Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taunt Potato Club (Rexxin ordaki kumpirci)


adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

adamınbiri said:

miyaw33 said:

Bunun birde kapıya ürün getirip abi gözünü seveyim yemeksepetinden sipariş verme, al bu bizim dükkanın magnet, ara anında getireyim diyen restoran türü var.Yemeksepeti fazlami komisyon kesiyor Adamınbiri?


sattığım ürün başına %20

küçük ortak baya:D


oha ne guzel para kazanmak bu lan.


Yüzde 17.5 falan sanırım. Yüzde 10 ile 15 arası komisyonu var il ve ilçeye göre değişiyor. KDV falan filan derken 25 liralık siparişin 4ü Yemeksepetine gidiyor. Eh zaten 14e falan mal ediyorsun, üstüne motorcu vs derken senin cebine pek bişi kalmıyor. Şunu yüzde 8-9 falan yapsalar hem kendileri çok yakın paralar kazanır hem daha çok restoran girmek ister yemek sepetine. Şu an bazıları girmek bile istemiyor veya çıkmak istiyor.

Ama diğer yandan bakınca adam seni örneğin kadıköyde, her gün 30bin kullanıcının önüne çıkarıyor. Böyle bir platform, böyle bir reklam yok yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

sabonis said:

xaty said:

Standart menu fiyatlarının yemeksepetindeki gibi olma zorunluluğu var mi?


Var aslında da yakalanana kadar

burgerın menü fiyatı ile yemeksepeti fiyatı farklı mesela
küçük esnaf için böyle bir dayatma mı yapıyor yemeksepeti?


Anne öyle ya. Baktılar 5 lira yemek sepetine veriyoruz dediler, kendi evlere servis sitelerinde fiyatları yukarı çektiler. Yemek sepetine de ben zaten müşteriye kendim bu fiyattan veriyorum demişlerdir.
He böle çakallık yapmasa kendi evlere servis sistemi olmasa bile force'u var adamların. Büyük güç yani. İstediğini diyebilir yemeksepeti'ne. Hele bundan 10 sene önce inanılmaz güçlüydü elleri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burger King, McDonalds gibi büyük franchise'larda yemek sepeti farkını direkt menüye yansıtıyorlar, kendilerinden sipariş edince daha ucuza geliyor, YemekSepeti de bir şey diyemiyor, "sen mi büyüksün ben mi, gerekirse çıkarım" deyince de istedikleri oluyor. "Oha Yemeksepeti'nde Mc yok" büyük prestij kaybı çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...