dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 yerli milli NOT yapilsa da kullansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Cokomantis said: note 9 da gelicii mi? abi iphone kullanıcısıyım normalde. note8 var şirket telefonu olarak, işlevselliği muazzam bir şey diyemem özellikle kalem vs yardımcı oluyor arada sıkılmıyor insan işten, ama telefonda bir tutukluk var akıcılık yok ya iphone7ye göre bile şunu diyorum alışkanlıktan mı bilmiyorum ama menü geçişleri bile hiç smooth gelmiyor anlamadım. gelmesin 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 seninkinde bir sıkıntı olabilir mi? yağ gibi akıyor çünkü bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 s9 tanıtımı bitsin de s8+ alayım diye bekliyordum. s9+ 128gb çok kral fiyat indirimiyle geldi 24 ay kontrat, 12 ay netflix de veriyorlardı yanında ona giriştim. body screen ratio %90 olsa güzel olurdu. oneplus 5t alıcaktım geçen hafta, vazgeçiren şey klavyesi oldu açıkcası. bir de samsung ekranlara baktıktan sonra diğerleri, iphone X dahil aşırı amele gözüküyor, bir türlü ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Oneplus 5 kullanıyorum, klavyesinde bir sorun göremedim. Kamera dışında her şey tam istediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 kılıf kullanmayacam da zaten, ilk 3-5 ay ekrana kıyamadığımdan ekran koruyucu almak istiyorm ama o da ayrı uyuz geliyor ya. ekranı güzel diye telefon alıyorsun sonra onu bilerek çirkinleştiriyorsun? almasam mı en baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Emre333 said: oneplus 5t alıcaktım geçen hafta, vazgeçiren şey klavyesi oldu açıkcası.. ?!? :D Android'e sahip telefonlarda klavyeyi beğenmeyip telefon almamak :D Abi Play Store'dan istediğin klavyeyi indir, SwiftKey var, Google'ın kendi klavyesi var, zibilyon başka 3rth party klavye var? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 denedim abi, o tuşların arasındaki ayrımı yapamadım. üşengeç ötesi ev arkadaşımın da doğru düzgün oneplus 5 tsını test ettirmemesinden pek fazla bakamadım sanki. denediklerim, swiftkey, fleksy?, google keyboard dı. sonra dedim skerler zaten edge görüntü hoşuma gidiyor geri samsunga döndük. 8g/128gb lava red 470gbp ye geliyordu aslında fiyatı da kraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 s7 edge in dahi kamerasi yeterliydi benim icin ondn dolayi pek tinlamiyordum ama abi ilk kez bir cep telefonu kamerasi icin oha ulan dedirtti. baya saglam kamera ve ekran kalitesi var s9+ da. telefon 190 gram , agir olucak diye cekindim ama sanki pek fark yok. sarji yine bombok gidicek gibi bir hissiyat var 1 haftaya guncelleme yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Samsung s7 ve sonrasi kameralar basarili baya da ekran da baya fark ettiriyor sanki iki telefonda cekip yan yana koyunca. Ayni ekranda karsilastirinca ayni etkiyi yapmiyor bazi ust duzey telefonlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 zannedersem bu telefonun şarjı rezalet ötesi. ya da ben yine optimasyon yapamadım. baya güzel ses veriyor bu arada alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Rezalet falan değil yahu 1.5-2 güne kadar kullanabiliyorum ben şarj edemezsem. İnternette 7/24 açık. Oyun oynama sıklığıma göre de 1 günün altına düşebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Phoenixlin said: Rezalet falan değil yahu 1.5-2 güne kadar kullanabiliyorum ben şarj edemezsem. İnternette 7/24 açık. Oyun oynama sıklığıma göre de 1 günün altına düşebiliyor optimizasyon problemi var o zaman ya da bariz bir telefon vardı eski telefonda ( telefonu değiştirmem gerekti gibi bir şey oldu) ne yapmam lazım bu şarj suresını uzatmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Valla ben ekstra bir app falan kurmadım. Sadece telefonun kend güç tasarrufu modu açık. Onun yanında internet(wifi-mobil)/konum/senkronizasyon da 7/24 açık. Arada aklıma geldikçe de ayarlarda telefon optimizasyonu var onu çalıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar