µh Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 omuzlar ve boyunda baya aşama kaydettim ama belim sıkıntılıydı pelvic tiltten dolayıymış, ona odaklanıyorum bu aralar https://www.youtube.com/watch?v=K-CrEi0ymMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 baldır arkasını esnetmeyin mi özet yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 özetle insan gibi durun diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 of benim de derdim bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bu egzersizlerden ve bir fizyoterapistten aldığım hareketleri kombolayıp yapıyorum iki üç aydır. mesela bazı harektler belinde fıtık olanı zorlayabiliyor. kendinize uygun olanları yapmak lazım. önemli olan alışkanlık haline getirmek. aynı saatlerde yapınca daha az unutuyor insan. arada yüzmeye de başladım. bir ara fena hasta oldum. o arayı vermek kötü oldu. ilk ayda bişey olmuyor gibi ama dün aynadan baktığımda gözle görülür düzelme olduğunu gördüm. boyum 1.80 kilo 88. biraz kilo vereyim diye ögünü ikiye düsürdüm. 10-11 civarı kahvaltı, 5 civarı gibi de yemek yiyorum fakat kilo iki aydır aynı. hayret ediyorum. yaş ilerledikçe kilo vermek de zorlasıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Maalesef hep bilgisayar başında çok vakit geçirmekten, yapmak lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 (düzenlendi) geldim! Yıllardır hep bir göt çıkıklığım var, bel çukurum var. Spora giderken bi ölçüm yaptırayım dedim. Geçtik harita metod duvarın karşısına sağ sol derken fotoğraflara bi baktım quasimodo gibi geziyormuşum. 2018 mezunu bir PT vardı çocuk %10 derecelik kifoz var dedi inandım. Şimdi doktora gideceğim epey tırstım. Omuzlarım geniştir çok düşük tuttuğumu düşünmüyorum ama serbest deyince saldım kendimi belki o yüzden aşırı kötü durdu. boy 1.80 kilo 74 sonra da hemen pt kitlemeye çalıştılar. 1.5 aya düzeltiriz reis gibi gezersin falan da güvenemedim hemen forumdaki konu aklıma geldi Temmuz 20, 2020 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 o boya o kiloyla Ataturk gibi anafartalara cikman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 ödem var ödem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=4BOTvaRaDjI yillar once redditte gormustum ve denemek icin yapmistim,kisacasi bir kisim yoga egzersizi ama yoganin bullshiti olmadan. acma germe vs hareketleri,12 dakika ve yer yer cok zor yillardir yaparim,her hafta 3-4 kere,yapmazsam ortadan 2ye bolunecek gibi hissediyorum,cok zayif ve gucsuz hissediyorum varsa dotu yiyen,yapsin,bakin o beliniz sirtiniz meger nasilda gucsuzmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Yaparsak biz de güçsüz hissetmeye başlayacaksak hiç bulaşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 ben baya hile yapa yapa geciyorum,adam 15 tane yapin bu hareketten diyor ben yapabildigim kadar yapiyorum adam konusurken. yahut bazi hareketler zor geliyor,yapabildigim kadarini yapiyorum,sonucta isin icinde agirlik vs olmadigi icin,daha cok acma germe hareketi oldugu icin,sakatlanma tehlikesi daha bi az gibi kendini zorlama yani vucudunu dinle abi,yapabildigin kadar yap,yine de sakatlanirsan sktret zaten senin vucudun 100bini gelmistir artik yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 bu efsane bi şey tekrar yüklemişler ben 3-4 ay yaptım baya sene idare etmişti düzenli yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 başladım spora. Hand walk - pilates band fly, row, pull down, box push up, shoulder press ve cardio verdi hoca. bunun harici şu yukarıdaki hareketleri de yapmayı düşünüyorum sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 On 20.07.2020 at 18:59, DoGMeaT dedi ki: https://www.youtube.com/watch?v=4BOTvaRaDjI yillar once redditte gormustum ve denemek icin yapmistim,kisacasi bir kisim yoga egzersizi ama yoganin bullshiti olmadan. acma germe vs hareketleri,12 dakika ve yer yer cok zor yillardir yaparim,her hafta 3-4 kere,yapmazsam ortadan 2ye bolunecek gibi hissediyorum,cok zayif ve gucsuz hissediyorum varsa dotu yiyen,yapsin,bakin o beliniz sirtiniz meger nasilda gucsuzmus Ben de yapıyorum bunu ara ara. Ne zaman uzun süre ara verip yapsam ilk seferde o kadar iyi hissettiriyor ki uzanıp biraz tadını çıkarıyorum alsşdksdşfglkdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Bı sürü yeni içerik yükledi kanala,deniyorum ara ara ama şuan kadar en etkilisi bu 12 dakikalık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2020 Guzel videoymus dogmit, yapacagim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 On 20.07.2020 at 18:59, DoGMeaT dedi ki: https://www.youtube.com/watch?v=4BOTvaRaDjI yillar once redditte gormustum ve denemek icin yapmistim,kisacasi bir kisim yoga egzersizi ama yoganin bullshiti olmadan. acma germe vs hareketleri,12 dakika ve yer yer cok zor yillardir yaparim,her hafta 3-4 kere,yapmazsam ortadan 2ye bolunecek gibi hissediyorum,cok zayif ve gucsuz hissediyorum varsa dotu yiyen,yapsin,bakin o beliniz sirtiniz meger nasilda gucsuzmus en legit ve ciddi bu geldi bunu yaptım. postürüm düzelmezse müdürünü çağırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 buyrun efenim, pdf'ini arayan bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 On 09.01.2022 at 03:25, Promenader dedi ki: en legit ve ciddi bu geldi bunu yaptım. postürüm düzelmezse müdürünü çağırırım. Yaptın mi? Bak ben uyandim kahvemi içtim sıçtım ve hemen yaptim Haftada 3-4 yapiyom yillardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 önceden yamuk muydun peki? cildi çok güzel 16 yaşındaki modellerin cilt kremi reklamında oynaması gibi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 https://www.youtube.com/watch?v=4BOTvaRaDjI kaşe mühür ben de çok faydasını görmüştüm, ara verince geriliyor rehavete kapılmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar