Abus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Merhaba arkadaşlar, Bir girişimde bulundum ve müşteri arayışındayım. Kandıra (Kocaeli) Pınardüzü köyünde minik bir çiftliğimiz var. Çiftliğimizde özgür ve mutlu tavuklarımız var, onlara gözümüz gibi bakıyoruz. Karşılığında bize çok lezzetli doğal yumurtalar veriyorlar. Özellikle gelişim çağında ufak bebeği/çocuğu olanlar ve emziren anneler için doğal yumurta tüketimi çok önemli. Bu yumurtaları İstanbul Anadolu Yakası'na getirip evlere servis olarak satıyoruz. Yumurtanın yanında çok hakikatli işlenmemiş ve kesinlikle içine bir katkı eklenmemiş inek sütü de getiriyoruz. İstanbul Anadolu yakasından ilgilenen arkadaşlar olursa bu ürünleri kapılarına kadar getirebiliriz. Yumurta adedi 1 TL'dir. 5 LT'lik süt ise 20 TL'dir. İyi Günler https://www.screencast.com/t/R7dVrtqLcoPa https://www.screencast.com/t/DOkRZeiA https://www.screencast.com/t/uvCrPRIO1kA https://www.screencast.com/t/Gax4mIGnDNk https://www.screencast.com/t/J1iblElg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Fatura kesiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 sütü alabilirdim de yumurta badiciye pahalı. annelere gidebilir. bi dk pahalı diil lan pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 En son yasa ile yasaklanmadı mı bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ben doğal yumurta olayına inanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 gezen tavuğa da zaten siz gdo lu yem vermiyonu zmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ben inanıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Antibiyotik verince hayvana doğal olmuyor zaten, vermezsen de o kadar hayvanın birarada yaşamasının imkanı yok. Hayvancılık zor iş valla, hele türkiyede, bol şans dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 yumurta üretimi bildiğim kadarı ile dünyada 2cı sıradayız tavukçuluk sektoru baya gelişmiş durumda edit: yada avrupa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Gelişme derken sayıyı kast ediyorsan evet, üretim yüksek. Ancak bir çok tavuk ve yem gene hollandadan vs. ithal. dolayısıyla biz üretsek de gene kaymağı karşı taraf yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Cig inek sutuyle de ne guzel sutlac yapilir var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Sütün yağından alıyonuz mu onu de bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Rasmon said: Ben doğal yumurta olayına inanmıyorum ya inanıp inanmamak senin seçimin kimse sorgulayamaz bu konuda seni ama saygı duyuyor gibisin en azından (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Arkadaşlar şu anda biz daha yolun başındayız müşteri oluşturmaya çalışıyoruz. Henüz resmileşmedik köylü usülü ilerliyoruz. Her ay bir veterinerimiz geliyor ve tavuklarımızı kontrol ediliyor. Belirli bir pazar edinebilirsek hemen resmileşeceğiz. Şu anda piyasada 3 tip yumurta var. Birincisi gün boyu kafeslerde dolaştırılmadan sürekli ışığa maruz bırakılarak uyutulmadan ek yemler ile çok kısa sürede çok daha fazla yumurtalatılan tavuklar. İkincisi bizim yaptığımız gezen tavuk. Üçüncüsü ise gerçek köylülerin bahçelerinde yer alan tavuğun verdiği yumurta. Gezen tavukta da türlü türlü hileler var ancak bizim alnımız açık. Biz işi katkısız yapıyoruz. Tavuklar normal köy ortamında nasıl yaşıyorlar ve besleniyorlar ise hayatlarına öyle devam ediyorlar. Günde min. 7 saat uyuyorlar ve her ay düzenli kontrolleri yapılıyor. Zaten ben bu işe kendi oğlum (2,5 yaşında) için doğal besinler ararken girdim. Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 siparişi nasıl veriyoruz? denemek isterim ama 4.Leventteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Llama said: gezen tavuğa da zaten siz gdo lu yem vermiyonu zmu gdosuz bir şey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ben 15-20 tane yumurta alabilirim denemek için, ama sorularım var; -yumurtlama tarihi- teslim tarihi arası ne kadar? kimse yoğurdum ekşi demez tabi ama günlük yumurta beklemiyorum zaten. tahmini olarak yumurtalar bize geldiğinde kaç günlük oluyor onu bilsek kafi. -teslimatınız nasıl siparişleri toplayıp belli günlerde falan mı çıkıyorsunuz dağıtıma? yoksa her gün dağıtım var -maltepe belediye veya kozyatağı e-5 tarafında iş yerim hangisi daha uygun olur? beğenirsek daha sonra eşe dosta da alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ben de deneyebilirim, akşam bir evle konuşayım, ona göre tekrr yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Fiyatlar iyi duruyor, buralardaki sahte organikçilerin bile fiyatları bu civar veya daha pahalı. OP'nin anlattığı kadar titizler ise denenir. Yumurtada fark direkt belli oluyor zaten. Hayırlı olsun btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 İnek de geziyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 inekler cow lvldaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 abi ortam çok iyi gözüküyor ya. ben alırım yumurta valla. günde 2 - 3 tane yiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ödemeyi nası yapıyoz kapıda nakit veya kredo karto mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Özetleyecek olursak, Tazelik Teslimat (Asya/Avrupa) Ödeme konularında bizi aydınlatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Maltepe belediyesi ile bir konus onlarin organik pazari var haftada bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar