Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

harry potter adults only+18

yumy

Öne çıkan mesajlar

şundan ötesi yoktur da mesajın orijinalini bulamadım. adminler hassasmış silmişler o zamanlar herhalde.

Dartanian said:

Ortaokulda 8.sınıfa giderken beden derslerinde erkekler sınıfta soyunuyoduk kızların soyunma odası vardı..Sınıfta soyunduk falan tenefüsün bitme zili çaldı herkes çıktı biz 3 hayvan arkadaş olarak sınıfta kalıp topluca masturbasyon yapalım dedik başladık yapmaya 2dk geçti herşey güzel giderken sınıfta ceketini unutan 1 kız ve onun arkadaşı içeri daldı bizim arkadaşlar arkasını döndü ama ben direk elmdeyken yakalandm birşeyde yapamadım güldüler kaçtılar acaip utanmıştım ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

şundan ötesi yoktur da mesajın orijinalini bulamadım. adminler hassasmış silmişler o zamanlar herhalde.

Dartanian said:

Ortaokulda 8.sınıfa giderken beden derslerinde erkekler sınıfta soyunuyoduk kızların soyunma odası vardı..Sınıfta soyunduk falan tenefüsün bitme zili çaldı herkes çıktı biz 3 hayvan arkadaş olarak sınıfta kalıp topluca masturbasyon yapalım dedik başladık yapmaya 2dk geçti herşey güzel giderken sınıfta ceketini unutan 1 kız ve onun arkadaşı içeri daldı bizim arkadaşlar arkasını döndü ama ben direk elmdeyken yakalandm birşeyde yapamadım güldüler kaçtılar acaip utanmıştım ya :(

8. sınıfta olsanız bile toplu halde mastürbasyon yapmayın arkadaşlar, saçmalamayın.

ahaha olm bu ne lan? hadi abi döner yiyelim demişler gibi anlatmış bi de dsfsf.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Masakari said:

Yazlık abazan muhabbetine Hande Ataizi'nin atlı cıbıl fotoları ile katılasım var.

CRAZY HOURSE diye başlık atmışlardı bir de ahuaha

abi şu kapağı aradım sonunda buldum. link paticik thumbnail çıktı
https://forum.paticik.com/thumbnails/dbc/248/20f/209/fa7/a0d/433/9e5/da3/285/b5_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Masakari said:

Yazlık abazan muhabbetine Hande Ataizi'nin atlı cıbıl fotoları ile katılasım var.

ahahahahah o at tepesindeki pozu direk gözümde canlandı.

ATV-sabah o zamanlar şamdan'ı çıkarıyordu her haftasonu gazete alıcaz içinden kimbilir kimin cleavage görüntüsü cıkacak diye heyecanla beklerdik sdfsdf.

unutmayın unutturmayın sdfs

Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

goldbären said:

Masakari said:

ahahahahah o at tepesindeki pozu direk gözümde canlandı.

ATV-sabah o zamanlar şamdan'ı çıkarıyordu her haftasonu gazete alıcaz içinden kimbilir kimin cleavage görüntüsü cıkacak diye heyecanla beklerdik sdfsdf.

unutmayın unutturmayın sdfs

olm ahahaha bunu da hatırlıyorum çok net.

"böyle olsun istemezdim" nasıl bir açıklamadır lan. tuvalet camından kaçmaya çalışırken sıkışıp pişman olmak nedir sdfs. hayır bi de öyle bi yükseklikten ne yapacaksa.

bar çalışanlarının kurtarma şekli de efsane, soldaki eleman ayağı tutuyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

abi şu kapağı aradım sonunda buldum. link paticik thumbnail çıktı
https://forum.paticik.com/thumbnails/dbc/248/20f/209/fa7/a0d/433/9e5/da3/285/b5_450xNULL.jpg

şu dergilerin orjinalini bulmak neredeyse imkansızdır şu zamanda. bulunsa bile sayfalarının açıldığını sanmıyorum. asdfadsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...