adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 sosları kendim yapıyorum diye hiç demedim ya ,sos çeşitlerim çok fazla dedim. yapabildiğim tüm ürünleri kendim yapıyorum gidip haydariyi şakşukayı ya da nebiliyim humusu hazır satın almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Kıymalı,cigerli,karidesli yapamiyormuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Masticore said: Kıymalı,cigerli,karidesli yapamiyormuyuz. yapıyoruz, menü yarın basılcak fotosunu paylaşırım burdan ananaslı bile var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Adam tam saat 1'de eklemiş ya la resimleri, vicdansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 dün burayı biraz okuyunca cheddar krizine girdim, dün gece tabii cheddarlı bi yemek söyleyemeyince bu öğlen arby's de 3x cheddarlı burger gömdüm. şimdi de cheddar lı pizza. sayende. evet senin. sağol. fdsfsd şaka maka hayırlı olsun, istanbula gelince kesin uğrayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 26tl'lik kumpir yerine 14tl daha ekle antrikot yersin sdfs. düz kumpir iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Ayıp denen bir şey var yaaaa. Şeytan diyor bul adamın evine kaldır bu saatte sana kumpir yapmaya. BASIM Mİ HAA EVİNİ, BASIM Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 menü de bir kaç typo ve eksik var ama anlaşılmayacak bir şey yok. Geldiğinizde şaşırmamanız adına menüyü paylaşıyorum şimdiden:D sucuk,turşu,mantar ve mozarella peynirli kumpirimiz,üzerine bbq sos iştahınız çok açılmasın diye artislik fotoları koyuyorum yoksa ölücekmişim gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bir an önce gelmek istiyorum yav konu açıldığından beri acayip hype'landım kestaneli karamelize soğanlı falan dikkatimi çekti, daha fazla aşermemek için kapattım hemen aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yav said: bir an önce gelmek istiyorum yav konu açıldığından beri acayip hype'landım kestaneli karamelize soğanlı falan dikkatimi çekti, daha fazla aşermemek için kapattım hemen aman yarabbi Taksimde meze diye bi mekan var orası zeytinyağlı kestane yapıyor içine soğan ve kuşüzümü de koyuyor. Ordan aklıma geldi o baya lezzetliydi bu da gerçekten ilginç bir tat oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Olm kumpiri en son 20 yasinda yedim heralde , canim cekti simdi gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 3 aydır canım deli gibi kumpir çekiyor kadıköye gelmem 4 saat, geri dönmem 4 saat gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 adamınbiri said: sadeli papates kızartması ne hacı :D :D öle basmadınız inşallah =) fotolar pek güzel duruyo. nasıldı bugün iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 espirili menü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 öyle bastık onu ya bilerek,bizim arkadaş çevremiz arasında bir geyik o. Patates kızartması baharatlı olmasın diye uyardığımda sanki başka seçenek varmış gibi "neli olsun o zaman" diyen fastfood zincirinde çalışanlara hitaben. Baharatlı olmayacaksa illa bişeyli olacaksa sadeli olsun :D Fena değildi işler. Menümüz akşam 8 gibi hazır oldu zaten. Mayıs sonuna kadar anca oturur. Zaten 6 ay içersinde kendi paramızı çıkarabilirsek efsane bir iş yapmışız demektir. 1 yıl içinde çıkarırsak normal sıradan bir işletme oluyor. 2 yıl içersinde paranı geri alıyorsan kötü bir işletme oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 fiyatlar uygunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 benjani said: fiyatlar uygunmuş Elimizden geldiğince ucuz tutmaya çalıştık. çok güvendiklerimizi özellikle ucuz tuttuk sürümden gideceğine inanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 komikli şakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bacon domuz değil mi? bu arada moda cd başlangıcında fil karşısında OD46 krepçi var ben de orayı tavsiye edeyim hepinize. konsept benzer (basit yemeği harika yapmaca). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 dana bacon diye bişi uydurmuş biizmkiler ya. bi kere denk geldi füme et cıktı içinden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 domuz olursa domuz eti olduğunu yazmak zorunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 dana bacon dediği şey çemensiz pastırma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 o değil de şu menünün yanında bira falan da olsa ne güzel olurdu köşedeki tekelden alıp gelebiliyor muyuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 lan ne birası ekstra soğuk malzemelere bak, ben istanbul'a gelirsem bi ara rakıyı kapıp uğrayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Kafanızı yapıp gelin abi siz de, zaten tam munchies mekanı olmuş(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar