Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız kalmak isteyen sevgili

beatifulmind

Öne çıkan mesajlar

genel kanı kişi, soğuk veya rüzgar yapıyorsa bu semptomların ilişkinin "sevgi-aşk" kümesi kesişmesinin bir elemanı olmayacağı yönünde ama lakin bence dendiği gibi ortak arkadaşlara bu konuları bir daha danışman ve yaşadıklarınız üzerinden bir daha geçmen, bizim bilmediğimiz ama senin bildiğin hal ve hareketleri, mimikleri, ses tonu vs. gibi değişkenleri formüle dahil ederek bir daha bir sonuca var, belki + bir değer elde edersin ama olası eksi değerler belki hatıralarda kalacak olan anıların etkisini azaltabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün aradım meşgule attı. Mesajlaştık sonra. Devam etmek istemiyormuş.

Buluşmayı teklif ettim, "daha kötü olacak" dedi. Daha kötü hissedemeyeceğimi söyledim. Haftaya pazartesi veya salı buluşacağız umarım. Nedenini soracağım, nedeni onun dediğine göre hala "yalnız kalmak istemek".

Ne yazık ki güncel durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

beatifulmind said:

Buluşmayı teklif ettim, "daha kötü olacak" dedi. Daha kötü hissedemeyeceğimi söyledim. Haftaya pazartesi veya salı buluşacağız umarım. Nedenini soracağım, nedeni onun dediğine göre hala "yalnız kalmak istemek".

Akşam simidi denmediyse demek istiyorum. Bide sana kız mı yok asdssf dengesiz kızlarla takılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

beatifulmind said:

Ya haci abi burada o kadar anlatildi
Grafik cizildi, mizraklama aksam simidi yontemleri konusuldu hala duygusal yapiyosun
Kiz cok afedersin s.ktiri cekmis hala gorussek diye dusunuyosun
Su an aga dusmussub cirpiniyosun. Bitmis artik hic bisi ama hic bisi yapma kizla ilgili

Onune bak simdi salla gitsin bu saatten sonra ne yaparsan bosa gider uzme kendini bosuna
Sosyal ağlarda paylaş

beatifulmind said:

Red said:

ilk mesajı okudum. hikaye beni liseye götürdü nedense. op 17-19 olabilir. kızın söylediklerini görünce gülümsedim. çok klişe artık.

kız seni istemiş almış. sonra da sıkılmış bariz. muhtemelen tipitipin birine aşıktır. mesajından naif olduğunu çıkarırsak terk edilme nedenin bu.

kadın milleti şeytanlığı bizden daha iyi yapıyor. hah diyorsun bu saatten sonra yemeyiz bunları bi bakmışsın bi üst level şeytan çıkmış karşına tekrar dsfs.

Yaş 25, kızınki 20 dostum. Bu arada kızın boyu 1.81, benimki 1.85.

kız basketbol maçı seyretmiştir
yolda senden daha uzun daha kaslı birini görmüştür
topuklu giysem aynı boydayız demiştir
daha 20 yaşındayım erken demiştir
çabuk yaşlancam biraz daha yaş farkı olsun demiştir

türlü türlü şeyler düşünüyor insanoğlu
--

sen yine git görüş kızla derdini öğren -olmayacaksa daha çabuk unutursun

konuşurken arkadaşı-sevgilisi dengesini iyi kurman lazım
çok dert dinlersen arkadaşı olarak görür
trip atman gereken yerde alttan alırsan problem olabilir
kızın ruh halini iyi okuman gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birde bulusalim daha kotu olamam falan demissin. Daha fazla kucuk dusurme hocam kendini. Olmazsa ekime olmazsa ... diyip kapat kizla iletisim kanallarini. Guzelce sil heryerden engelle vs ki kafan guzel oldugunda sacma salak mesajlar atip yine kendini rezil etme. Sana hava atmaya falan calismiyor buradaki insanlar, bunlari tecrube etti bazilarimiz. Senin suanda yaptiginin kiz tarafindan nasil gorundugunu senin nasil bir duruma dustugunu falan az cok tahmin edebiliyor. Tecrubesini paylasiyor. Bence azcik gururun kaldiysa su kizi kestirip atmanin vakti gelmis coktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın bigün daha kendinden emin, daha güzel ve anlayışlı biriyle karşılaşınca kendine sövücen, ne malmışım dışarda böyle insanlar varken manyak psikopatın birine takılıp kalıcaktım diyicen.

Öyle manyak saykoları bırak kendi haline takılsınlar, daldan dala atlayıp gönül eğlendirsinler, onlar aslında çok çok iyi biliyolar ne yaptıklarını ama işte suç atıcak bişey lazım, seninki depresyona atmış mesela. Vakti gelip akıllandıklarında senin gibi insanları mumla arıyıcaklar tabi ama o zaman sen aileni kurmuş farklı bi dünyada olucan.

O yüzden sen şimdi hiç üzülme, s...tir et. Bak keyfine. Kafan rahat günlerin tadını çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi diceğini demiş kız, iş işten geçmiş.niye hala buluşalım edelim diyorsun? içten içe düzeltebilirim durumu bi ihtimalde olsa diye düşünüyosan kestirip at o düşünceyi hemen.gururunu incitirsen daha fazla acısı daha ağır olur.herkes demiş zaten, boşver işte artık.
Sosyal ağlarda paylaş

beatifulmind said:

abi tarzını biraz bana benzettim. betalık anlamında. yapma etme nedenini öğrenince sen daha kötü olacaksın, sonrasında kendini rahatlatmak için kötü şeyler bile yapabilirsin. buluşma olayını falan salla kafandan çıkar engelle sil bırak gitsin.

bi önceki sayfada söylenilen şu söz cidden doğru,
"Sana hava atmaya falan calismiyor buradaki insanlar, bunlari tecrube etti bazilarimiz." said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...