fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Bende bi arkadaştan 1 tb film adlım ve toplamda 400-500 film aldım 2011 de ve hala bitmedi filmler. Sırf onları bitireceğim diye yeni filmlerle alakamı kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Esh said: sen kimsin olm walla doktorlara böyle atar yapıyordum hastalığın ilk dönemlerinde ben 30 senedir insanları gözlemliyorum filan sizin gibi tepkiler veriyorlardı ancak iyileştikten sonra uzman oldum Bone'ye soralım mesela terapim işe yaradı mı yaramadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 tembelsin ulan işte. çalışman gereken şeyler var yapmıyorsun, açıp oyun oynuyorsun, dizi izliyorsun. sonra vicdan yapıp derse dönüyorsun, haliyle saat 01:00 olduğu için bu saatten sonra ders çalışılmaz diye tekrardan oyuna dönüyorsun. 1 saat sonra yatağa uzadığın için zaman yetmiyor diyorsun. tembellik seninki paşam, ders çalışmamak için her boku deniyorsun işte. evlen, çocuk yap süper kafası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 50 tane aptal superhero dizisi izlemezsen baya zaman kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 adam zaten onları azaltmak için açmış topiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 abi dizi kitap film = sonsuz lan nasıl zaman yetsin 1 sezonluk dizi zaten 12*40dk = 8 saatini yiyor 200 sayfa kitap okusan = 2 saat 1 film izlesen 1.5 saat oyun oynasan = 3 saat eleyeceksin. dizileri kes bi kere olmazsa olmazlarını günde 1 bölüm izleyerek git kitap oku bol bol günlük 2-3 saatini ayır benim kafamı çok rahatlatıyor. öğle aralarında oturup bi kafede okuyorum en kötü. Çünkü artık bir ekrana bakmaktan midem bulanıyor. sabah uyanıyorum telefon işte bilgisayar evde tv+ bilgisayar oyun için ise mmo büyük vakit kaybı. ultima ya veriğim zamana o kadar acıyorum ki.. çok güzel oyundu ama keşke günde 8 saat oynamasaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 fresia said: Bone said: yapmam gereken çok şey var. önümde tonla oyun, dizi, film, kitap, çalışmam gereken konu birikmiş durumda. bunların hepsine giriştiğimde, zaman hiçbirine yetmiyor ve hiçbirinde düzgün bir aşama kaydedemiyorum. tek bir tanesine odaklanayım, onda düzgünce ilerleyim diyorum. bu sefer de diğerlerini yapmadığım için eksiklik hissediyorum. vazgeçmen gerekiyor bazılarından sakin kafayla düşüneceksin hangisine öncelik vermen gerektiğini ipucu: oyun demişsin: oyun incelemesi yapmıyorsan bunu eleyebilirsin eksiklik hissetmen normal bir şey çünkü hepsini yapmak istiyorsun fakat hayat böyle değil inişler çıkışlar ve zaman kısıtı var eldekilere şükredip, seni yormadan yapabileceklerine odaklanacaksın iki türlü de, bende sıkıntı yapıyor ve depresif bir hale girmeme neden oluyor. sıkıntımı atayım biraz değişiklik olur felan diye dışarı çıktığımda veya arkadaşlarla buluşacağımda, sürekli aklıma evdeki işlerim ve yapmam gerekenler geliyor, o anlardan da zevk alamıyorum. bu durumdan kurtulmak istiyorum. benzeri bir şey yaşayan veya fikir verebilecek olan varsa tenk yu öptüm. dışarı çıkman ve arkaşlarınla buluşman yaptığın en doğru şey fakat sen onlarla muhabbet etmek için değil sıkıntılarını ertelemek için buluşuyorsun ailenle ve arkadaşlarınla yapman gereken işleri şikayet etmeden konuşman gerek rahatlaman için ve onlara ayırdığın vakti israf olarak görmeyeceksin son olarak herkese yazdığım tavsiye yatmadan önce Kuran okuyun random bir sure seçin mealine bakın zamanla sizin hayatınızı düzenleyecek veya Mehmet Okuyan'dan tefsir dinleyebilirsiniz hayatını bin yıl önce yazılmıs bi kitabın düzenlemesi sorun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 bkz: rahat batmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 bunalım https://www.bsygt.com/image/cache/data/srk/Img-256HTMX136Q-1000x1000.jpg bu da nalım http://www.filozof.net/Turkce/images/stories/ruya2/nal_.png herşeyi boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 1400 değil miydi :) kuran okudukça ayetler akılda kaldıkça kendi kendini açıklıyor her insan için her zaman için geçerli insanın bilgisi arttıkça hemm daha iyi anlıyor hem de yeni anlamlar geliyor kuran, insanı yaratan Allah'ın kitabı dolayısıyla bizim ruhumuz için bir şifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 kuran okumayın geceleri yatmadan. kalkınca da okumayın. öğlen de okumayın. onun yerine sizi her yönden geliştirecek, yaşadığımız yüzyıla daha yakışır şeyler okuyun. arap adetlerinden de mümkün olduğunca uzak durun. bu da benim herkese önerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 konu zaman, sıkıntı, bunalım post önümde tonla oyun, dizi, film, kitap, çalışmam gereken konu birikmiş durumda. does not compute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 first world problem olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 yazanlara teşekkürler, düşüneceğim bunları Saeros said: boncum bence sana biz bi derdini iskeyim butonu alalım gerçi ben de aynı dertten muzdarip oluyorum bazen bana da alalım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Kuran okunabilir yav neden okumucak misiz. Klasikleri, modern klasikleri, fransiz/rus edebiyatini, ww2 sorasindan post modernizme kadar ki sayili bi takim yazari, antik filozoflari, yer alti edebiyatindan kimi onemli onemsiz kitaplari, onemli bilim kurgu ve fantezi serilerini, tasavvuf edebiyati/felsefesi falan bitirdikten sonra gayet okunmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 okumayın demedin gece yatmadan okumayın dedim. ben de okudum kuranı. üzerinde de çok çalıştım. öyle öyle anlıyorsun zaten mantıksızlıkları. gerçi sarkazm mı yaptın anlamadım dediklerini bitirmek zaten yıllar sürer ffsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 mesela neresi mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 fresia said: 1400 değil miydi :) kuran okudukça ayetler akılda kaldıkça kendi kendini açıklıyor her insan için her zaman için geçerli insanın bilgisi arttıkça hemm daha iyi anlıyor hem de yeni anlamlar geliyor kuran, insanı yaratan Allah'ın kitabı dolayısıyla bizim ruhumuz için bir şifa hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ben her sabah kalkar kalkmaz yarım saat kadar incil okuyorum. hiçbir derdim tasam yok artık geleceğe umutla bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 forgiverı dışarı alalım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 oooo ifşa gelmiş :=) Benim önerim ise, listenin en üst sırasına haftada 3 gün düzenli spor yapmayı koy.Bir süre sonra diğer yapacağın işler için trigger oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 "never half-ass two things, whole-ass one thing" https://youtu.be/SrLZgP-OR6s?t=1m50s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar