Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 kaçta kapatıyonuz olm bi cevap göremedim : ( gerçi bakarım kapalı mı diye ya nası dert ettim kendime dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Pati kampanyası neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 pati kampanyası emekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 özgürlüktü. gazozdu. ben de gidemedim henüz, belki bu haftasonu ailecek uğrarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Laraken said: kaçta kapatıyonuz olm bi cevap göremedim : ( gerçi bakarım kapalı mı diye ya nası dert ettim kendime dsfdsf haftaiçi 22.00 haftasonu 23.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bugün 9 gibi gelicem sanırım. 2-4 kişi olucaz, yer bulur muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 yer bulur muyuz dediğin 4 kişi aynı anda sığmazsınız bile sdfs. ama alın, önünde ayakta yiyin abi. kumpir bu. kırk saat oturmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ordan alıp barlar sokağında bi mekana oturulmuyor mu, birayla mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 gidip yeni bir yer acin hacit..ambrosia olsa geldigim zaman anlamsizca bekleyecegim oturmak icin tanimadigim insanlarin lokmalarini sayacagim yerlerden hazzetmem..kimse de etmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 aslında böyle yerin kendi masası olmicak, park vs yakınında büfe gibi vitrinden çalışcak. önünde sıra olcak falan. alan da gidip parkta otursun yesin sahile yakın bi yerde açsanız olur mesela böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 lan ne çok dert ettiniz ya gidin bi önce yer bulamazsanız şikayet edin böyle dfshsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Laraken said: bugün 9 gibi gelicem sanırım. 2-4 kişi olucaz, yer bulur muyuz? Tüm sokak senin abi buyur gel :) Yer bi sorun evet ama alıp giden çok. Yanımız barlar sokağı, oraya çöküp bira ile hüpleten çok hatta canım bile çekiyor arada. Hazır müşteri yokken gidip köfte basiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 valla biz de bugün dolaşırken 2 kere geçtik önünden yer yoktu, bekleyesimiz de yoktu o yüzden geçtik gittik. 1-2 masa daha atmak ihtimal dahilindeyse, zorlayın derim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 siz hiç seyyar tezgahtan, minibüsten falan yemek yemediniz mi? Bu da öyle bir konsept aslında. Türkiye gibi sokak yemeğinin bu kadar ileri olduğu bir memlekette, masa dolu diye sanki lokantaya gelmişsiniz gibi bir hava yaratmışınız. Oldu olacak kumpirciye rezervasyon yapıp gidelim. Oraya iki masa atılmış, ama hiç masa olmak zorunda da değildi. Bu işin aslı elde yemektir. Çok istersen gider orada apartmanın merdivenlerine, kaldırım taşına vs. oturursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 AFEDERSİN senin annenin bacının apartmanının merdivenlerine oturup kumpir kaşıklasalar hoşuna gider mi? öyle düşün bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bizim kapının önüne işemişti bu kumpirciler bi kere. hepsini asıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 eldar said: siz hiç seyyar tezgahtan, minibüsten falan yemek yemediniz mi? Bu da öyle bir konsept aslında. Türkiye gibi sokak yemeğinin bu kadar ileri olduğu bir memlekette, masa dolu diye sanki lokantaya gelmişsiniz gibi bir hava yaratmışınız. Oldu olacak kumpirciye rezervasyon yapıp gidelim. Oraya iki masa atılmış, ama hiç masa olmak zorunda da değildi. Bu işin aslı elde yemektir. Çok istersen gider orada apartmanın merdivenlerine, kaldırım taşına vs. oturursun. yav he he kullanmayı çok sevmem de otomatik yav he he'lik mesaj öyle bir anlatmış ki beyimiz, sosis veya kokoreç sanki. 2 elini kullanarak yemek zorunda olduğun yemeği, bir zahmet oturarak yeme "lüksün" olsun di mi. hadi onu geçtim kızla beraber gidip "yer yok gel yürüyerek yiyelim" diyeceksin di mi. bazen saf cinslik olsun diye mesaj atıyorsunuz gerçekten. bi de işin aslı elde yemekmiş. he zaten dünyada hiçbir kumpircinin masası yok, alan yürüyerek yoluna devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 kızlar yürüyerek yemek yiyemiyor mu? seksist misin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bi kere iki elini kullanmak için oturma ihtiyacı hissetmeni anlayamadım ikincisi kızla ayakta yiyince ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 arkandan atlı mı kovalıyo oturup yersin yani yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 flash ve fistan troll'e karnım tok genşler bu gece, başka kapıya pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 arkadaşlar sabonun kusuruna bakmayın uyuyodu uyandırdım biraz huysuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 sabonis said: eldar said: siz hiç seyyar tezgahtan, minibüsten falan yemek yemediniz mi? Bu da öyle bir konsept aslında. Türkiye gibi sokak yemeğinin bu kadar ileri olduğu bir memlekette, masa dolu diye sanki lokantaya gelmişsiniz gibi bir hava yaratmışınız. Oldu olacak kumpirciye rezervasyon yapıp gidelim. Oraya iki masa atılmış, ama hiç masa olmak zorunda da değildi. Bu işin aslı elde yemektir. Çok istersen gider orada apartmanın merdivenlerine, kaldırım taşına vs. oturursun. yav he he kullanmayı çok sevmem de otomatik yav he he'lik mesaj öyle bir anlatmış ki beyimiz, sosis veya kokoreç sanki. 2 elini kullanarak yemek zorunda olduğun yemeği, bir zahmet oturarak yeme "lüksün" olsun di mi. hadi onu geçtim kızla beraber gidip "yer yok gel yürüyerek yiyelim" diyeceksin di mi. bazen saf cinslik olsun diye mesaj atıyorsunuz gerçekten. bi de işin aslı elde yemekmiş. he zaten dünyada hiçbir kumpircinin masası yok, alan yürüyerek yoluna devam ediyor. kumpiri nasıl yiyorsun da kokoreçtekinden daha fazla ele ihtiyacın oluyor abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 kokoreçi tek elle yeme imkanın kumpirden daha fazla kumpiri tek elle yiyemezsin kokoreci duruma göre yersin hele kumpir + içecek imkansız koko + ayran yaparsın ama yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 olm tek elle ye demedim lan, bi elinle tutup diğeriyle yiyosun işte? içecek düşünmedim tabii kendim yemek yerken bişi içmeyi beceremediğim için sdföj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar