hattin cekmeyecegi yerlerde kullanmak icin telefon yapmislar? sdfg.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Nokia 3310
50 pound bişi olucak 250 tl ye falan gelse alınır
Biz istiyoruz ki,
Telefonlar "ince" olmak uğruna özelliklerinden feragat etmesinler,
Günlük kullanımda parmak izi ve toz mıknatısı gibi olmasın,
Pilini mümkün olduğunca büyük tutsun,
Düşme ve çarpmalara karşı da narin olmasın...
Diyoruz "3310 ve 3330 ne güzel telefonlardı öyle..."
Diyorlar "tamam o zaman 3310 tekrar çıkartıyoruz".
Duyunca bir heyecan kaplıyor tabii. Düşünüyoruz, kasa ve yapı olarak 3310 ile aynı olur, donanımı yenilerler, bi de özel android bazlı işletim sistemi koysalar mükemmel...
Önümüze gelen telefon ise Android ve iPhone telefonlarının ilk zamanlarındaki 50 dolarlık telefonlar ayarında bir şey çıkıyor...
- Daha ince!
- Parlak kasası var!
- Daha az dayanıklı!
Aferin...
Telefonlar "ince" olmak uğruna özelliklerinden feragat etmesinler,
Günlük kullanımda parmak izi ve toz mıknatısı gibi olmasın,
Pilini mümkün olduğunca büyük tutsun,
Düşme ve çarpmalara karşı da narin olmasın...
Diyoruz "3310 ve 3330 ne güzel telefonlardı öyle..."
Diyorlar "tamam o zaman 3310 tekrar çıkartıyoruz".
Duyunca bir heyecan kaplıyor tabii. Düşünüyoruz, kasa ve yapı olarak 3310 ile aynı olur, donanımı yenilerler, bi de özel android bazlı işletim sistemi koysalar mükemmel...
Önümüze gelen telefon ise Android ve iPhone telefonlarının ilk zamanlarındaki 50 dolarlık telefonlar ayarında bir şey çıkıyor...
- Daha ince!
- Parlak kasası var!
- Daha az dayanıklı!
Aferin...
yılan koyup iteliyorlar işte ya.
bi de ah xeşke whatsapp olsa demişsiniz de 10 yıl nokia 1100 kullandım; hani uyurken, telefon cebimdeyken falan mesaj yazıp gönderebiliyordum (t9 sözlük kullanmadan :P) şimdi gelse 33-22-33-66-444-66 diye mesaj yazarken gözlerimiz kararmaya başlar.
bi de ah xeşke whatsapp olsa demişsiniz de 10 yıl nokia 1100 kullandım; hani uyurken, telefon cebimdeyken falan mesaj yazıp gönderebiliyordum (t9 sözlük kullanmadan :P) şimdi gelse 33-22-33-66-444-66 diye mesaj yazarken gözlerimiz kararmaya başlar.
Yillarin pratigi var, az bi alisma suresiyle eski hizlara kavusuruz.
33-22-33-66-444-66 derken potansiyel kufur gecilmis
LUT-FEN
ulan bari şunu çizen çocuğu işe alsaydınız
http://images.techtimes.com/data/images/full/295612/new-nokia-3310-concept-design.jpg
http://images.techtimes.com/data/images/full/295612/new-nokia-3310-concept-design.jpg
hakikaten telefon 3310 dan başka her modele benziyor, adını 3310 koyup içine kıytırık bir snake yükleyince atlar hipsterlar demişler sanırım.
hyr amiral gemi olarak çıkardığı modelde de iş yok.
yine batıracak gibi gelio. O markanın gücünü kullanamıcak.
bi yandan iyi şeyler de olmuyor değil ama. mesela "withings" i satın aldılar falan tamam güzel hareketler ama telefon işi büyük sıkıntı.
içinde fes,whatsapp olmayan telefon artık annane telefonu bile değil
yine batıracak gibi gelio. O markanın gücünü kullanamıcak.
bi yandan iyi şeyler de olmuyor değil ama. mesela "withings" i satın aldılar falan tamam güzel hareketler ama telefon işi büyük sıkıntı.
içinde fes,whatsapp olmayan telefon artık annane telefonu bile değil
abi tuşla mesaj yazmayı çok özledim keşke 3g olsaydı direk buna geçerdim ayfon 6yı bırakıp
çok güzel ya
işte bunlar hep hipsterlık :)
(bir tuşa 3 kere basıp 1 harf çıkartmanın özlemi nedir arkadaş)
(bir tuşa 3 kere basıp 1 harf çıkartmanın özlemi nedir arkadaş)
Bi de bezelless fiziksel butonsuz falan getirecekler roket atacak
blackberry iyiymiş zaten hep aklımdaydı
valla hipsterlık mı bilmem ama tuşa basarak yazmak her zaman daha kolay gelmiştir bana.
valla hipsterlık mı bilmem ama tuşa basarak yazmak her zaman daha kolay gelmiştir bana.
Icinde whatsapp, facebook olmayan telefonu bizim valide ile pedere ver, yuzune bile bakmazlar artik. Mahalle dedikodulari bile whatsapp tan donuyor artik.
lan hakkaten ya şimdi onu düşündüm. aile sosyal medyaya küfür ederdi, şimdi babaannem bile whatsappta.
resmen yaşlıları hayata bağladı sosyal medya sdfg
resmen yaşlıları hayata bağladı sosyal medya sdfg
Öne çıkan mesajlar