Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Celtics said:

en son 1 ay önce girmişim ama yine de indirdim güncellemeyi. fiber ftw, düşünmüyorsun. :D 50'den inse inse 16'ya iniyor.

ahaha aynen 1000mbps var, update geldigini gormeden kendi kendine inmis oluyo zaten
Mesaj tarihi:
4x4 map gelene kadar oynamayacağım galiba ya çok büyük haritalar şu anda 100 kişi için. fortnite bile daha çok zevk veriyor en azından lobi uçak inip rng silah arama sonra on saat yürüyüp hiç adam görmeme olayını azaltır hızlı aksiyon.
Mesaj tarihi:
ilk 1 sene 35 CAD$ verdim, suan 70 veriyorum, sadece dl diil upload da 1000mbps. 1 kere game of thrones torrentlayip bi kac gun acik unuttum, hbo'dan mail geldi fiber sirketine, arkadas bokunu cikartmis biraz, dava acicaz, agzina sicicaz diye.
Mesaj tarihi:
Auril said:

smyrnas said:

Şu oyunu bir ben sevemedin sanırım. UÇaktan atla öl, gene uçaktan atla gene öl :D

Yanliz degilsin

daha kötüsünü söliyim

uçaktan atla 15 kişi vur 2.ol

harbi oyunu silesi geliyo adamın
Mesaj tarihi:
aynen abi survival solo güzel. bide bu fortnite çok daha kötü. pubg ui de baya bir saglam geçmiş izleyici sayısı olarak. ben böyle fpsmmo survival carcurt seviyorum aslında ama yani daha farklı tatlar sunmaları lazım.
Mesaj tarihi:
her pc platformunda çalışan multiplayer shooter gibi.

yazık ya gerçekten. pc oyunculuğu diyoruz masterrace falan diyoruz da yok abicim popüler hale gelen oyun sadece hilecilerin arka bahçesine dönüşüyor yani.
Mesaj tarihi:

edit: bluehole'landım :(

iOS versiyonunu deneyeyim birkaç ekran görüntüsü alıp arkadaşlara atayım diye indirip girdim, 6 kill alıp birinci oldum :D mobil versiyonu pcden daha akıcı netcodeu daha güzel bu arada sdf.

Birinciliğe doğru sıra sıra ssler de şöyle:

Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

iOS versiyonunu deneyeyim birkaç ekran görüntüsü alıp arkadaşlara atayım diye indirip girdim, 6 kill alıp birinci oldum :D mobil versiyonu pcden daha akıcı netcodeu daha güzel bu arada sdf.

Birinciliğe doğru sıra sıra ssler de şöyle:

QFP
  • Yeni Oluştur...