Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Millet manyak gibi güncelde f5 spamliyor, sonra forum kullanılmaz hale geldi. Yanlış kullanıyorsunuz forumu, her yazılanı okumak zorunda değilsiniz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 DarKRideR said: Bu arada bahsi geçen cezaların tamamı kupada çekilecek. stad kapansa da tosic min 10 alsa da kupada çekilior sdafsafsa o da güzel oluyor lelelele Keşke ligde çeksek de tosic oynamasa, ben kombinemi yakmaya razıyım.
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Günceli 'yeni mesajlar' filtresi ile mi kullanıyonuz kekolar.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ginaly'nin toto gittikten sonra forumu yok etmeye çalışıyor sanırım, bizim günahımız ne abi :(
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 bu macın en guzel yanı senol gunes izbesinin gercek karakterinin gorunmesi heheh
benjani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 kırmızı kart gören, başkasının akreditasyon kartı ile saha kenarında maç izleyen tosic 4 maç, van persie 3 maç ceza almış.
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 cezalar kupada geçerliyse tatava.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 van pırsık az almış, o dil için ekleme gerekir. Tosic'in akreditasyon konusu enteresan, herif maçı izledi diye ceza alıyor, ama kitapta yaptığı ceza gerektiriyor. tüm bu cezalar kupadaysa hiç bbir değeri tabi.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 beşiktaşa ceza değil de ödül verilmiş. FONOROSYON.
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 besiktas yine cumbabayi aramis :) fenerasyon diyen cahilleri ve yalancilari bekliyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Tosic cezasi dogru Rvp ve senol hocanin az
calimero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 van persie'ye keşke ceza gelmeseydi. şimdi kupada hayvandao coşar fener forvet kazanır.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 azizin ağlamaları işe yaramış fener rvp ye prim versin 3 maçla güzel kurtarmış. güzel iş ya valla. Çık, kışkırt, doğra 3 maç
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 katılıyorum fb yönetimi biraz spor ahlakına sahip olsaydı rvp yi kadro dışı bırakırdı.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Adamlar irkci taraftarı midesi bozuktu diye savundu diyorum hala ne diosunuz ya 🤗
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Şu cezalar yemin ediyorum çok komik yani bir sonraki maçta birilerini öldürsünler o zmn , Kadıköyde de daha beteri olsun. Yani nasıl önüne geçecksin bazı şeylerin Allah bin belanızı versin harbi.
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 bLackcha0s said: azizin ağlamaları işe yaramış fener rvp ye prim versin 3 maçla güzel kurtarmış. güzel iş ya valla. Çık, kışkırt, doğra 3 maç Fikretin lobileri ise yaramis, bjk tosice prim versin 4 macla guzel kurtarmis. Guzel is valla. Cik, tekme tokat at, kafa at, oyundan atil, baskasinin akredite kartini cal geri sahaya don 4 mac.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Şortunu düzeltmiş adamla formasını çıkarıp tribünlere tombala çekerek koşan adamı bir tutan beşiktaşlı kafası...
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 iyi o zaman yarın yolda kavga ettiğin adam da tam o sırada yüzüne baka baka şortunu düzeltsin, bişey demezsin nasıl olsa? ;)
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 futbol bölümünde böyle tahrikler genelde kötü sonuçlanıyor.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Abi siz genelen beşiktaşlılar bu kafaya nasıl erişiyorsunuz anlamıyorum. Adam sahanın içinde formasını şortuna sokuyor. 3 saniyelik hareket. Bunu kalkıp "yolda biri karşında şortunu düzeltsin bakalım" a nasıl çevirebiliyorsunuz yav. Genel mental bir rahatsızlık olmalı bu. Futbol sahasındaki futbolcu ile duraktaki adamı bir tutmak bambaşka bir ilaçla falan sağlanıyor olmalı.
Öne çıkan mesajlar