senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Gunde 1 ile sinirladim ben de Zaten buralarda bi tek cafe creme diye bisi var, herseyi ondan yapiyorlar Starbucks kahvesini bile ozliyecegim aklima gelmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Prostati engeller bol bol icin kahve. Gunde en az 4 kupa. Sabah 2 oglen 1 aksam yatmadan 1 tane daha. K-cup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 senko said: Gunde 1 ile sinirladim ben de Zaten buralarda bi tek cafe creme diye bisi var, herseyi ondan yapiyorlar Starbucks kahvesini bile ozliyecegim aklima gelmezdi Sen Almanya'da değil misin? Ben kahve içmeye orada başladım gibi bir şey sdf, kampüste bile kırk çeşit kahve, hipster hipster kahve dükkanları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 yloibx said: turşu suyu içiyorum artık. Hiper tansiyon hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 deadwoll said: senko said: Gunde 1 ile sinirladim ben de Zaten buralarda bi tek cafe creme diye bisi var, herseyi ondan yapiyorlar Starbucks kahvesini bile ozliyecegim aklima gelmezdi Sen Almanya'da değil misin? Ben kahve içmeye orada başladım gibi bir şey sdf, kampüste bile kırk çeşit kahve, hipster hipster kahve dükkanları vardı. Sehirden şehire degisiyordur abi Yasadigim sehirde tek kahve cafe creme adinda birsey Anca marketten fln alican jacobs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Lopeth said: türkiyede hiç kahve yetişiyor mu az da olsa? Mersin'de yapılan çalışmalarda başarıyla yetiştirebilmişler ancak ticari anlamda hacimsel olarak şuan bir anlam ifade etmiyor. Bu arada geçen hediye olarak kahve fidesi gelmişti, evde bakıyorum. Birkaç sene sonra bir avuç kadar falan çekirdek verebilirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 sabonis said: http://www.youtube.com/watch?v=l6MJe5wKT7Y Bu kanalin tum videolarini bastan sonra izlemenizi tavsiye ederim, cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Arkadaslar bu kahve degirmeni nasil sizce? https://www.amazon.com/Hario-MM-2-Small-Coffee-Grinder/dp/B004QWMAII Moka yahut damlatici filtreli kahveler icin (Phin mesela) almayi dusunuyorum ama kahve konusunda noobum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 o cidden small yalnız, dişli gibi görünen parça 1cm kadar ya da daha ufak, ona göre hesapla. elde öğütürüm diyorsan hario skerton ya da onun çakmalarından al, seramik öğütücü olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 bence elde çekmek büyük amelelik , neskafe ve el değirmeni arasında kaldıgımda, bol sütlü bi neskafe patlatıp güne devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Canım ne zaman kahve çekse bi tane bundan patlatıyorum ben de. Ne çekme derdi var ne süt katma bilmemne. Hem de sizin içtiğiniz o özenti kahvelerden 10 kat daha lezzetli https://store.donanimhaber.com/b8/19/9e/b8199e83d72fa8b741a07a490fde27c9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 yıllardır kahve içerim, her bi çekirdeğini vs tattım öyle kahve delisiyim ama son 2 haftadır marketten aldığım nescafe goldu içiyorum lul. büyük kırılma zamanları yaşıyorum. kötü de olsa kahve lan işte diyip aldatıyorum kendimi dsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 kahve degil iste o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 nescafe klasik ustune tanimam. klasik kahve bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Mahmood coffe dururken başka kahve içilir mi pis plebler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 3’ü bir arada kahve; Meraktan işçilerden Vip marka 3’ü bir ara istedim. İçindekiler : Şeker, kahve beyazlatıcısı glukoz şurubu , tam hidronize bitkisel yağ ( Hindistan cevizi yağı) , asitlik düzenleyici ( dipotasyumf fosfat , sodyum polifosfat , süt proteini, emülgatör, topaklanmayı önleyici (silikon dioksit ) ve çözülebilir kahve. ( artık oranı kaçtır bilemedim ) Nescafe 2 si bir arada buldum birde onda ki kahve oranı %1,4 , beyazlatıcı %81 vb.yazıyordu.En azından değer yazmışlar. Türk kahvesi için en kötü kimyasal içene kadar. Herkesin zevki kendine tabi ama kahve içiyor sayılmaz kahve aromalı diğer maddeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 İkna oldum bundan sonra orangutanın yiyip sıçtığı dışında kahve içmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 axedice said: Canım ne zaman kahve çekse bi tane bundan patlatıyorum ben de. Ne çekme derdi var ne süt katma bilmemne. Hem de sizin içtiğiniz o özenti kahvelerden 10 kat daha lezzetli https://store.donanimhaber.com/b8/19/9e/b8199e83d72fa8b741a07a490fde27c9.jpg donanımhaberden googlelanmış vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Nigger_of_the_sand said: Arkadaslar bu kahve degirmeni nasil sizce? https://www.amazon.com/Hario-MM-2-Small-Coffee-Grinder/dp/B004QWMAII Moka yahut damlatici filtreli kahveler icin (Phin mesela) almayi dusunuyorum ama kahve konusunda noobum. manual laborluk iş değil bende şu var inanılmaz canını sıkıyor insanın. kahveden soğuttu. sonra 120 tl ye bosch un aldım, tertemiz. 5 saniye sürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Cafissimo tablet önerisi lazım bana. Hediye geldi alet, tablet çeşidi çok ama hangisin seçicem bilemedim. Sert kahve + süt seviyorum filtre kahve falan içerken, ona göre tavsiye edebilecek olan varmı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 https://tr.aliexpress.com/item/Uyumlu-caffitaly-kahve-Makinesi-PASLANMAZ-ELIK-Metal-kaps-l-wacaco-minipresso-CA-kahve-Makinesi/32849359412.html bundan alicaksin, pres ile kendin ogutup dolduracaksin. diger metal kapsulleri deneme, onlar nespresso icin. tchiboya uyan CAFFITALY marka, tchibo makineyi onlarla ayni fabrikaya "fason" yaptirtmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 axedice said: Canım ne zaman kahve çekse bi tane bundan patlatıyorum ben de. Ne çekme derdi var ne süt katma bilmemne. Hem de sizin içtiğiniz o özenti kahvelerden 10 kat daha lezzetli https://store.donanimhaber.com/b8/19/9e/b8199e83d72fa8b741a07a490fde27c9.jpg https://i.ibb.co/yP5jTJ8/Dy-AGSw-DX0-AEQ-Jz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Oda sadece az bulunduğu için pahalı ama sanırım misk kedisinin yiyip sıçtığı kahve çekirdeği olarak demek istemiş olabilirsin diye düşündüm. Onlarda da hayvanları kafese kapatıp besliyorlar , doğada arama işine de girmiyorlar artık . Tabi zevk ve para senin. Afiyet olsun :)-D DoGMeaT said: İkna oldum bundan sonra orangutanın yiyip sıçtığı dışında kahve içmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Espresso kapsül alacaksın. Kapsül kutularının arkasında bölgesel kahvelerin sertlik dereceleri oluyor. Denemek için 2 farklı kapsül alıp deneyebilirsin.Arkadaşın önerdiği çok kullanımlı kapsülü eğer alırsın gelene kadar da kullanmış olursun. tunch said: Cafissimo tablet önerisi lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 moka pot deneyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar