Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel gidiyor. msi mortar arcticte durdum galiba, no problem so far. uyduruk bi gpu alırsam IOMMU yardıracam ubuntu'da, bakalım onu da becerebilirse microatx olarak msi mortar arcticten şaşmayın diyecem
Mesaj tarihi:
benim işlemcide 2 güne geliyo, diğer herşey geldi, inş bi sorun çıkmaz, gelip buraya ağlarım olmazsa.

bide şey sorcam abi bende 1000watt psu var 5 senelik, yeni sistem toplamışken yeni bişey alim diyom 80+ bronze olsun.
şöyle 250-300 lira arası sağlam bi psu önersenize

http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=41#/?marka=FSP&filtre=hydro&kfilter=f65_080__BRONZE

şu 2 si kulağa hoş geliyo 5 sene garantisi var

çoğu yerde yazmış insanlar; sağlam markadır diye, bi sizede sorim.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

dfgd eskidi abi o alet, satim de kurtulim. Kasayla beraber ucuza geliyo diye aldıydım zamanında

daha geçen sene pc topladın lan sen. nası bi eskitmek o
Mesaj tarihi:
1050 asfads

hala boyle adamlar var mi abi "abi bak bu cok iyi al rahat et" diye gazlayan.

en son yazicida goldun onundeki adamlarda vardi bu geyik
Mesaj tarihi:
650w gold rated uzeri hicbir psuya ihtiyacim olmamistir. Isin guzeli kartlar her sene daha efficient hale getirilsigi icin psu watt ihtiyaci da o kadar dusuyoe. Zamanin 9800gt gucune simdi sli falan yapiliyor
Mesaj tarihi:
Evet HighPower 20 yıllık firma ama hala neden 98 model web sitesi ile devam ediyorlar anlamıyorum. Ara sıra bir ürünle ilgili detay öğrenmek için girip bakıyorum ama bende hep bir şüphe uyandırıyorlar.
Mesaj tarihi:
K4'ü ben de düşündüydüm, VRM'leri, heatsink'leri falan fena değil de Realtek LAN ve eski nesil Realtek DAC olduğu için pas geçmiştim.

Bu tarz şeylere takılmayanlar yönelebilir
  • Yeni Oluştur...