Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 mikrodalga mı lan o ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Single core max. turbo 4.35GHz gibi duruyor 2700X için de üretim prosesi farklı, bi overclocklanıp bakılması lazım. 4.4-4.5 görürse veya görmezse şaşırmam. Saat hızı harici işlemcinin memory ve cache latencylerinde de düzenlemeler mevcut, oyun performansı daha da artacaktır. Bunlar harici GloFo 7nm prosesinde 5 GHz görüyoruz demiş. Bu Ryzen 3xxx serisinin üretilmeye başlanacağı proses, onlar da seneye, söylenen tarihte çıkacak gibi duruyor. İlk seriden 3xxx'lere geçmek daha anlamlı olabilir. Sandybridge'dan falan upgrade yapacaksanız R7 2700/X çok güzel seçim olacaktır. Yalnız X370/B350 anakart alacaksaniz yeni BIOSlar olmadan yeni seri işlemciler çalışmıyor üstlerinde. Bazı üreticilerin de yeni BIOSlarında sıkıntılar mevcut şu an. Yukardaki slaytlar bir nevi leak, işlemciler piyasaya çıkana kadar yüksek ihtimalde bir seri daha yeni BIOS çıkartacaktır anakart üreticileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 X570 Computex '19 Launch Haziran 2019'da Computex'de launchlayacakmış GB X570 anakartlarını. İşlemciler de o ara çıkar tahminen. PCI-E 4.0'la gelecekmiş yeni anakartlar ama işlemcilerin ve anakartların geriye dönük uyumluluğu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 tam işlemci almak üzereyken 6 ay sonra yenisinin çıkacağını bilmek çok pis bir durum. Alsan alınmaz, bekleyeyim desen 6 ay beklenmez. Koyun boku gibi bir şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ya o değil bir de yeni prosesle üretiliyorlar 7 nm'de, baya performans farkı olacak sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Christmasda RX Vega 64 indirimi gorur muyuz onu soyle sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Cryptocoinler çakıldığından beri baya düştü Vega64 fiyatları, kontrol edin abi ben pek takip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 PCI4 de önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Mart gibi duser unofficial islemci testleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ben de bi patlama bekliyorum hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Abi RX570-580 fiyatları dramatik düştü ya. İkinci el piyasası da öldü gitti. Elimizde kaldı malzemeler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Rx580 in ne gibi bi fiyati olabilir ki zaten? 200$ a mi ne rx480 almistim iki sene once, adamlar ayni karti 3. Kere cikartiyolar rebrand ile rx590 olarak. Hepsi de gtx1060 la rekabet edecek diye cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 stormeagle said: tam işlemci almak üzereyken 6 ay sonra yenisinin çıkacağını bilmek çok pis bir durum. Alsan alınmaz, bekleyeyim desen 6 ay beklenmez. Koyun boku gibi bir şey işte bu her zaman böyle. onlar yeni çıktığında 6 ay sonra yeni intel çıkıyor olacak mesela. bir noktada bu işlemci bana artık yetmiyor diyip alacaksın, beklemek falan hikaye. ha 1 ay vardır ve ön testler gerçekten aşırı iyi olduğunu gösteriyordur falan önceki nesile göre, o zaman beklersin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Biraz spekülasyon bırakıyım: https://puu.sh/Ccu2C/f58b1999f2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Ryzen 9 threadripper degil sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Hayır, Ryzen = AM4 socket Threadripper = TR4 socket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 çok hızlı çıkartıyorlar, biraz yavaşlamaları lazım bre. 1600x 1 yıl sonra aynı fiyata 2600x çıkartıyon şimdi de 3600. Mevcut malı gidiyorken baltalama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 abi adamlar ilk ryzen çıkardıkları zaman yol haritası açıkladılar şu sene bu çıkacak vs diye, alıp almamak kullanıcıya kalmış. şu yukarıdaki hızlar biraz abartı, çekirdekler olması gerektiği gibi 2 katı yer kazanıyo 7nm de, amd yine elini korkak alıştırmazsa yukarıdaki tablodaki gibi olurda, saat hızları biraz fazla iyimser olmuş, max 4,6 görür diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Beklemek zarar ya, cok kisa sure yoksa direk yapistirmak gerekiyor. Ben proje bhtcesinden i7 7700k alacaktim vaktiyle. 8700k cikinca alirim dedim. Sonra dolar uctu, proje bitti. Bir sene makime toplyamadim, butun isimi sikimsonik i5 3570k ile yapmak zorunda kaldim. Sonra da kendi cebimden verdim islemci parasini sjfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ES 4.65'e boostluyordu abi 3 ay önce, max 4.6 nedir. 4.7-5.0 boost clocklar muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 samaella said: çok hızlı çıkartıyorlar, biraz yavaşlamaları lazım bre. 1600x 1 yıl sonra aynı fiyata 2600x çıkartıyon şimdi de 3600. Mevcut malı gidiyorken baltalama işte. alla alla birak orasin onlar dusunsun. sen ayni aprayqa daha iyi mal alabildigine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Almakta sıkıntı yok da sonra 10 yıl piyasadan siliniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 10 yıl sonra piyasadan silinse ne olacak abi? yanlıj anladım sry. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bright said: ES 4.65'e boostluyordu abi 3 ay önce, max 4.6 nedir. 4.7-5.0 boost clocklar muhtemel bunlar tek cekirdegin cikabildigi hizlar mi yoksa tum corelarin ortalamasini mi aliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 İkisi de değildir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar