BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 var mi hala oynayan? ben ilk ciktiginda oynamistim simdi forsaken aldim devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Ben de çıktığında Forsaken'ı alıp PC'ye kurdum, o zamandan beri düzenli olarak update falan da ediyorum ama hiç girmedim oyuna henüz sdfskh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Bizim ekip bıraktı sayılır, ben ara ara "minimal casual" olarak eventlerde ya da ekstra questlerde giriyorum. PS'te oynuyorum. PvP zaten oynanmayacak kadar rezil dengesizdi en son. PvE'de fazla güçlü olmuştu guardian, silah nerfleriyle dengelemişler sanırım bir miktar. Forsaken'daki ana senaryo çok güzeldi ama sonrasında Dreaming City'de saçma "haftalık quest olayı" zaten oyuncuların %95'ini hikayeden koparttı. Black Armory süper tırt bir expansion oldu. Sonrasında Invitations of the Nine'la da hikayeyi iyice bok ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) ilk ciktiginda da campaigni 2 kere bitirip biraz pvp yapip birakmistim, solo bi yere kadar. yalniz adamlarin hikaye, atmosfer ve muzige hayranim. ayrica optimizasyon da babalar gibi osiris'i bitirdim dun, mars'a bakicam bugun. pc pati clanindayim btw. Mayıs 20, 2019 BioHazarD tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 7 saat önce, deadwoll dedi ki: Ben de çıktığında Forsaken'ı alıp PC'ye kurdum, o zamandan beri düzenli olarak update falan da ediyorum ama hiç girmedim oyuna henüz sdfskh base game free iken attim bnet'e hala update ediyo dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 gelmek isteyen varsa burdan buyurun sdf https://www.bungie.net/en/Profile/ReferAFriend?code=RAF-RTA-CJ3-CAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 free to play oluyormuş. The core game will be renamed to Destiny 2: New Light Once Shadowkeep launches on September 17th, the base game will go free-to-play and include "all year one content, including "foundational modes, activities and rewards."" So you'll be able to play the base game, as well as the content added as part of the Curse of Osiris and Warmind expansions, for free "This represents a change for the Destiny franchise as it seeks to lure gamers away from popular free titles like Fortnite. Previously, players paid upfront for the game and bought big expansions to gain access to new raids, missions and in-game items, either separately or as an annual pass subscription. Now, the core game will stay free, while additional content will be made available in the form of paid "à la carte" offerings like Shadowkeep." Going forward, no more content will be made exclusive to one platform over others. All platforms will have the same access to all new content at the same time Cross-save will be added for Xbox One, PC, and Google Stadia. No PS4 support for now Soon, the game will move from Battle.net to Steam on PC. Existing Battle.net players will be able to migrate all characters and purchases over to the Steam version once this happens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 https://imgur.kageurufu.net/a/efRWakR ben koyucaktım tam leak olmuş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 steam'e geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 https://store.steampowered.com/app/1085660/Destiny_2/ 159 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 (düzenlendi) pre-load açılmış 80gb Eylül 24, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Bunu ilk yayınladıklarında izledim, ama D1 de dahil ilk defa bir pack'i preorder etmemiştim ve çıkar çıkmaz da almayacağım sanırım. Çok bozdu son zamanlarda. Şimdi en azından kağıt üstünde PvP'yi adam etmek için yaptıkları değişiklikler güzel gözüküyor, ama 1 sene sonra gelen düzeltmeyi ne yapmaları gerektiğini söyleyemiyorum, forum kurallarına aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 oh be, kac aydir ne olcak nasil olcak onu merak ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 4 saatlik full story + lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 bir saate açılıyormuş, laurelin çok methetti diye bir deneyeceğim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Preloada basla 80gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 presi kalmadi artik 45 dakka var asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 preload zaten yaptım da keşke yapmasaydım, 35dkdir tartartar canına okudu hddnin, alelacele oyun da sildirtti setup daha çok yer isteyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 tuto yaptım, gerçek dünyaya geçince char ekranda durduğu gibi durmadı, sildim baştan oynadım tutoyu. akıl fikir yarabbi, division 1'deki aynı sorun. neyse bu sefer tamam dedim, gerçi aydınlatma yüzünden hangi yüzü seçersen seç ağız kısmı sanki homo erectus. bir görev yaptım, üsse dönerken attı sunucudan. sonra da 30 dk sıradaki yerimi göstermeden "bekle dolu" dedi, en sonunda kapattım. kuzen film izlemeye gelecekti, bilsem onu geri çevirmezdim lol. neyse artık yarın filan bakarım daha çok, oynanabildiği zaman. grafikler gayet iyi ve ağır değil ama, optimizasyon başarılı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Unpacking 45 dk sürdü. Sabır dedim bekledim bu sefer signing in de kaldı oyun defalarca giremedim. Forumlarda steam friend listen 250-300 olmalı max diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 bayadır beleşti bu niye hype oldu birşeyleri daha mı beleş oldu. çektim bakayım olmadı tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 gitti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Steam'e geldiği için hype oldu battle.nette hiç oynayasım gelmemişti benim de valla. Kendi kendime takılıyorum ama oyun solo sarmıyor gibi. Yeni başlayan ve hiçbir şey bilmeyen var mı başka benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar