Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Lectre said: bu adamla ben aynı sandığa gidiyoruz işte lol yaşasın demokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 _Rave said: kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez hala istanbul'da yaşıyorken izmir'dekilerden kitaplarımın bi kısmını kolileyip göndermelerini istemiştim. kargocular da verdiğimiz adres yerine onlarda kayıtlı olan adrese yollamış, yani benim kitaplar üniversitenin ilk senesi kaldığım üniversite yurduna gitmişti. yurt dediğim de bilgi'nin tophane yurdu. neyse aldım kitapları gidip, kucağımda koliyle yokuş çıkacak halim olmadığı için taksim'e çıkan yokuşun başında bekliyorum ve bir tane taksi durmuyor. en sonunda birisi durmak zorunda kaldı yol biraz tıkanınca, yanaştım hemen hayırdır yav dedim. efendim mesai bitimiymiş herkes araba yetiştirmeye çalışıyormuş. hocam dedim, bak sen bu yokuşu çıkıcan taksim'e gidecen ya, ben de taksim'de inicem zaten. yani adamın normalde zaten gideceği yol için ben üstüne para vericem. adam ıkına sıkıla kabul etti artık öyle tane tane açıklayınca. sokarım taksisine kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bone said: _Rave said: ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs. İstanbul'a ne zaman gelsem yaşadığım olay. bi de kime sorsan İstanbul taksicileri çok süper, çok başarılı, efendi adamlar felan... Kim övdü abi sana istanbul teksicilerini sdfs. Sanmıyorum istanbulda en az bir kere piskopat taksiciye denk gelen olmasın. 3 taneden 1 i çürük adamların. Çeşit çeşitler bide,random rahatsızlıkları var. bazısı hanzoluğunu trafikten çıkarır,sonra sana bakıp onay bekler, bazısı kadın bindi şöyle ettim bölye ettim oda istiyodu bilmemne diye kitler, bazısı politikadan girer(ki en sakatı bu) eminde olamazsın yemliyomu, ciddimi, bazısı hayatının bütün dramını üstüne kusar,bütün ekonomik dertlerini anlatır bilmemne.bazısı yolu uzatır adam kazıklar vs. kameraya çeksen kısa film diye canneste oynatırsın istanbul taksicileriyle geçen gergin yolculuğu. kim övdüyse sana halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Taksilere direk mobese gibi kamera koyulacak aslında en temizi bu olur sanırım. Siktiriboktan Kırıkkale'de bile taksiler aynı durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 bence kimsenin övdüğü yok ya, laf olsun diye eklenmiş post'a sadece ahdsfuah. hayır mümkünatı yok öle bişeyin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ginaly said: geçtiğimiz aylarda fetö yüzünden işten çıkarılan ve taksiye başlayan adam gördüm. S&P ve Moody'sin Türkiye'nin sovereign notu üzerine stratejileri hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yaptık sdfsd ula ben bunu dolar başlığında okumuştum da işten çıkarma falan kısmı yoktu sanırım. ne alaka lan demiştim, şimdi taşlar yerine oturdu sdf istanbul'da metro harici bir şeye rahat binemiyorum resmen. otobüs olsa "kaptan orta kapıyı açar mısın" dedin diye kavga çıkma ihtimali var, metrobüs zaten işe yarayacağı saatlerde sonsuz dolu, takside şoförün deli olmama ihtimaline bağlısın. dolmuşta zaten şoförden daha deli yolcuların çoğu. kindi ırıbınızı ılın diyenler de bunlarla aynı trafiğe çıkıyor. zamanla onlar da delirmiş, haberleri yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Malibu said: Taksilere direk mobese gibi kamera koyulacak aslında en temizi bu olur sanırım. Siktiriboktan Kırıkkale'de bile taksiler aynı durumda. Bu uygulama başlicak sanırım 2 yıl içinde. Şu an servislerde görmeye başladım. Hatta belli bir süre sonra ticari araçlar ardından tüm araçlara konulması planlanıyor diyorlar. Ama mobese gibi uzaktan erişime imkan vermeyecek, sadece kayıt toplicak kendi içinde. Kullanırken kayıt açık tutmak mecburi, istenirse belirli bir zamana kadar sunabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 adamların isnafına kalınırsa olmaz ki. şehir içinde klakson çalmak, dolmuşta ayakta yolcu almak falan da yasak ona bakarsan. ama dolmuşlar ayakta yolcular için dizayn ediliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 denetim ve uygulamadaki yanlışlardan onlar hep, bir çok şeyde olduğu gibi sen beyaz masaya de dolmuş ayakta yolcu alıyor diye, klakson çalıyorlar diye. polis denk geldiğinde bile normal karşılıyor çoğu yerde geçen gün bizim servis şoförü emniyetten gitmek için durup plakayı çıkardı, oha dedik adamı uyardık vs ilerde polis çevirdi, geçmiş olsun dedik. polis tak o plakayı dedi, ne bi yaptırım ne bi daha yapma.. başka gün sıkışsa yine yapcak aynı şeyi. kamerayı da kapıyor mesela ama zorunlu iş sırasında açık kalması. denetimi yok sadece. kaza vs durumu olsa sorarlarsa ceza yicek sadece kapalı olduğu için. ama umrunda değil istanbulda toplu taşıma, taksi ve servis konularına adam akıllı, gözün yaşına bakmadan radikal düzenlemeler getirsen trafikte ciddi düzelme olur zaten. kimsenin umrunda değiliz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Benim anladigim kadariyla toplumun adam edilmesi, psikopatlardan arindirilmasi gerekli. Hadi dieylim taksi soforu psikopatmis, sirf bu adam istedi diye dayaga ortak olan alakasiz o kadar kisiye ne demeli? Bir de olaydan 1 hafta sonra. Insan kendiyle alakasiz birseyin intikamini bu kadar kovalar mi ya, planli suc isler mi? Bu kadar mi eminsin yanina kalacagina? Ulan yanina kalacak olsa bile yine ugrasmaz normal insan, kendi isi ekmegi ailesi yok mu bu adamin da bunlarla ugrasacak. Adamlar ugrasiyor iste. Insan degil cunku bunlar baskasina zarar vermek icin yasayan NPCler. Ben soyleyim, Bitaksi uygulamasi sikayetcinin kimligini falan paylasmamis olsa kafaya bu kadar koyduysa yine bulurdu taksici. Sonucta adamlari evlerinden almis nerede yasadiklarini biliyo, e sikayetin icerindeki vukuattan dogru keza yine tahmin eder kimin sikayetci oldugunu. Kanunmus, hukukmus, bunlar hikaye. Adam kanuna ragmen veriyor sana zarari. Belki sonunda hapse girecek ama sana veriyor o zarari. Hos sonunda hapse de girmiyor zaten Turkiye'de. Sen magdur oldugunu, tehdit edildigini, darp edildigini ispatlamaya calisiyosun ama senin yasadigin yere kadar bilen ve sana zarar vermeyi kafasina koymus adamdan seni HICBIR sey korumuyor, engelleyemiyor o adami. Bu ulkede onuruyla yasayan insan kanun falan aramasin artik, o da psikopatlassin. Savas sadece Canakkale'deki gibi olmuyor, su an da apacik savastayiz. Bu bir toplumun yasam mucadelesi artik. Yasam alanini, insanlik onurunu korumak adina olmek pahasina, disle tirnakla bu psikopatlarla savasilmali. Olursen onurunla olmus olursun en azindan. Obur turlu karsindaki adam kazanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Bone said: Rewendor said: "Ben onu mu dedim, o mesajı oradan nasıl aldın da öyle söylediğimi varsaydın?" diyecektim, sonra baktım ki senmişsin Bonec. Sen yazdın diye varsaydım Rektendor. hoşuna gitmiştir sanırım böyle. Evet güldürdü, "burada gerçek Bone benim" kompleksini bunca sene sonra hala sürdüreceğini tahmin etmemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 sabonis said: _Rave said: ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs. ahaha şu çok doğru ya. her hareketin batıyor adama resmen. ben bi kere dolmuşta bekliyordum, doldu, adam arabanın arkasında hala çay içiyor arkadaşlarıyla goygoy yapıyo. cama tıkladım, böle doldu diye gösterip direksiyona işaret ettim. herkes indi dolmuştan bi ben kaldım. "sen bana yamuk yaptın bak, tanıdık müşteri olmasan sorun olurdu" falan diye başladı. ben ona parmakla böyle "gel gel gel" yapmışım gibi algılayıp çok bozulmuş beyefendi. anlatamadım da direksiyonu gösterdiğimi... Kısa mesafe istersin, somurtur. Uzun mesafe istersin, trafik var der kızar. Merkezi yere gideyim dersin, tıkalı oralar der, daha dışa gideyim dersin, oradan nasıl dönecem ben der. Daha geçenlerde iş için Kurtköy Viaport'un oradan Halkalı'ya taksi tutalım dedik, Avrupa'da araya üç şehir sığdırırsın, öyle bir mesafe, iş çıkış saati de değildi, yine taksiciden trip yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Bone said: _Rave said: ben en çok taksicilerin yaptıkları işi sevabına yapıyormuşçasına müşteriyi sindirmesine tavım.arka koltuğa oturursun, küçük gördün olur, kısa mesafe gitmek istersin, beğenmez, yağmurda e-5e girmek istemez, 50 lira verirsin bozuk yokmu diye trip atar vs.vs. İstanbul'a ne zaman gelsem yaşadığım olay. bi de kime sorsan İstanbul taksicileri çok süper, çok başarılı, efendi adamlar felan... most random comment ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 bitaksinin olayı işte direk telefonla konuşuyorsun çağırırken x yere gidecem y yolundan gidicem trafik olabilir okey misin diye. no derse başkasını deniyorsun. geçende de biri yol boyunca kredi kartı ile ödüyorsunuz elimize para geçmiyor diye konuştu, adama diyemiyorsun tabii lan çok şikayetçiysen çık sistemden diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Tabii bi de rizalarini alman lazim, onu yapmalari bile suc aslinda kabul etmemeleri yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Nigger_of_the_sand said: Kanunmus, hukukmus, bunlar hikaye. Adam kanuna ragmen veriyor sana zarari. Belki sonunda hapse girecek ama sana veriyor o zarari. Hos sonunda hapse de girmiyor zaten Turkiye'de. Sen magdur oldugunu, tehdit edildigini, darp edildigini ispatlamaya calisiyosun ama senin yasadigin yere kadar bilen ve sana zarar vermeyi kafasina koymus adamdan seni HICBIR sey korumuyor, engelleyemiyor o adami. zaten sorun bu kadar suçun sonuçsuz kalması. yaptırım olsa da arada tek tük psikopatlar çıkar ama ciddi şekilde önüne geçilir hırsızlık, taciz, magandalık vb olaylar bizim iş yerine gelirken iki güvenlikten geçiliyor, ikisinde de bariyer kapı var, ilkinde uzun namlulu güvenlik var falan. bizim bile araçta sticker yoksa kapıya park ettirebiliyorlar. sabahları servislere girip tek tek kimlik kontrolü yapıyorlar. bakınca süper güvenlikli, ama yağmur yağınca güvenlik servisleri beklemez, soğukta beklemez. herkes gelir geçer. giriş-çıkışın yoğun olduğu saatlerde bariyerleri açık tutarlar, araç etiketi kontrolü yapmazlar. geçen gün bizim servis tem'de biriyle zıtlaşıyor, adam eminiyet şeritinden gelip servisin önüne kırıp durduruyor tartışılıyor falan. servis sıyrılıp devam ediyor. sonra adam şirketin önüne kadar, iki güvenliği herşeyi geçip geliyor servisin peşinden. inip bütün serviscilerin arasında şirketin önünde tehditler bağrışlar. sonra da çekip gidiyor. orda ortam müsait olsa kim bilir ne yapcak, olabilcek yaptırımdan değil ama kaçamayacağından ve dayak yiyeceğinden çekinip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Nigger_of_the_sand said: Bu ulkede onuruyla yasayan insan kanun falan aramasin artik, o da psikopatlassin. Savas sadece Canakkale'deki gibi olmuyor, su an da apacik savastayiz. Bu bir toplumun yasam mucadelesi artik. Yasam alanini, insanlik onurunu korumak adina olmek pahasina, disle tirnakla bu psikopatlarla savasilmali. Olursen onurunla olmus olursun en azindan. Obur turlu karsindaki adam kazanacak.. ölürsen onurunla ölmüş falan olmuyosun.ölüyosun sadece.achievement falan açılmıyor.ned stark gibi yorumlar yapmayın. üstüne ciğeri beş para etmez bi herif için ölmüş oluyosun.bulaşmayın bu homo erectuslara, he deyin geçin sevdiğiniz biri söz konusu olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 http://galeri12.uludagsozluk.com/504/klavye-delikanlisi_808886_m.gif internet etkisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 buarada herkese tavsiyem,bi yakın dövüş sporu öğrenin. yakın dövüş sporları ne işime yarıycak aman of diye çok tercih edilmez, ama türkiye gibi bi ülkede sağın solun manyak kaynadığı ortamda çok kullanışlı oluyor. özellikle tavsiye ediyorum, krav maga kursu alın abi en güzeli.göt büyütmek veya hiç bi işe yaramayan body building yerine pratiktede işinize yarayabilicek bi spor öğrenmiş olursunuz .ben sırf spor olsun diye başlamıştım ama her yönden rahatlatıyor bi yakın dövüş stili bilmek.isteyene salon-hoca tavsiyeside veririm. karşındaki hırboyu havada takla attırabiliceğini bilince insan o özgüvenle çok daha rahat hayatını sürdürüyor böyle tiplerin arasında. sonra gidip alayına dalın, onurunuzla ölün demiyorum tabi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Spor olarak yada bireysel savunma olarak güzelde , adamlar durak olarak saldırmış 1 yada 2 kişi tamam da 10 kişi ? Zaten amaç zihniyet düzeltme yoksa bu şekilde 3 - 5 kişi yok 3-5 milyon insan var :) Soykırıma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 zihniyetin düzelmesi için büyük resmin değişmesi gerekiyor. ülkenin en üst konumundaki adam uluslar arası ilişkileri taksici gibi yönetiyorken düzen değişmez. istersen günde 100 tanesini döv. yine değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Rewendor said: Bone said: Rewendor said: "Ben onu mu dedim, o mesajı oradan nasıl aldın da öyle söylediğimi varsaydın?" diyecektim, sonra baktım ki senmişsin Bonec. Sen yazdın diye varsaydım Rektendor. hoşuna gitmiştir sanırım böyle. Evet güldürdü, "burada gerçek Bone benim" kompleksini bunca sene sonra hala sürdüreceğini tahmin etmemiştim :) gercek bone bonepart degil miydi, bonec niye alinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 dovus kursu... bu ulkede sat komandolari bicaklaniyor olduruluyor, bisey ogrenmeyin kafaniz gozunuz dagilir ama bicak yiyip gebermezsiniz veya kursun. hele tinercilerle falan kavga edenleri okuyun hic tahmin ettiginiz gibi degil. ha guzel hobi orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 krav maga öğrenip durağa dalın demiyorum abi zaten. teke tekte bile kavga etmek bu tiplerle risk gene.bıçak çeker, adam çağırır bilmemne.punisher olmuyo insan dövüş sporu bilince. daha önce dediğim gibi sevdiğin biri söz konusu olmadıkça gurur, murur yapmadan he deyip geçiceksin en başta.olaki sevdiğin biri söz konusu ve illa bi bokluk çıkıcak ozaman elinde bi kozun olması mutlak dayak yeme ihtimalinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 kendini savunmayı bilmek güzel şey demiş adam. kavgaya girişin demiyor. haklı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar