PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kafeingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 toptancıdan alınması 20 lira değilmiş ya bu arada. 45 liraya falan geliyormuş kdv dahil hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kafeingo nun en ucuzu 50 tl turk kahvesi.70 intro sonrasi 80 civari kilo hesabi 140 a kadar yolu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Su siteyi cok ovuyorlar http://www.sanalbaharat.com Adamin herseyi taze, talep ustune kavuruyor,cekiyor ve size yolluyormus. Fiyatlari da cok iyi diyorlar. Edit:Paylsilmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Kahhve.com'dan Filtre Kahve içiyorum ben Cool Beans diye bir firmanın, keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 öğütülen kahvenin ömrü maks 15dk. sonra aromalar falan uçup gidiyor. çekirdek düzgün koşullarda 1.5 aya kadar taze kalabiliyor. ben sabah öğütüp vakumlu pakete koyuyorum, çok az bi hava kalıyor pakette. gün içinde onu tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 kahvenin dişleri bok rengine çevirmesi sorunsalını nasıl aşıyoruz? kahveden max yarım saat sonra fırçalıyorum ama o bok dönüşümünü engelleyemiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 içtikten sonra white-pen sürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 disciler konussun bu konuda..cahilim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Jacobs'un yeşil paketli filtre kahvesini kullanıyorum. Memnunum gayet. Deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Şu aralar param çok azaldı diye (ve idare eder diye duyduğum için) kahve dünyasının filtre kahvesini aldım. Açıkçası lezz cafe içerim daha iyi almayın aldırmayın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 cold brew yapmak istiyoruum da, çekirdek deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hiç yapmadım ama cold brewın yapısı itibariyle ihtiyacı olan çekirdeğin medium roasttan fazla olmaması gerektiğini düşünüyorum. bildiğin sevdiğin bir çekirden yürü derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 sanalbaharat Colombia Supremo alıyorum sürekli mis gibi taptaze kahve geliyor, yarısını pedere veriyorum yarısını ben kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ben de en son artan fiyatlara isyan edip sanalbaharat'dan yirgacheffe gr2 aldim. fiyat/performans iyi. ertesi gun ulasmasi supriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ya bu dolce gusto için illaki dolce gusto kapsülleri mi kullanmamız gerekiyor. sıkıldım aynı kahvelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Benim gibi sert kahve sevenlere Colombia kahveyi şiddetle öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 arcane said: ben de en son artan fiyatlara isyan edip sanalbaharat'dan yirgacheffe gr2 aldim. fiyat/performans iyi. ertesi gun ulasmasi supriz oldu. ekşi olanından mı o yirgacheffe ? ben de alabilirim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 tanimlamasini hic beceremiyorum. sert/yumusak, sevdim/sevmedim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 tatlandırılmaya hastayım ya. vişne ve hıyar kökü notalarıyla eşsiz bir lezzet, son dokunuş karamel ve sedir ağacı... aq sedir ağacı yiyorum boş zamanımda sanki ne biliyim tadı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Robusta oranı fazlaysa yaş odun tadı alırsın. Ağacın türü meselesini bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 sanalbaharat çok ucuzmuş lan. ben 250gr kahveye 35tl veriyorum. bi paket alıp deneyeyim bakalım. keşke baska yörelerin de kahvesi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Red said: ya bu dolce gusto için illaki dolce gusto kapsülleri mi kullanmamız gerekiyor. sıkıldım aynı kahvelerden. https://tr.aliexpress.com/item/2pcs-Refillable-Dolce-Gusto-coffee-Capsule-nescafe-dolce-gusto-reusable-capsule-dolce-gusto-capsules-dolce-gusto/32684621291.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 sanssizsansli said: arcane said: ben de en son artan fiyatlara isyan edip sanalbaharat'dan yirgacheffe gr2 aldim. fiyat/performans iyi. ertesi gun ulasmasi supriz oldu. ekşi olanından mı o yirgacheffe ? ben de alabilirim çünkü. lan bizim senle zevklerimiz niye bu kadar farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 samaella said: tatlandırılmaya hastayım ya. vişne ve hıyar kökü notalarıyla eşsiz bir lezzet, son dokunuş karamel ve sedir ağacı... aq sedir ağacı yiyorum boş zamanımda sanki ne biliyim tadı ne ekşi ve sert tanımları yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar