roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 hani tuşlar parlar ya böyle, o histen nefret ediyorum işte. nasıl geçirilir, nasıl çözülür bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 kolonyalı mendil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 patates doğra klavyeye, yağı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 nasa'nın sitesinde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 klavyeyi sök at yenisini tak 5 dakkalık iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 düzenli temizleyeceksiniz. sen klavyenin üzerinde 6-7 ay bilimum naneyi yap. cips yedigin o yağlı ellerinle homur homur yazmaya devam et sonra ne oldu klavye de. 2-3 günde bir microfiber bez + temizleyici sprey ile siliyorum ben. cihazı kapat koy kutusuna sıfır gibi klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ben nisasta dokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Taharet musluğuyla yıkıyacaksın tabiki sıçmadan önce ama sonra olursa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Benim de banyodan sonra burnum parlıyo ya aşırı temizlikten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 hayır el yağından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 sadece el yağı mı biriken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 el yağından öte kullanmaktan kaynaklı tuşların üstünün hafif aşınması da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Hayır ölü deri, sümük, yemek artıkları, tüy, kıl, mayt vs vs vs vsvsvsvsvsvssvsvsvsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ayağınla kullan laptopı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 samaella said: el yağından öte kullanmaktan kaynaklı tuşların üstünün hafif aşınması da olabilir. sık kullanılan tuşlarda bunun olması kaçınılmaz, üstündeki plastik dokusu basınç ve sürtünmeyle aşınıyor bir süre sonra ve yağlanmış gibi parıldıyor. gerçek yağla karıştırılabilir yakından bakılmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ellerini yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 laptop klavyesiyse zaten bi kere silikon koruyucu kullanın abi hiç mi bardak devirmediniz çok kötü oluyo ben söyliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 laptop klavyesi kullanmayın ısınıyo bişiler oluyor gereksiz terliyo eller falan harici klavye iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 yav said: laptop klavyesiyse zaten bi kere silikon koruyucu kullanın abi hiç mi bardak devirmediniz çok kötü oluyo ben söyliym ben hep kamyon devirdim. 9-10 senedir laptop kullaniyorum daha bardakla bisey dokmedim http://1.bp.blogspot.com/-Y9FWDa4ltRE/UrGk6VUn0-I/AAAAAAAAHFA/udM5it3aEf0/s160/NAZAR_BONCUGU_ZEVKLIMEKAN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 yav said: hiç mi bardak devirmediniz https://c1.staticflickr.com/9/8465/8385454193_aa204dec75_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Peregrin said: yav said: laptop klavyesiyse zaten bi kere silikon koruyucu kullanın abi hiç mi bardak devirmediniz çok kötü oluyo ben söyliym ben hep kamyon devirdim. 9-10 senedir laptop kullaniyorum daha bardakla bisey dokmedim http://1.bp.blogspot.com/-Y9FWDa4ltRE/UrGk6VUn0-I/AAAAAAAAHFA/udM5it3aEf0/s160/NAZAR_BONCUGU_ZEVKLIMEKAN.png 1 hafta içinde döküp leptobu yakçan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 laptop klavyesi ve çok şekil bir laptop. yağlanınca iğrenç duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ben laptop u kendi klavyesi ile kullanamiyorum, kucuk geliyo. numlock tuslari olmamasi kanser sebebi zaten. ustune kendi aldigim wireless klavyeyi koydum, altta ilk gunku gibi cillop gibi duruyo ssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar