sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Nekro said: adamınbiri said: miyaw33 said: Bunun birde kapıya ürün getirip abi gözünü seveyim yemeksepetinden sipariş verme, al bu bizim dükkanın magnet, ara anında getireyim diyen restoran türü var.Yemeksepeti fazlami komisyon kesiyor Adamınbiri? sattığım ürün başına %20 küçük ortak baya:D oha ne guzel para kazanmak bu lan. Yüzde 17.5 falan sanırım. Yüzde 10 ile 15 arası komisyonu var il ve ilçeye göre değişiyor. KDV falan filan derken 25 liralık siparişin 4ü Yemeksepetine gidiyor. Eh zaten 14e falan mal ediyorsun, üstüne motorcu vs derken senin cebine pek bişi kalmıyor. Şunu yüzde 8-9 falan yapsalar hem kendileri çok yakın paralar kazanır hem daha çok restoran girmek ister yemek sepetine. Şu an bazıları girmek bile istemiyor veya çıkmak istiyor. Ama diğer yandan bakınca adam seni örneğin kadıköyde, her gün 30bin kullanıcının önüne çıkarıyor. Böyle bir platform, böyle bir reklam yok yani.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 tekel olmasi kotu iste istedigi gibi at kosturuyo.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 maltepe şubesini aktiftabletle işletiriz ama %20 de biz alırız. kapiş?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 allahın jelibon ayısı yeter la senin kadar meteor düşsün maltepeye inşallah
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 adamınbiri said: dana22 said: neyse hadi..makul savunma.. yemeksepeti ile yaşadığımız bir olayı daha anlatiyim sonra gideyim tükkana. dükkana gelmedi
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 mulgear6 said: adamınbiri said: dana22 said: neyse hadi..makul savunma.. yemeksepeti ile yaşadığımız bir olayı daha anlatiyim sonra gideyim tükkana. dükkana gelmedi berkin yanına dememişim dimi. 1 tane mi dükkanım var benim? pis köle ya
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Gece saat ÜÇ ÜÇ, buradan mobbing mi yapılır lan
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 sabonis said: xaty said: Standart menu fiyatlarının yemeksepetindeki gibi olma zorunluluğu var mi? Var aslında da yakalanana kadar burgerın menü fiyatı ile yemeksepeti fiyatı farklı mesela küçük esnaf için böyle bir dayatma mı yapıyor yemeksepeti?
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Burger, mc falan o farklılığı menu seçimine giydiriyor. restorandaki menu fiyatları orta patates orta kola, yemeksepeti default büyük seçim.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mithat said: Ne zaman şu başlığa bişi yazılsa yemeksepetinden kumpir söylüyorum ya. Resmen kumpir çekiyor canım. Bi de sıradan kumpir, böyle sosis mısır vs. Darruşşafakaya kadar sipariş getirme ihtimaliniz yoktur dimi vasdfvasdf komşuymuşuz adamla
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Flassh said: sabonis said: xaty said: Standart menu fiyatlarının yemeksepetindeki gibi olma zorunluluğu var mi? Var aslında da yakalanana kadar burgerın menü fiyatı ile yemeksepeti fiyatı farklı mesela küçük esnaf için böyle bir dayatma mı yapıyor yemeksepeti? Anne öyle ya. Baktılar 5 lira yemek sepetine veriyoruz dediler, kendi evlere servis sitelerinde fiyatları yukarı çektiler. Yemek sepetine de ben zaten müşteriye kendim bu fiyattan veriyorum demişlerdir. He böle çakallık yapmasa kendi evlere servis sistemi olmasa bile force'u var adamların. Büyük güç yani. İstediğini diyebilir yemeksepeti'ne. Hele bundan 10 sene önce inanılmaz güçlüydü elleri
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Yemek kartları geçmiyor. Bordrolu köleleri düşünmemişsin kanka. Gerçi onlar Yemeksepeti'nden bile kan emici.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Burger King, McDonalds gibi büyük franchise'larda yemek sepeti farkını direkt menüye yansıtıyorlar, kendilerinden sipariş edince daha ucuza geliyor, YemekSepeti de bir şey diyemiyor, "sen mi büyüksün ben mi, gerekirse çıkarım" deyince de istedikleri oluyor. "Oha Yemeksepeti'nde Mc yok" büyük prestij kaybı çünkü.
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 sabo sağolsun biz de görmüş olduk taunt'u. kumpirler efsane görünüyor abi, napıyosunuz sdf. bir sonraki gelişimde yiyebileceğim.
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 güncel "paticik" promo kodunun oranı nedir, nasıl aktifleştiriyoruz (:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Merhabalar. Kadıköy şubesini devrediyoruz. Burdan herhangi bir ayrıntı paylaşmayacağım. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Berk almıyo fakir dotacı :D işlerin iyi gitmemesi ya da dolarla bi alakası yok devirin. Başka projeler diyim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 parayı kırdık kıytırık kumpirle mi uğraşacağız diyorlar.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 bayramda durum nedir, bu gün açık mısınız mesela?
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 isler iyiyken istanbuldan cikip guneye/gavura aciyorlardir, temiz
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 musteri-123 said: Malzemesi az, çalışan fikrimi sorduğunda malzemesi az geldi biraz dedim, hocam bacon'ın kilosu 140lira diyor. Banane? Kumpir de 33lira zaten! Çalışan da kibar görünümlü, sevimsiz.fiyat performans kötü kim lan bu calisan, kibar gorunumlu sevimsiz asddklfj
Öne çıkan mesajlar