pontipati Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Selam, geçen hafta ayın 22sinde bir tane traş makinesi sipariş ettim. Philips marka, kargo dahil 95 liraydı. Hızlı teslimat vs. diyordu ama hala gelmedi, pazartesi gelecek gibi duruyor. Bugün siteye baktım garage sale diye aynı makineye %25 indirim daha yapıyorlar. Kargo eklenince 75 lira oluyor, kargolanma tarihi de yarın olarak gözüküyor. Şimdi ürünü daha teslim almadım, iade edip tekrar alasım var. Nasıl işliyor bu süreç benzer bir durum yaşamış olan var mı? Ürün şu: http://www.hepsiburada.com/philips-3000-serisi-hc3420-15-yikanabilir-sarjli-sac-kesme-makinesi-p-SGPHHC3420 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Ülkede en kolay iade edilebilen sitedir herhalde. Ürün gelince site üzerinden iade talebi oluşturuyorsun, sana Y.içi kargo gönderi numarası veriyor. Bu kod ile kargoya veriyorsun, ellerine ulaşınca iadeni yapıyorlar. Ben 1.000 TL'ye yakın ürünlerin iadesini yaptım soru bile sormadılar hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Yani ürünün gelmesini mi beklemem lazım? Gelmeden iade talebi oluşturamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 koaly iade falan değil tamamen saçmalık heralde en sorunlu alışveriş sitesi olabilir satıcı hepsiburada olmasına rağmen 1 ay uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 hepsiburada iadesi kadar kolay iade yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 bi kere sizin de başınız yansın da sonra göreyim HB savunucuları sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 İade talebine 2 iş günü içerisinde yanıt veriyorlarmış sitede dediğine göre. Şimdi indirimdeki aleti alamıyorum nedeni de halihazırda sipariş verdiğim için ve stoğun sınırlı olması. Yani siparişimi iptal edip tekrar almam gerekiyor. Şimdi talepte bulunsam hemen ok derler mi? Ok demezlerse hem elimdeki aletten olacağım hem indirim kaçacak fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 aradaki fark için yaktığın beyin hücrelerin daha pahalı ya otur kullan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 arayıp sorsana 20tl hediye çeki filan verirlerse iadeyle uğraşma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 goldbären said: bi kere sizin de başınız yansın da sonra göreyim HB savunucuları sdfs. 1000 alışverişte 1 tane şişmanın başı yandı diye siteyi yedirmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 siparişlerime girip kolay iade yap işte adı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Osuran_boğa said: arayıp sorsana 20tl hediye çeki filan verirlerse iadeyle uğraşma hiç benzer durumla karşılaşırsa biri diye yazıyorum: aradım, hediye çeki veremiyorlarmış. kargodaki ürünü teslim almayıp, yeni hb hesabı açıp oradan sipariş vermek gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 ben buradan samsung a7 almıştım, satıcı başka bir firmaydı. aynı gün kargo yazıyordu aldığımda daha sonra tedarik aşamasında kaldı 1-2 gün cumartesi günü iade istedim 15 dakika içinde param hesabıma geçti nasıl oldu anlamadım bile sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 iade konusunda ben de hiç sıkıntı yaşamadım hepsiburada ile, genelde hep dediklerini yaptılar. hatta masa sipariş etmiştim geçen yıl, kargocu geldi abi hasar almış bence alma dedi. o yüzden getirmedim vs. yaptı ağır falan diye, fotoğraf çekmiş inanmam diye harbi hasarlı sdfads direkt kargo iade işlemi yaptırttım hiç gitmedim. siteye yazdım yenisini yollayın diye dediler ki biz iade edelim, siz tekrar alın. ben talepte bile bulunmadım para üzerine onlar teklif ettiler. tahminen daha kolaydır gerçi onlar için. hemen onaylandı, iki iş günü içinde para iadesi de yapıldı. sonra masayı da almadım gerçi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 hepsiburada kadar kolay iade alan başka şey yok topkek, tabii satıcısı hb olacak. 3rd party satıcılarla iade nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 3rd party de aynıydı benim için, hiç problem yaşamadım. İadeyi HB alıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 iade çok kolay hepsiburadada. ama daha kargoya vermemişlerse senin işlem iade değil iptal olur. yarın mesai başlama saatinde arayıp göndermeyin iptal ediyorum siparişi de iptal ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Osuran_boğa said: arayıp sorsana 20tl hediye çeki filan verirlerse iadeyle uğraşma hiç Aynen ya, aradkai farkı versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 HB'den kedime mama almıştım her zaman yediğinden. Mama yenilenmiş. Yenilendiği için midir pek taze olmadığı için midir kedim yemedi. Geri gönderdim iade aldılar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 yok artık, açılmış mamayı geri aldılar? farketmemiş olabilirler mi açıldığını :D çünkü tüketilen malzemelerde zaten geri alım yapmak zorunda değiller. baya ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 mamalarda yazili olmasada geri iade esnek baya, neredeyse gittigim butun petshoplar "yemez ise geri getirin firma geri aliyor" seklinde satti su hayatimda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 evet traş makinesini neredeyse bir ayda yolluyorlar, iade edip yenisini bekleyeceğin süreyi de hesaba katınca kara geçeceğin parayı zaten berbere verirsin rahat. boşver. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 biri yazmıştı kargoya verilmemiş ürün iade olmaz, iptal olur iptalin süreci olmaz, direkt instant gerçekleşmesi gerek özel bir durum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Telefon aldım 14 gün dolmadan iade ettim aldılar. Sıkıntıu yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Laurelin said: mamalarda yazili olmasada geri iade esnek baya, neredeyse gittigim butun petshoplar "yemez ise geri getirin firma geri aliyor" seklinde satti su hayatimda :p iade edilenlerin çoğunu ayrıca açık mama diye satıyorlar tekrar paketleyip falan sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar