Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepsiburada iade

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam, geçen hafta ayın 22sinde bir tane traş makinesi sipariş ettim. Philips marka, kargo dahil 95 liraydı. Hızlı teslimat vs. diyordu ama hala gelmedi, pazartesi gelecek gibi duruyor.
Bugün siteye baktım garage sale diye aynı makineye %25 indirim daha yapıyorlar. Kargo eklenince 75 lira oluyor, kargolanma tarihi de yarın olarak gözüküyor. Şimdi ürünü daha teslim almadım, iade edip tekrar alasım var. Nasıl işliyor bu süreç benzer bir durum yaşamış olan var mı?
Ürün şu:
http://www.hepsiburada.com/philips-3000-serisi-hc3420-15-yikanabilir-sarjli-sac-kesme-makinesi-p-SGPHHC3420
Teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkede en kolay iade edilebilen sitedir herhalde. Ürün gelince site üzerinden iade talebi oluşturuyorsun, sana Y.içi kargo gönderi numarası veriyor. Bu kod ile kargoya veriyorsun, ellerine ulaşınca iadeni yapıyorlar. Ben 1.000 TL'ye yakın ürünlerin iadesini yaptım soru bile sormadılar hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

İade talebine 2 iş günü içerisinde yanıt veriyorlarmış sitede dediğine göre.

Şimdi indirimdeki aleti alamıyorum nedeni de halihazırda sipariş verdiğim için ve stoğun sınırlı olması. Yani siparişimi iptal edip tekrar almam gerekiyor. Şimdi talepte bulunsam hemen ok derler mi? Ok demezlerse hem elimdeki aletten olacağım hem indirim kaçacak fuu
Sosyal ağlarda paylaş

iade konusunda ben de hiç sıkıntı yaşamadım hepsiburada ile, genelde hep dediklerini yaptılar.

hatta masa sipariş etmiştim geçen yıl, kargocu geldi abi hasar almış bence alma dedi. o yüzden getirmedim vs. yaptı ağır falan diye, fotoğraf çekmiş inanmam diye harbi hasarlı sdfads

direkt kargo iade işlemi yaptırttım hiç gitmedim. siteye yazdım yenisini yollayın diye dediler ki biz iade edelim, siz tekrar alın. ben talepte bile bulunmadım para üzerine onlar teklif ettiler. tahminen daha kolaydır gerçi onlar için.

hemen onaylandı, iki iş günü içinde para iadesi de yapıldı. sonra masayı da almadım gerçi ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...