Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ of surtur mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 evet osurtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 müzikler beni tavladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 müzik başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Hotline Miami'nin müziğini de, fontunu da almışlar la, bu ne. 80'lerin ekmeği kapış kapış gidiyor bu aralar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 http://pbs.twimg.com/media/DFYizNyVwAEmCzG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 gelsin gelsin evde bira cips filmlerini az bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Thor daha ciddi bir adam değil miydi? Sadece dünyada mı öyle takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 İyi iyi bu da gelsin izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 goldbären said: evet osurtur. Normal bi insan osuruk esprisi yapınca ooooo Terli bi şişman osuruk esprisi yapınca ööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 her şey tamamda afiş ilk bakışta digital playground parodisi izlenimi veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 yeni trailer çok güzel olmuş da hala thor filminin bu kadar komik/renkli/eğlenceli olmasını çok doğru bulmuyorum. fazla guardians of the galaxy havası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Arkadaşlar böyle bir şey olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 -Deno- said: yeni trailer çok güzel olmuş da hala thor filminin bu kadar komik/renkli/eğlenceli olmasını çok doğru bulmuyorum. fazla guardians of the galaxy havası oldu. Jack Kirby dönemi düşünüldüğü zaman Guardians Of The Galaxy'nin de, Thor Ragnarok'un da Flash Gordon türevi 70'ler filmlerinin havasında olması gerçekten iyi seçim oldu demiştim. Bu trailerda da aynı düşüncem geçerli. Özellikle trailerdaki bazı sahnelerde harbi harbi emek verilmiş, sanatsallık kaygılı hareket edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Bu seneki en iyi Marvel filmi olacak diye beklentiye kapıldım, beklentiyi düşürmem lazım fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 film baya çıtır çerez. havaya girmeye gerek yok. yemek yerken ses olsun diye izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 aynen kenke yee aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 daha izlemeden yüksekten uçmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Sinemalara girmeden önce özel çağrılıp erken izleme ayrıcalığına sahip olanlardan hep aynı formatta yorumlar alıyorum. Son 10 senedir, eski tip geek kesimden beslenmeye çalışan yeni kuşak pop kültür akımı türedi. Sanırım bu yorumlar da bu akımdan pay koparmaya çalışıyor. 1- "Ragnarok hikayesine kıyasla karanlık olmamış, fazla eğlenceli olmuş, çizgi roman hayranları çok üzülüyor" diye eleştiri yapılıyor, ama çizgi roman hayranlarına hitap etmek için, 60'lardaki Jack Kirby'li hikayelerden esinlendiklerini, özellikle 127. ve 128. sayılarda (sonradan 200. sayıda özel olarak tekrar anlatılmış) anlatılan hikayeyi referans aldıklarından bahsedilmiyor. Thor Unworthy hikayeleriyle kıyaslamaya çabalıyorlar. 2- "Aynı formül, hep aynı şey, sıkıldık, bıktık, farklı bir şey sunmuyor" diye eleştiri yapılıyor, ama çizgi roman hayranlarına hitap etmek için, meşhur çizer Jack Kirby'nin 60'lardaki Thor çizgi romanlarının tarzını yansıtmaya çalışmasından bahsedilmiyor. Özellikle bunun için geç 60'lar erken 70'ler modalarını, şarkılarını ve Jack Kirby tasarımlarını seçtiklerini (GotG filminde geç 70'ler erken 80'lerdi) belirtmek gerekiyor. 3- "Çok aile filmi, fazla eğlenceli, yeterince oturaklı değil" diye eleştiri yapılıyor, ama çizgi roman hayranlarına hitap etmek için, Flash Gordon'un çizgi romanları ve dizileri (özellikle 1980 filmi) tarzı bir karakter gelişimi ve hikaye akışı yapmaya çalıştıklarından bahsedilmiyor. Star Wars'da bile görebileceğimiz kadar çok kullanıldığından, Gen Z modasına uygun olmayabilir, ama bu akımın da bir hayran kitlesi olduğu da bir gerçek. Yahu filmi "karanlık değil bu yüzden çizgi roman fanlarına hitap etmiyor" diye eleştireceğinize, Valkyrie'nin sırf SJW akımına hitap etmek için zencileştirildiğinden bahsetsenize. Ona hiç bir itiraz yok, ama varsa yoksa "karanlık değil, karanlık değil, karanlık değil". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 adamın gezegenini yakıp kül etmişler, babası kayıplarda,çekicine tek atmışlar ama adam hala goygoy peşinde aklsfaflafsn. ultron filminde sanki daha bir karanlık film gelecekmiş gibi göstermişlerdi oysa ki. elbet güzel film olmuştur ama ben bu thor filmlerini bir türlü sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 behran said: film baya çıtır çerez. havaya girmeye gerek yok. yemek yerken ses olsun diye izlenir Ben bi trailera baktimda az bisey. Cgi cok batti nedense gozume. Sinemada izlemem orasi kesinlesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 marvel okuru işte fazla bir şey beklemek lazım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 filmi izlemedim de unworthyi okudum eğer biz unworthyi de base aldık dedilerse yeterince karanlık değil goygoyu haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 unworthy'nin sadece kostümünü almışlar. filmi ilk duyurduklarından beri Jack Kirby'nin adını anıp duruyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Bone said: Sinemalara girmeden önce özel çağrılıp erken izleme ayrıcalığına sahip olanlardan hep aynı formatta yorumlar alıyorum. Son 10 senedir, eski tip geek kesimden beslenmeye çalışan yeni kuşak pop kültür akımı türedi. Sanırım bu yorumlar da bu akımdan pay koparmaya çalışıyor. 1- "Ragnarok hikayesine kıyasla karanlık olmamış, fazla eğlenceli olmuş, çizgi roman hayranları çok üzülüyor" diye eleştiri yapılıyor, ama çizgi roman hayranlarına hitap etmek için, 60'lardaki Jack Kirby'li hikayelerden esinlendiklerini, özellikle 127. ve 128. sayılarda (sonradan 200. sayıda özel olarak tekrar anlatılmış) anlatılan hikayeyi referans aldıklarından bahsedilmiyor. Thor Unworthy hikayeleriyle kıyaslamaya çabalıyorlar. 2- "Aynı formül, hep aynı şey, sıkıldık, bıktık, farklı bir şey sunmuyor" diye eleştiri yapılıyor, ama çizgi roman hayranlarına hitap etmek için, meşhur çizer Jack Kirby'nin 60'lardaki Thor çizgi romanlarının tarzını yansıtmaya çalışmasından bahsedilmiyor. Özellikle bunun için geç 60'lar erken 70'ler modalarını, şarkılarını ve Jack Kirby tasarımlarını seçtiklerini (GotG filminde geç 70'ler erken 80'lerdi) belirtmek gerekiyor. 3- "Çok aile filmi, fazla eğlenceli, yeterince oturaklı değil" diye eleştiri yapılıyor, ama çizgi roman hayranlarına hitap etmek için, Flash Gordon'un çizgi romanları ve dizileri (özellikle 1980 filmi) tarzı bir karakter gelişimi ve hikaye akışı yapmaya çalıştıklarından bahsedilmiyor. Star Wars'da bile görebileceğimiz kadar çok kullanıldığından, Gen Z modasına uygun olmayabilir, ama bu akımın da bir hayran kitlesi olduğu da bir gerçek. Yahu filmi "karanlık değil bu yüzden çizgi roman fanlarına hitap etmiyor" diye eleştireceğinize, Valkyrie'nin sırf SJW akımına hitap etmek için zencileştirildiğinden bahsetsenize. Ona hiç bir itiraz yok, ama varsa yoksa "karanlık değil, karanlık değil, karanlık değil". https://www.facebook.com/ign/videos/10155295204656633/ yönetmen baya Ragnarok ve Planet Hulk'ın komedi olduğunu düşünüyor. ondan tüm "çok komedi, karanlık değil" eleştirisi baya haklı. "ciddi sahnelere iki hulk thor şakası koyarız güler millet xd" kafasıyla yaptılar yine büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar