darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 xaty said: Evlendik biz http://i.imgur.com/ruOIj2U.jpg Iyi dileklerini paylaşan, düğünümüze katılan, mesaj gönderen, görüntü yollayan herkese çok teşekkür ederiz :)-D Hanimkizimizin sac rengi yakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 tebrikler ve mutluluklar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 tebrikler, insanlar evleniyor vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 sen de yüzük fiyatı sormamış mıydın pırlanta başlığında başkan? sus payı olarak falan mı vermeyi planlıyorsun yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 o sorsa sorsa kebap tarifi sorar akjhsgfkjaldsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 şu gelinlikle damatlığın çirkinleştirmediği insan yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 öyle deme olm zamanı gelcek sen de giyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 hayatta gelinlik giymem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ben evlenmiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 kendisi kalp hirsizi oldugundan asla evlenmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 yaşlandık ya, yaşlı zampara diyolar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ben sana halen kurabiyem diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 hihihiih (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Mutluluklar dilerim. Rasmon said: şu gelinlikle damatlığın çirkinleştirmediği insan yok ya Adam haklı ama el mahkum gencıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 @copry ile artık anne ve baba pati olduk oğlumuz hızla büyüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 bahtı açık olsun, analı babalı büyüsün. foto da atın arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Ben yazmıştım Copry'e hamileyken de doğumda yazamadım. Çok tebrik ederim ikinizi de, analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 foto yok mu foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 (düzenlendi) Aaa yavru pati gelmiş Gratz Mart 20, 2019 Auril tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 19 Şubat'ta aramıza katıldı. Şimdilik uyumak, emmek ve altını doldurmakla geçiriyor zamanını. Geriye kalan zamanda da yattığı yerde sağa solu inceleyip tepiniyor bol bol Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 emojisiz çocuk görünce garip geldi. gratz team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 asdaso nasıl bakış analı babalı mutlu büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Anaaam, mayıs sonu da bizimki geliyor Analı babalı inşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Bakış çok fena yalnız, - Ehehe peder, az büyüdükten sonra, bak ne ediyom ben seni bakışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Teşekkür ederiz herkese, arada atarım yine fotoğraf. 1 saat önce, Cthulhu dedi ki: Anaaam, mayıs sonu da bizimki geliyor Analı babalı inşallah maşallah Sizi de tebrik ederiz, sabırsızlanmalar başlamıştır şimdiden çok güzel bir duygu, sağlıkla alın kucağınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar