sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 olm bi dk olay vpn'den kaynaklanıyomuş adsşjfhasşh hay eşek siksin emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 beta testing nasil gidior beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 güzel gidiyor. msi mortar arcticte durdum galiba, no problem so far. uyduruk bi gpu alırsam IOMMU yardıracam ubuntu'da, bakalım onu da becerebilirse microatx olarak msi mortar arcticten şaşmayın diyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 benim işlemcide 2 güne geliyo, diğer herşey geldi, inş bi sorun çıkmaz, gelip buraya ağlarım olmazsa. bide şey sorcam abi bende 1000watt psu var 5 senelik, yeni sistem toplamışken yeni bişey alim diyom 80+ bronze olsun. şöyle 250-300 lira arası sağlam bi psu önersenize http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=41#/?marka=FSP&filtre=hydro&kfilter=f65_080__BRONZE şu 2 si kulağa hoş geliyo 5 sene garantisi var çoğu yerde yazmış insanlar; sağlam markadır diye, bi sizede sorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 1000 wattla buzdolabı+pc+çamaşır bulaşık makinası çalıştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 dfgd eskidi abi o alet, satim de kurtulim. Kasayla beraber ucuza geliyo diye aldıydım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 1000in markası ne. Fsp iyidir al 700lüğü gitsin. Uygunmuş fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 GONDARCENGIZ said: dfgd eskidi abi o alet, satim de kurtulim. Kasayla beraber ucuza geliyo diye aldıydım zamanında daha geçen sene pc topladın lan sen. nası bi eskitmek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 2 sene oldu, 2 parça şey alalı ne pc toplaması psu markası high power sabo, yarı moduler satim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 High power ne ya ahah. Corsair var bende ahah, moduler değil ama döver çoğu psu'yu. 7-8 sene falan oldu, Aslan parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Benim bi önceki PC de asıl çok lüzumsuz PSU aldırmıştı ya Vatandaki adi herif. Thermaltake 80+ Gold 1050W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 1050 asfads hala boyle adamlar var mi abi "abi bak bu cok iyi al rahat et" diye gazlayan. en son yazicida goldun onundeki adamlarda vardi bu geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 650w gold rated uzeri hicbir psuya ihtiyacim olmamistir. Isin guzeli kartlar her sene daha efficient hale getirilsigi icin psu watt ihtiyaci da o kadar dusuyoe. Zamanin 9800gt gucune simdi sli falan yapiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 sabonis said: High power ne ya ahah. Corsair var bende ahah, moduler değil ama döver çoğu psu'yu. 7-8 sene falan oldu, Aslan parçası. high power en iyi psu markalarindan koylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Evet HighPower 20 yıllık firma ama hala neden 98 model web sitesi ile devam ediyorlar anlamıyorum. Ara sıra bir ürünle ilgili detay öğrenmek için girip bakıyorum ama bende hep bir şüphe uyandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Gus fring'de 98 model Volvo V70'a biniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Şunu koyayım, Amazon gönderirse iyi gibi fiyat; X370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 K4'ü ben de düşündüydüm, VRM'leri, heatsink'leri falan fena değil de Realtek LAN ve eski nesil Realtek DAC olduğu için pas geçmiştim. Bu tarz şeylere takılmayanlar yönelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 oha baya baya yanlış fiyat falan olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Ben mATX kasa aldım Ryzen için, indirime giren anakarta bak. Bunu da alayım dursun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 f/p build olarak bu mobo + R5 1600 + 3200C16 RAM olabilir mesela VRM heatsink'i olmayan B350'ler yerine güzel alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 b350m mortar arcticte sorun yok sanırım ya. her şey iyi gidiyor şu ana kadar. vrmlerde heatsink var o yüzden içim de rahat. 3.75ghz stabil takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 İşte AMD ler çok ısındığı için anca heatsinkle iç rahatlığı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 baya test ettim r5 1600 ü, 60 dereceyi geçmedi 84.9 euro fiyatı yalnız k4 ün, baya alasım satasım geldi burda fdsfsd 8-23 haziran arası gelir yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ben gömdüm açıkçası :D kullanmasan bile en kötü 200 lira fazlaya satılır yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar