Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 steam anime satmaya ve kiralamaya başlamış, gaben-sama sesimi duymuş resmen. gits sac bile var! yalnız bölüm başına 6₺, pahalı geldi. :/ ama onun dışında movie'lerde filan %50'ye varan indirimler gördüm. https://lh3.googleusercontent.com/-0g2QeFFiGoI/VXpKlhIBKRI/AAAAAAAFXVM/opgNMoYvj2A/w530-h296-p/96024ecf9ed04132f22d0fc8564f0693.jpg bilumem jrpg vs japon oyunlarına da indirim başlamış ayrıca, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 berserk 1tl:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 yine süpürecek paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 http://media.moddb.com/images/groups/1/3/2933/gaben.gif Bu hafta yeni cüzdan almıştım deri filan. Nasip değilmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Bunu şiddetle tavsiye ederim: http://store.steampowered.com/app/600820/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 erken 1 nisan diilse fiyatlar cok rip cuzdan her sekil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 obligatory https://www.youtube.com/watch?v=RoGxA48HQ1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 bunu bedavaya izlemekten farklı kılan ne var şimdi açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 3 liraya 3 sezon berserk ya. mesela izlememiştim. sakız parasına izliyorsun, harika bişi bu arada alınca, sonsuz izleyebiliyor muyuz ya? bi uyarı falan göremedim kiralık ve satılık falan gibi? Gizli said: bunu bedavaya izlemekten farklı kılan ne var şimdi açıklayın. şaka mı? korsan oyun indirmekle steam'den almanın ne farkı varsa aynı şey işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 steam adamsa çizgi film yerine normal dizi film koysun da para verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Steam-Chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 oo iyimis, tamda steamin sonuna gelmistim gerci: http://i.imgur.com/wNungQL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Red said: steam adamsa çizgi film yerine normal dizi film koysun da para verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 çizgi film izleyip üstüne para mı vereceksiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 GONDARCENGIZ said: Steam-Chan aa ben aleti hep elinde tutuyo sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 gözünüz aydın lan nerdler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ilginç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 belki sonra toptan paket, subscription falan yaparlar. vay arkadas steam aldi basini gidiyor. yarin obur gun super ac gozlu olurlarsa yarra yering sarabi acicaz. acilen rakip lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 gintama bile var ya, gaben-sama sen nasıl bir ilahsın. sabonis said: 3 liraya 3 sezon berserk ya. bölüm başı 1₺ yalnız, sezon başı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 arcane said: belki sonra toptan paket, subscription falan yaparlar. vay arkadas steam aldi basini gidiyor. yarin obur gun super ac gozlu olurlarsa yarra yering sarabi acicaz. acilen rakip lazim. Bölüm başı ücret çekilmiş kaç yıllık internette free gezen serilere lel Hala aç gözlü olurlarsa diyosun, koymaz bence size sahne başı para da alsa. :) Dümdüz saçmalık şu olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/916/085/570.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Sam said: gintama bile var ya, gaben-sama sen nasıl bir ilahsın. sabonis said: 3 liraya 3 sezon berserk ya. bölüm başı 1₺ yalnız, sezon başı değil. vööööğğğğğ neremle bakmışım ben :D bunu alıyon direk library'e steam batana kadar ekleniyor de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 yumy said: arcane said: belki sonra toptan paket, subscription falan yaparlar. vay arkadas steam aldi basini gidiyor. yarin obur gun super ac gozlu olurlarsa yarra yering sarabi acicaz. acilen rakip lazim. Bölüm başı ücret çekilmiş kaç yıllık internette free gezen serilere lel Hala aç gözlü olurlarsa diyosun, koymaz bence size sahne başı para da alsa. :) Dümdüz saçmalık şu olay bence. ARACI ac gozlu olursa diyorum. ayrica fiyatlari begendigimi nerden cikarttin? ozellikle toptan paket veya subscription yapsinlar demisken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 gits sac forumunda toptan 10€ seri satılıyor demişler ama nereden görülüyor bulamadım ben, bulursam yazarım. yumy said: Bölüm başı ücret çekilmiş kaç yıllık internette free gezen serilere lel Hala aç gözlü olurlarsa diyosun, koymaz bence size sahne başı para da alsa. :) Dümdüz saçmalık şu olay bence. şarkı başı ücret çekiyor itunes "kaç yıllık internette free gezen şarkılara", amazon kitaplara, sony filmlere filan bu iş hep böyle. 26 bölümlük sezon 26₺'ya alınabiliyorsa bu pahalı değil, dvd parası, kitap parası. tek tek 3-4dk'lık audio'dan ibaret şarkı almaktan filan daha ucuz hatta. esas önemli olan kalite ve hizmet önemli mi, streaming ve video oynatıcı kalitesi eleştiri almış steam'in, ben de izlediğim 1-2 filmde pek başarılı bulmamıştım. onlar düzeltilirse fiyatta bir acayiplik yok 1₺ bölüm için. tr fiyatı bu, avrupa'ya 1€ imiş. bundan ötesi bedava olması zaten. sabonis said: vööööğğğğğ neremle bakmışım ben :D bunu alıyon direk library'e steam batana kadar ekleniyor de mi? kira yazmıyorsa evet ama streaming anladığım dl değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bence itunes spotify falan da saçmalık zaten. asla kullanmıyorum asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar