarter poundera ayrı hastayım ama diğerlerini de severim mcdonalds olsun burger olsun.

anlamıyorum ne var o hamburgerde. zevk pompalayan kimyasal koyuyorlar şehir efsanesi vardı bu mcdonaltlarda gerçek heralde lan.

yani sonuç bu. bilmiyorum benim gibi hisseden var mı.

önerilere de açığım bu arada ısrarla.
demin beeves diye biryerden denedim koca bir meh'le kalakaldım yine ortada.

dediğin hamburgerciler baya boktan.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

µh said:

bildigin sekerli gibi mcnin burgerlari ekmekten midir nedir, o yuzden olabilir

butik hamburgerci gecinenlerin cogu tirt bu arada. domatesi yesilligi hangi sirayla koydugun bile onemli hambirgerde

hangi sırayla konuyor?

peynir etin hemen üstüne; yeşillik, domates ve ekmek arasına, soğan en üste

bu arada yeşillik, domates, biber gibi şeylerin yıkandıktan sonra kuruması lazım ıslakken tadını bozuyor, malzeme miktarı da tadını bozuyor.

butik hamburgercilerdeki sorun malzemelerin miktarını vs. düzgün ayarlamıyorlar, karman çorman oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...