goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 dalga geçen geçsin abi sen bize ne bakıyosun. bu forumun ilk ve esas amacı oyunların başlıkları zaten 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 yeni başlığa ayırdım hadi sunucuya biraz yük olsun 1kb text daha. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Seru, 27.02.2023 17:07 tarihinde dedi ki: dragon quest xi bitse diye oynuyorum. yani bir seri dusunun 20 senedir ayni sey bu sefer sadece 3d yapmislar, onda da pisman oldular galiba definitive cikarip 2d secenegini de eklediler. bayik bir hikaye, generic combat, keyifsiz karakterler. herseye okey olabilirim benim oynadigim ilk surumde jap dub da yok ama combat bu kadar generic olmamali, buna hakkiniz yok. yani oyunda ne iyi var derseniz akira torayama'nin hala tasarimci olmasi denilebilir. dra.que xi'yi ben de bitiremedim ya. hoşuma gitti ilk başta ama bir yerden sonra baymaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Sam, 28.02.2023 19:11 tarihinde dedi ki: yeni başlığa ayırdım hadi sunucuya biraz yük olsun 1kb text daha. foto ekleyememizi de anlamiyorum. 2023e geldik storage kapliyor diye boyle bir hizmetten mahrumuz. aws'de yillik beles server var tonla boyle hizmet veren yer var, para isteyenler de 24 usd falan aylik. buraya ne kadar foto atilacak da storage bitecek vallahi, kaldi ki otomatik cozunurluk dusurulur daha az yer kaplar bunrasi pinterest degil sonucta. jimmy wales gibi destek istemeyi biliyorsunuz. shame on you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 valla benim hosting'le, serverla filan zerre alakam yok, bana niye söylüyorsun anlamadım da milyon tane free hosting servisi var, direkt linklemek çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 yine enlisted oynuyorum. steam'de olmadığı için çok popüler değil sanırım. ücretsiz oyun, çok kaliteli grafikleri ve efektleri var. umarım release olunca steam'e gelir. korku oyunlarından daha çok geriyor bu gerçekçi savaş oyunları beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Kainga ve War Mongrels single player, Dying light 2 multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 https://store.steampowered.com/app/2187290/Wall_World/ 8 küsür saatte oyun komple bitiyor. Dome Keeper tarzı bir oyun, gayet keyifli, 25 lira zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Komutan, 28.02.2023 18:42 tarihinde dedi ki: Katılıyorum, bu kadar az post atılan forumda bütün oyunları tek başlıkta toplamanın hiçbir manası yok, açın her oyun için ayrı başlık. katılıyorum, ben ota poka başlık açıyorum valla oyun bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 son bi haftadir cursed moddayim dota2 ve pubg solo que oynuyorum sanirim canimin acimasini istiyorum, rahat batti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 hala warhammer online oynuyorum. tam bir dede repliği olacak ama artık gerçekten böylesini yapmıyorlar sdfsgd. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 yok mu soyle bi pw serverimiz parasi neyse verelim de 1 saat pk atalim yaaa nerde bu kınaytcilar alooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Knight kiro isi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Marl0_on, 27.04.2023 09:23 tarihinde dedi ki: hala warhammer online oynuyorum. tam bir dede repliği olacak ama artık gerçekten böylesini yapmıyorlar sdfsgd. bu oyunu çok fena harcadılar ya. wow gibi güzel updateler alsaydı fıstık gibi olurdu valla. abi bi de aklıma geldi, grafikler baya washed out gözüküyordu warhammer online'da, hala yapmadıysan reshade yükleyip onu düzeltebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 (düzenlendi) bir arkadaş reshade'i göstermişti, epey bir süredir deneyeceğim de üşendim hep. Return of reckoning diye bir private server var şu an, epey iyi yürütüyorlar, oyun kodlarında olan ama live serverda hiç hayata geçmemiş dwarf ve greenskin şehirlerini getirdiler, event düzenliyorlar sürekli filan. EU primetime oyuncu sayısı 1k+/-, bazı dönemler 2k+'ya çıkıyor kısa süreliğine de olsa. Global server olduğu için og'deki gibi belli bir saatten sonra bomboş olmuyor server vs. ilgilenen olursa; https://www.returnofreckoning.com/ Hatta geçen Saeros diye birisini gördüm, sana yazıcaktım abi de aklımdan çıkmış sdfsg. belli ki sen değilsin ama. Nisan 28, 2023 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Star Wars: Jedi Survivor oynayacaktım, işi gücü de bugün için ayarlamıştım, incelemelere bakınca pc optimizasyonunun rezil ötesi olduğunu gördüm. Rtx 3090 ile 30 fps almalar bilmemne, şevkim kırdın şerefsiz EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 gamepassten gidecek olan road 96'ı oynuyorum, bayadır yüklüydü ama gidici haberi gelince anca başladım. diktatör+seçimler+ülkeden kaçmaya çalışan çocuklar falan konu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 oyun steamde 21 lira. o kadar mı durumun yok kardeş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 ne alaka kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 kalkmadan yetişmye çalışıyorum dedin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 zaten oynayacaktım görünce aklıma geldi, yetişmeye kasma yok KALKARSA biz de başka şey kaldırır ve 100 kopya steamden alırız sen raad ol kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 salı sallanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2023 AC serisini epeydir oynamamıştım, kaçırdğım oyunlara bakıyorum. Origins'i hiç sevmemiştim tüm görevler aynı olmaya başlamıştı. Bu keyifli gibi ama benim gibi haritada her yere bakam, her o soru işaretine gidem deyince kocaaa dünya ile başa çıkılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 -Bonesoul-, 19.03.2017 04:03 tarihinde dedi ki: spam botlara bak arkadaş, alıntı yapip, istediği texti / linki araya kaynatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 çekici kafasında kırmamışsınız hala?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar