noddle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 2.5-3 sene sonra tüm telefonlarda problem yaşamaya başlanıyor. Çok para vermeye gerek yok cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 http://www.hepsiburada.com/ara?q=xiaomi&kategori=catalog01_2147483642_371965 al şurdan beğendiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 http://www.hepsiburada.com/lenovo-vibe-p1-pro-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000002EF42 200 lira daha koy sundan al.5000 mah pil.mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 http://www.hepsiburada.com/lenovo-vibe-k5-p-TELCEPLENK5-KG lenovo k5 ~650 lira (:P) özellikleri şöyle: dahili hafıza : 16gb ram : 2gb işlemci : 1,5 GHz Quad Core + 1.2 GHz Quad Core ekran çözünürlüğü : 720 x 1280 android 5.1.1 2750mAh ön kamera 5, arka kamera 13mp. kullanan var mı bundan veya herhangi bir lenovo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 o hafıza ve ramle kafayı yersin. 32gbden aşşağı alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_k5_plus-reviews-7947.php her kullanıcı yorumunu ciddiye almamak lazım ama bak yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 şu sorunu birçok kullanıcı raporlamış Hello sir, My Lenovo vibe k5 plus mobile rear camera stop working ..... Showing multicolor fuel lines pls reply solution. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Şu ikisinden birini alıcam bende 2-3 güne. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-doogee-y6-piano-black-64-gb-sifir-398209787/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-son-4-urun-sifir-orjinal-beyaz-siyah-zuk-z2-397252389/detay Birde şöyle aliexpress , gearbest filan mağaza bulursanız türkiye gümrükden geçme garantili direk alabilirsiniz. https://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-Nubia-Z11-Mini-S-miniS-Qualcomm-Snapdragon-625-CPU-Cellphones-4G-RAM-64G-ROM/32758617967.html?spm=2114.40010308.4.67.b0kMaV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 lenova moto g4 kampanya yapmışlar 800 tl.16gb bir de içinden kulaklık,hızlı şarj aleti çıkmıyormuş.vibe k5den daha iyi gibi http://www.hepsiburada.com/lenovo-moto-g4-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000002ET0R?magaza=Hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 gm5+ kullanıyorum, kamerası dışında başarılı. mi5 daha güzel bi alternatif olarak duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 lg k10 siparişi verdim bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Resmen zorla yapabilecegin en kotu tercih olmuş :) Lenevolara falan kaysaydin cok daya iyiydi. K10 donanim olarak ciddi cok kotu ya 720p ile lollipop kullanip 1.14ghz ile ne cileler cekeceksin :) gm5 alsaydin keske en azindan 7.0 sürüm kullamirdin mis gibi Bence iptal et moto g4 u al Edit: oha hatta plus modeli 837tl. Satici da teknosa. Hb deki plus degil sanirim. Bu fiyata kacmamali 1000tl alti için http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-moto-g4-plus-beyaz-akilli-telefon-260508272 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 lenovolara kaymıştım da bi gazla LG olsun dedim abi 5 yıldır falan kullanıyodum sıkıntısını görmedim pek suya bilmem neye düştü bozulmadı. arka kamera iyi ön kamera daha iyi olabilirdi. işlemci sıkıntı çıkarır mı o kadar? 720p izliyorum şimdi youtube dan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Yok yani o telefon guncellemede almayacaktir. Su fiyata moto plusi alsaydin batarya kamera islemci cozunurluk panel herseyi ile daha iyi ve muhtemelen andriod 7.0 kullaniyor olacaktin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 üzülmemeye çalışacağım abi :D bugün günün yarısında wifi açıktı müzik dinledim vs. %25 azalmış sadece yani 2 gün götürebilir normal kullanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bende aynı fiyat civarında telefon bakınıyorum. pili uzun gitsin, düzgün reism çeksin, watsapp açsın öyle güçlü birşeye ihtiyacım yok. onun dışında yanları plastikmiş, metalmiş, bilmemne sensörü varmış/yokmuş/arkasındaymış vs hiç aramıyorum said: Lenovo Vibe P1 Pro 1150 tl pili hayvan gibi ama resim nasıl? Asus ZenFone 3 Laser üsttekinin fiyat bandında diye bakındım, asus çöpü dolu içi + düzgün resim çeker mi? bide nougat patlamış Lenovo Moto G4 Plus şu an bunu alacak gibiyim hem fiyatı uygun hemde her işimi görecek gibi ama 16gb. Asus ZenFone 3 Max bunun da önceki neslinin pili çok uzun gidiyormuş bunda geriye gitmiş. hem daha ucuz hem daha uzun gidiyor diyip eskide mi kalmalı? bunu 5.5" modeli hem bundan hem laserden iyi ama satılmıyor, gıcık oldum :( Huawei P8 Lite (2017) daha gelmedi (yada gelmeyecek?) sanırım 16gb gene ama fiyatı g4'e yakınsa güzel görünüyo yanyana karşılaştırmalı esasen g4 ile max arasında kaldım ama benim telefonlarla çok aram yok, bunlardan kronik sorunlu yada arkadaşta vardı çok boktan yeaa dieceğiniz var mı? -- xiaomi redmi pro / 3s prime hoş gözüküor ama servisine güven oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 huawei p9lite p8 lite var ikiside aynı fiyat bandında. özelliklerini pek bilmiorm ama servis açısından baya iyi diye duydum. öncelikle ram'i 2gb olan telefon alma. lg g3 alsan daha mantıklı gibi gelior şu üstteki saydıklarına göre. lg g3,huawei g8, ya da huawei mate s bak istersen 200-300 daha fazla verip. http://geekaphone.com/compare/Huawei-Mate-S-vs-Huawei-G8-vs-LG-G3 4.5g hangisinde var yok bilmiorm onu araştır. bide kullanan birilerine sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 asus zenfon max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 arkadaşların şantiyede çalışanlar aliexpressten p1 getirtmişler herkes in elinde var birde imei filan giriyormuş satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 lenovo k5 note var 1000 lira, 3gb ram ve 3000mah pil, bakmak isteyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 2gb ram tercih etmeme nedeniniz nedir? dediğim gibi oyun açılmayacak en ağır işi youtube/twitch veya google maps olur. k5 note 50-60 tl oynuyor ama ram dışında moto g4 plusın gerisinde kalıyor okuduklarıma göre. p9 lite daha önce de baktım ama p8 2017 bunun yenisi oluyor sanırım. onu da ztn yazdım kenara. 1k üstüne çıkmak istemiyorum ama yazdıklarınıza baktım lg g3 keza kitkatla çıkmış. o fiyat aralığında zenfone 3 32gb alabiliyorsun. artısı Fhd ye qhd farkı var ama pili de ona göre çabuk bitiyor. mate s artısı amoled ekran. eksisi pili bok gibiymiş, ne demeye amoled koymuşlar bilemedim ve zsenfone 3 le arası 75 tl. -- en çok farklılık kameralarda oluyor onlarda da yazmış olmak için bi ton şey yazıyolar gibi :( hangi özelliği aramak lazım bilmiyorum amma zor işmiş ya telefon almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 2gb ram uygulama geçişlerinde falan sıkıntı olabilir, browserda tablar arası geçişte falan yavaşlama yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Lg g2 kullanıyorum öyle sorunlarım yok :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bugün gittim listeden bulduklarımı mıncırdım resim fln çektim, k5 note ve k6 note yanyana koyunca renkler bir garip + k5 daha iyi resim çekiyor gibi? moto g4 plus bu ikisinden de iyi göründü ama satıcı çocukta da bundan varmış onun gazı bulaşmış olabilir. teknosa asus satmıyormuş sanırım, zenfone 2 ler çok sorunluymuş yenileri getirmedik dedi (2-3 arkadaşlta var hiç şikayet duymadım gerçi) vodafone dükkanında zenfone vardı ama usc-c şarj edemiyorlarmış, peşin de satmıyormuş illa tarifeyle sokacak. tarifeyle niye daha pahalıya geliyor orasını hiç bilmiyorum. belanı bul vodafone p9 lite çok güzelmiş valla, gerçi buna da her baktığımda p9 alamadığım aklıma gelecek. SAR değerleri önemli mi? bunun diğerlerinin 4-5 katı sanırım. konuşurken kulaklar ateş gibi mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 oluyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar