adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Laraken said: dün gelecektik de çok üşendik kadıköye inmeye. kurtköye şube istiyoruz acil dsfds. dün kapalı gibi bişeydik ya kadıköy bomboştu,eve gidip içtik eahufaheufa:D getiren eski patilerden,paticik diyince kedili film sanmaz ama siz yinede güvenmeyin her an başka biri gelebilir. biiiiiirk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 su kokoreci hunharca yiyen midyeci ahmet midir nedir, o tarzda kafayi kumpire gomen adam virali yapsaniza. peek yapar 2 haftada gunluk ziyaretci sayisi asdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 mulgear6 said: afiyet olsun :D hayır getiren patiden değil :D nota pati yazarsanız beleş gazoz içme şansınız var @dana ben götürüyorum yakında xunn'a kermite yürüme mesafesinde oldukları için bilmiyorum berk geçen kerim'e başkası getirdi çocuk düştü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Kredi kartı ekstresine isim soyisim (O.B.) vardı. Alla alla bu ne diye arattım, google görsellerde tipten tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 beni de tanı B.K yaz bakıyım googlea dsfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Biz beleş gazoz istemiyoruz, biz beleş kumpir istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 o zaman gazoza 50 lira odemeye hazir ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 PATRONUMU SEVİYORUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 karsi dukkaniniz bosalinca haber verin the black knight diye rakip kumpirci acayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 karşıda ev var sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Berk yine getirmedin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 olm neyin peşindesin sen sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Laraken said: karşıda ev var sfds. tamam evi komple satin aliyorum yarin asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 kingpelvis said: karsi dukkaniniz bosalinca haber verin the black knight diye rakip kumpirci acayim :P düşündüm ben de onu xD xunn said: Berk yine getirmedin abi. ya evet 7de çıktım ben insan erken acıkır ya aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 xunn said: Berk yine getirmedin abi. tam servis saatinin ortasında en iyi kumpirmaker'ımı (benden sonra) nasıl pakete yollayim:( çünkü gidince benim çalışmam gerekiyor çok kötü oluyor. aehufahufah berk servis yapsın isteyenler 20 tl extra ödeyebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 bitane suriyeli çocuk bulup öğretsenize xunn un evini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 abi suriyeli kendi yer kumpiri..goturmez ki..olmadi satar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Suriyeli çocuk xunn u beğenip kaçırır evlenmeye çalışır falan. Riskli iş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 organik beşamel sos mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 ahmet bi gün biz gidip yiyelim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Gidelim abi çog güzel yapıyo namussuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Hay sokacam bu konuya Ankaradan İstanbula gelicem bi haftasonu sonunda soranlara KUMPİR YEMEYE GELDİM denilir mi lan insafsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 çiftehavuzlardaki işyerine insanları organize edebilirsem sipariş verme gibi bi lüksümüz varmıdır ? ona göre iletişime geçeyim sizle ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 patilere indirimli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 50 lirayı geçerse ve çok aşırı yoğunluk yoksa neden olmasın bi alo de dükkana hallederiz GÖKALPCİĞİM <3 PATİCİK'TEN GELDİM dersen gazoz kazanabilirsin. ama kazanamayabilirsin de. belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar