-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Çünkü Deadpool var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Aket-Atum said: -Deno- said: Kyle Katarn'ın filmi yapılsa t..klarına beton yetmez. Disney yüzünden kaçırdık gelen o pembe günleri. Kyle Katarn filmi olsa yine fanboy olurdum. :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 DEADPOOOOOOOLLL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Dibe vurdu sonunda. Oyunculuk - kotu Senaryo - berbat Sesler - meh Efektler - guzel Yonetmenlik - kotu Paranizi baska filme harcayin sonuc olarak. Haftasonumum 3,5 saatini buna verdigime (sinemaya yurume, yemek yeme, geri gelme dahil) pisman oldum. Evde Netflix acsam daha iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Overall meh arada parlayan sahneler yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 ne bekliyodunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Dün akşam gittik. Çok uzun review yazacak bişi yok, benim için 6 - 7'lik bir filmdi. Yalnız yönetmen ya da ekipten birileri kesinlikle Star Wars Galaxies oynamış zamanında, baya bir referans vardı oraya direkt/indirekt. Filmden çok kostümle takılmak, diğerleriyle fotoğraf falan çektirmek daha keyifliydi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 oyunculuk konusunda katılıyorum, ortalamanın bile altındaydı bir kaç detay hariç. o detaylarda işte paul bettany ve woody harrelson yine doğal olarak. onun dışında bence en iyi star wars filmlerinden biri ya. star wars anlatım dili son zamanlarda bayağı farklı kafalarda, sürekli denemelerde olsa da orjin üçlemeye en yakın anlatımı olan film bu olabilir yeni çekilenlerde. hani cidden klasik bi western izliyormuşsun gibi hissettirdi bana. o yüzden keyif aldım. hatta bence en iyi 3 star wars filminden biri bu yüzden. oyunculuklar daha sağlam olsaydı tahminim sağlam bi puan verirdim. bu haliyle bayağı tv filmi havası yaşatıyor çünkü cidden. 7.5/10 çalışır benden yine de, bir de genç Solo kalıbı bence güzel oturtturulmuş ama elemanın suratında o hiç eksilmeyen kötü bakışın Harrison Ford'un bakışıyla alakası yok. Zorla yaptırtıyorlar belli, güzel olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Yahu, senaryo tamamen tahmin edilebilirdi. Tek bir yerinde bile sasirtmadi. Diyaloglar bayatti. Senaryo cidden berbatti bence. Rogue One'in da sonunda ne olacagini tahmin ediyordu herkes, zaten questin sonunu da a new hope'da gormustuk. Ama onun senaryo iyiydi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 senaryonun tahmin edilebilir olması star wars'ın geneline göre zaten hep olan bir şey. seriyi çoğu anda değerli kılan şey anlatım dili, anlatımda kullandığı şeyler zaten. ben sci-fi western havasına dönüş yapmalarından aşırı derecede mutlu oldum mesela, beni feci tatmin etti. Western filmleri hep tahmin edilebilirdir ama pazar sabahları TRT'de 20 senedir hep izleriz vs.. gibi yoksa filmin son 20 dakikası falan direkt o kadar belliydi ki gelişme-sonucu vs... Star Wars bu yani, 5 ve belki 4 dışında şu kalıbın dışına çıkan filmi neredeyse hiç yok ki bu film farklı olsun. burada da, genelde her yerde de yapılan en büyük hata star wars serisinde hiçbir zaman olmayan şeyleri seriye yakıştırıp, daha fazlasını beklemek oluyor. onu yapmayıp, büyük beklentilere girmeyince filmlerin farklı yönlerini tartıp daha fazla eğlenebiliyorsunuz. son filmlerde ben de hep öyle oluyor çünkü artık. o yüzden solo beni aşırı tatmin etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Sürpriz sahnede de aşırıya kaçtıklarını düşünüyorum ben, gerek yoktu öyle bir yere bağlanmasına. İlla olacaksa da başka bir karaktere bağlasalardı keşke, sırf son dk hype'ı olsun diye koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 malum kişi ile ilgili spo evet o saçmaydı, sadece filmlerden takip edenler için mesela iyice anlamsız bi olaydı hatta. ben de cartoonları izlemedim ama biliyordum mesela varlığını, ilk zaten bacaklarına baktım falan safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 abi allahta spoiler etmemişsiniz ne olduğunu ya. şu postları silip kendinizi banlar mısınız ulan biz böyle birşey yapsak remotely spoiler olan yemediğimiz laf kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 evet biraz açık etmişim genel takipçiler için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Ozan sonradan spo'ya almış galiba, benim söylediğimde spo falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 evet, çizgi filmi seyretmeyen birinin anlayacağı bir şey değil, ama ben izledim, spo yu da aldım, o yüzden abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Benim söylediğimden anladıysan Matrix'deki Oracle falan olman lazım abi. Ozan aybetmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 -Deno- said: Ozan sonradan spo'ya almış galiba, benim söylediğimde spo falan yok. yetkimi linç yememek için kötüye kullandım, moral olarak hiç kötü hissetmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Boş ver ya ilk gün gitselerdi, ver spo'ların devamını da sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 film bayağı meh starwars hayranları beğenir/beğenmiştir gelecek seneki vasat star wars filminde görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Hic gitmeseniz olmaz mi ? Sonra disney cok rerore demeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 gatekeeping yapacak kadar nerd'i olmanıza gerek yok sinemaya gitmek sosyal bir aktivite,eş dostla yemek-sinema-çay-ev ettik fena mı ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Senin icin yazmadim onu genel yazdim. Sirf sw diye Gittiginiz surece daha iyi filmler cikmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 https://hugelolcdn.com/i/523913.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 DoGMeaT said: gatekeeping yapacak kadar nerd'i olmanıza gerek yok sinemaya gitmek sosyal bir aktivite,eş dostla yemek-sinema-çay-ev ettik fena mı ettik zaten disneyin hedef kitlesi de sizin gibi casual izleyici abi.fast food gibi karnım acıktı, birşeyler atıştırdım modunda izlenilecek filmler yapıyor adamlar. bunu casual izleyiciyi hor görmek için de yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. ama sinema tarihinde iyi filmler detaycı veya geek/nerdlere hitap etmek için yapılan filmlerden çıkabiliyor anca ve ne yazık ki artık yapımcılar uğraş gösterip birşeyleri yaratmak yerine çerezlik menüler sunmayı tercih ediyor.çünkü para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar