tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 sen nasıl bir çevrede takılıyorsun ey tili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Onu bize söyleme iOS sözlüğünü öğrenmeye açık yapmayan dana Apple'a söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bu kadarına da YÖK artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 yüksek öğretim kurulu işte yök oluyor, sen ne ayaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 hiç denk gelmedim öyle birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ayrıdına varabiliyorsan sıkıntı yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ahmedinejad said: Onu bize söyleme iOS sözlüğünü öğrenmeye açık yapmayan dana Apple'a söyle. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 böyle kişilerin varlığından şuana kadar haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 benim de yöktü valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 mevzu ne abi ben anlamadım adam neye trigırlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 kuru kuru trigger'ın da tadı çıkmıyor ki. anlatsana abi kim dedi de sinirlendin. an aşağı 5 paragrafı vardır ya şu çıkışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 kıza mesaj atmış, kız YÖK demiş, bizimki saçma saçma şakalar yapmış sonra kızda ayy slq çekip gitmiş, suçu güzelim YÖKe buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bence sorun yök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 applefags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 benim çevrem hep apple galiba. sözlük kullanmak bana batıyo bi de. seviyo musunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bayılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ilk defa duydum. çevreni filan değiştirme git kafana sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 tiLi said: benim çevrem hep apple galiba. sözlük kullanmak bana batıyo bi de. seviyo musunuz siz yaklaşık 15 yıl önce kullandığım telefonda t9 sözlük default olarak açık geldiğinden beri, yeni aldığım elektron cihazlarda ilk yaptığım şey sözlük, kelime önerisi, gramer düzelteci falan gibi şeyleri kapatmak. evet, gün içindeki konuşmamın içinde cirit atan ingilizce kelimelerin oranı %30-40'lara gelmiş olabilir. biz bunları yaptık. biz bunları hiçbir zaman inkar etmedik. ama burdan hangi de'yi ayırıp hangisini ayırmayacağımızı söyleyen bir takım kişilere de, bakın ben cevap vermek zorundayım. zira hala, 2017 yılında gerek virgülü, gerek kesme işaretini, hatta noktayı bile nereye koyacağımız konusunda bize ders vermeye çalışanlar var. burdan bunlara sesleniyorum. HADDİNİZİ BİLİN. ya böyle bir şey olabilir mi? bi' kere sen haddini bil. sen kimsin ya? biz cümlemize allah'ın adıyla başlamayı bildiğimiz gibi, bittiğinde de sonuna noktayı koymasını biliriz. bunu herkes böyle bilsin. kimse de kusura bakmasın. edit: türkçe, dilbilgisi, edebiyat öğretmenleri hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 15 yildir telefon kullaniyorum. ilk defa duyuyorum bu olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bu nası saçma birşey lan o yerine ö basmak kolay mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Dedi üniversitelerde özgürlük var mı Dedim yök, yök, yök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 yök demeyin abi zaten eşim öyp li midem bulanıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 buton, butonu çalmışlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 khalad said: bu nası saçma birşey lan o yerine ö basmak kolay mı YÖK abi YÖK yazıyor ö'ye basmıyor otomatik düzeltiyor telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar