Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 borderlands'in multiplayer focuslusu gibi geldi bana. gerçi totalde yarım saat oynadım yatmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Karakter gelişimi çeşitlilik vs hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 pc portu basarili. 4k cozunurlukle benim dandik makinede bile kaymak gibi akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 konsolda oynarım diyordum ama şu an kararsızım. PC'de çok güzel 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 daha anlamli karakter falan olaymis iyimis. acikcasi warframein sahaen movementi akicili[idnan sonra hantal geldi bu. bide class yok bisi yok. betada daha ufak olamamiz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Lol karakter gelişimi hak getre class yok mmo mu bu falan diyenler bi oyunu araştıraymış iyiymiş ya. Oyun loot based bir oyun abiler. Bi okuyun edin. Warframe örneği de kendimi kesmeme sebep oldu. Allah aşkına hiç mi bakmıyorsunuz betasını oynadığınız oyun nasıl bişey diye. Bari 1. Oyuna falan baksaydınız. Neyse zaten pc de aim asist varmış. Deliriyor reddit de bir kısım buna. Üstüne bide aimbot yapmış birileri. Division multisine dönmez umarım bungie önlemini alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 blizzort affetmez bnet e koydugu oyunda :3 class yorumlarina filan bende gulmedim diil :p betacilar inventoryde sol ust kosedeki class ikonuna gelin, ordan subclassa gecebilirsiniz. her classin 3 adet subclassi ve degisik buildlari oluyor. statikten cok nasil oynadiginizi degisitiren perkler her birinin altinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 warframe le baya ayni oyun content olarak. loot based moot based onemi yok o oyunun progressioni gameplayi degil. kendini tam kesememissin yazmaya devam ettigine gore. oyunun kendisinda daha fazla movement imkani sekli semali yoksa bu kadar kosturmak bayar. daha iyi ornek ortada bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 warframe in open worldu bundan arak ki iki oyun elma armut cunki fps bu buildden builde degisiyor mobility, warlocklar havada kalmakta cok iyi misal glide i efektif kullanabiliyorlar, havadayken sag sol dash yapabiliyor veya scopeladimi asili kalabilir hunterda double jump var bunun yerine, item/build ile triple jump alabiliyordu ki bazi yerlerde yoksa guruba almiyorlardi jumping puzzle var ise titanlar ise hoverdan cok burst aerial movement gidebiliyor boosterlari ile. oyundaki en hizli class titan misal d1 de, her noob o hizi yakaliyamiyor zibilyon tutoriali var https://www.youtube.com/watch?v=jDE-L-PgkRA jump ve crouch/slide bindlari cok onemli bu oyunda, hem pvp de hem pve de kutuk gibi gidip ates ederseniz kevgire ceviriyorlar. pvp alanlarida bunu gore tasarlanmisti pvp de en les mod misal capture the flag benzeri spark modu var. spark iki takimin spawninin ortasinda duruyor, yakalayip dusman spawnina goturup patlatan hem puan aliyor hemde patladimi civardaki dusmanlar instant kill yiyor. bunu tasimasi ve koordine etmesi cok sorun. oyuncu iyi/takim kotu ise yavas kaliyorsun cunki en efektif yoll atlayip zipliyarak katediliyor hizi saymassak. oyuncu noob ise ve efektif hareket edemiyorsa gene kanser filan oyunda uzun sure shotgun meta vardi misal. full auto rollayan shotgunlar ile rakibin dibine girip quick drawa kaliyordu, may the best slider win oluyordu. uzun sure cozemedikleri icin special ammo droplarini nerflediler, olunca sifirlanmasini sagladilar bide ammo kullanimida onemli, heavy ammo spawnlandigi zaman karsi tkaim kapsa bile hizlica oldurunce sorun olmiyor olunce special ve heavy sifirlandigi icin. kiliclar filan yaygin oldugu icin genjiye donuyor rakip, ya takimin arasina dalip biciyor yada deflecti varsa sizin heavyi geri yolliyo filan eglenceli oyun, blizzort baya bi "esinlendi" zaten overwatch abilitylerini yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 400 lira eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 multiye girdim üstümden geçiyorlar direk bi trick var mı item falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 git gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Destiny 1'de terör estiriyordum pvp'de, bunda da alıyorum şimdi PSN'den network düzelir düzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Betaya çok kısa tek mission koymuşlar..PVP kısmına bakmadım ama optimizasyon ve game play başarılı. Her türlü oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 oyun güzelmiş alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Aldım dün gece ben de. Arkadaşlar PS'de diye orada aldım. Bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 https://clips.twitch.tv/HedonisticPlainBeeDancingBaby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Oyuna saltbae Nusret emote'u eklemişler ya la https://gfycat.com/WellmadeBruisedGermanwirehairedpointer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 dun gece oynayabildim 3 saat falan. open world ve mission kismini biraz degistirmisler gordugum kadariyla. her yer instance degil ve surekli yorungeye cikip spaceship ile gitmiyoruz. harita buyuk gorukuyor ve yapacak baya sey var gibi. ileride degisiyorsa bilemiyorum tabi eheh. her sekil baya oynanir zaten ilk expansion christmas dan once gelicekmis lel ps bence the Tower > the Farm psn: oskicancan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Lütfen konsol tarafına yazar mısın? Burada biz sadece elitist PC gamerların oynadığı versiyonu konuşuyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 evet lütfen, kıskanıyoruz şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 siz de konsolf@g degil miydiniz ya niye pc ye aldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Kaybettikleri erkekliklerini geri almak için tabii ki. Meanwhile bunun konsepti şimdi first person cuv cuv ama level atlamalı persistent world müydü? Bi tane casualshitlik oyun yerim var belki dalarım destiniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 mouse ile zor eğim aldıklarından ds4 ile rezil olmamak istediklerinden belki de evet artık ben de konsolcuyum hülooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar