Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 @sereglin thx. 1080 yok. i7 6700k, 16gb ddr4, gtx 1070, 250gb ssd de var, şu an sadece os kurulu. mid/high'da 60+ alırım diye düşünüyorum o zaman. alırsam mecbur kalmadıkça hdd'ye kurarım gibi geliyor. sonradan sararsa ssd'ye taşırım. kapıyı açamayıp ölünce rage'ler miyim acaba ondan emin olamadım sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bu sistemle oynarsin abi, bende 970gtx, 3000mhz ram, i7 6700k ve ssd'ye kurulu oyun. 2k cozunurlukte competitive settings'te(sadece texture ultra) 60-100fps degisiyor. SSD'yi yuklemeler sacmalayabildigi icin soruyorum. Bazilarinin oyunu lobby'de yuklenmiyor mesela ucakta aciliyor. 1080p oynarsan zaten akar oyun net, 1440p de 100 altina dusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Rahat alırsın 60 üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Sereglin said: mokoko said: geleni indirdik ztn ya. son circle'a kadar 4 kişiydi ve pusu yapmadık heralde hiç. kaliteli oyun (tu) O kadar sacma seyler olmus ki, senin el bombasiyla bitirdigin catida 3 kisi var, onlarin binasinda 1 kisi 15dk boyunca bu 3 kisiyi takip ediyor ve onlar farketmiyor. Biz binaya basiyoruz ve sonra sen bu adami atlarken binada goruyorsun, aramaya basliyorsun, bulamiyorsun. Sonra Eren'i vuran kadro bu adami bize bakarken vuruyor. 1v1 kaldigimiz takim da paso yatmis oyun boyunca. Cok geyik ya sonradan detaylari izlemek. Hangarda bastigimiz grup da bizim daha once basmamizi beklemis etrafa smoke fln atiyorlar. Biz basmiyoruz bekliyoruz, bunlar sikilip bizi basmaya calisip tuzagimiza dusuyorlar asdkjad ahahah o smokeların gelipte noluyo lan deyişimiz ama hiçbişi olmaması çok saçmaydı ztn. enayiler sora bizi ararken biz onları bulduk sadfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 "al babuş bişey olmaz akarsın" diyenlere teşekkürler, indiriyorum. şu üstteki post'ta anlatılan maçı izledim de "alsam mı" dedim, player unknown'a gidecek paranın yarısı zıpzıp'a gitmeli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 zipzip bişi yapmadı o maçta taşıdık onu sen yinede sub ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Bi şey yapmadı değil. Ben sizle giriyorum diye çok gergindim zaten. Lath ve Sereglin ha bire pubgdeler. Adamlar pro style oynuyolar. Ben oyuna girem, 8x bulam, ölem. Normalde de sonlara kalınca elim ayağım titriyor, özellikle yayındaysam. E hepsi üstüste gelince kaldım mal gibi. BAK YİNE GERİLDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 ben 3 hafta falan ilk 3dk içinde ölücem şimdi di mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Nerden ates ettiklerini kestirmeye baslamak bi 3-5 gun kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 zipzip said: Bi şey yapmadı değil. Ben sizle giriyorum diye çok gergindim zaten. Lath ve Sereglin ha bire pubgdeler. Adamlar pro style oynuyolar. Ben oyuna girem, 8x bulam, ölem. Normalde de sonlara kalınca elim ayağım titriyor, özellikle yayındaysam. E hepsi üstüste gelince kaldım mal gibi. BAK YİNE GERİLDİM streamersin diye seni pro zannediyordum abi ben. Son 10daki gerilim falan bende baya bir azaldi, ben senden proyum o zaman. Sen bana sub ol ben oynarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Gerçek Pro-Gamer olmayabilir ZipZip ama gerçek Pro-Streamer olmak için o son 10 kalmanın heyecanını izleyicilerine taşımalı! Millet gelip izler o heyecanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 ya yeni replay'ler ile Zipzip'in YT'a icerik kasmasi lazim: https://www.youtube.com/watch?v=2Z1S92RHvDg cok iyi ya maclari sonradan boyle izleyebilmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 abi duvarın birinde şöyle bişi gördüm, ne iş? https://i.imgur.com/wkxbl29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Cokomantis said: abi duvarın birinde şöyle bişi gördüm, ne iş? https://i.imgur.com/wkxbl29.jpg welcome to pubg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 yok cidden noobing cranked up to eleven şu an kurallarda "4. Do not harass, stalk, or purposely do things to make someone else feel uncomfortable or threatened." diye madde var, görülmeyen yerlerden silah sıkıyollar nereye şikayet edicim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben de ilk gördüm, oyunda spray falan var boyuyon demek dedim yokmuş. 5-10 dilde duvar boyası var biri türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 asd abi spray değil miymiş o Ben de bayadır girmiyordum oyuna ama oyunda gördüğümde aklıma gelmişti aa ne güzel spray hangi tuş bakayım bi ara diye sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 cesitli dillerde var oyle zimbirtilar. rusca, cince vb. bu arada onceki sayfadaki replay nasil olusturuluyor? her macimizi boyle cinematic replay'e cevirebilir miyiz, yoksa biri kasmis mi video edit falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Lemmy said: Ben de ilk gördüm, oyunda spray falan var boyuyon demek dedim yokmuş. 5-10 dilde duvar boyası var biri türkçe. mfw https://i.imgur.com/Cnq01Qt.jpg https://i.imgur.com/mYAeMSD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Aynen o etki için işte. Yazıyı bilen biti yazmış yalnız, ülkemizin bağrından bir yazı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 inventory'ye bi filtreleme falan gelse keşke. silaha orta tık yapınca ona uygun mod'lar/ammo'lar gözükse falan sadece. pff 87 sayfa önce konuştunuz di mi bunları hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Mermi için iyi olur evet, gerçi ezberledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 stock image o yazilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Cokomantis said: abi duvarın birinde şöyle bişi gördüm, ne iş? https://i.imgur.com/wkxbl29.jpg Sadece evlerin üst katına pusanlar görebiliyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ilk deno görmüştü mesela. hatta bir rivayete göre denonun ekranında oyun boyunca bu yazı kalıyomuş. eğer lootbox satın alırsa geçiyomuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar