Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Total sepet 60-85 arası olduğu sürece sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Sorarim size, Black Fridayin maasimi aldigim gunden 1 gun sonra olmasi bir tesaduf mu eyy pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Peki şunu sorucam. Birden fazla defa hatta sınırsız sayıda 75 avro altı paket getirtebiliyor muyuz aynı isme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 hala şu shipping olayını bulamadım neye baksan not shipping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 calimero said: Peki şunu sorucam. Birden fazla defa hatta sınırsız sayıda 75 avro altı paket getirtebiliyor muyuz aynı isme? Evet, sınırsız getirtirsin çok b.kunu çıkarmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bLackcha0s said: hala şu shipping olayını bulamadım neye baksan not shipping Amazon tarafından satılan ürünler Türkiye ye kargo ve ücretsiz kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bright said: calimero said: Peki şunu sorucam. Birden fazla defa hatta sınırsız sayıda 75 avro altı paket getirtebiliyor muyuz aynı isme? Evet, sınırsız getirtirsin çok b.kunu çıkarmadan bu yanlış bilgi olabilir. kişi başına limiti var diye biliyorum ben. senede 5 veya 10 diye okumuştum bir yanlış hatırlamıyorsam. gerge bilir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bLackcha0s said: hala şu shipping olayını bulamadım neye baksan not shipping bişi arattığın zaman solda filtrelerde amazon global shipping eligible seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 sabonis said: Bright said: calimero said: Peki şunu sorucam. Birden fazla defa hatta sınırsız sayıda 75 avro altı paket getirtebiliyor muyuz aynı isme? Evet, sınırsız getirtirsin çok b.kunu çıkarmadan bu yanlış bilgi olabilir. kişi başına limiti var diye biliyorum ben. senede 5 veya 10 diye okumuştum bir yanlış hatırlamıyorsam. gerge bilir muhtemelen. O eskidendi, kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bLackcha0s said: hala şu shipping olayını bulamadım neye baksan not shipping Prime kovala, en kolay öyle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Bir ara bazi urun tiplerinde limit vardi, onun disinda sinirsiz. Ama su anki durum nasil bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 amazon.de'nin 45-75 euro arasi urunleri tr'ye gondermesi nl'ye gondermesinden daha ucuz su an sanirim eheuheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 bi tane şundan çaktım beleş kargoyla https://www.amazon.de/gp/product/B00JNA337K/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Abi bu kısa süreliğine olur maksat ayak alışsın bi de bizim nüfusubgoz önüne alınca bugüne kadar yapılmaması saçma zaten. Geçici olsa da Black Friday ve Christmas sale new year sale fan baya güzel indirimler ile zaten alacağımızı alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 http://3.1m.yt/0ehTOg1.jpg Gelmis,aksam gidince bakarim . Hiyar mi cikmis ,dx mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 yeşşhh DAS aynı anda dağıtılmış lan komşu çıkmayalım asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 fizban said: amazon.de'nin 45-75 euro arasi urunleri tr'ye gondermesi nl'ye gondermesinden daha ucuz su an sanirim eheuheuhe. siparişin varsa aliim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 hangi dxracer'ı aldınız bi linklesenize. baya farklı fiyatlar goruyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 hakkaten hangi dxi aldınız kaça geldi kargosu falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 adamın biri eski modelleri ya eskiden ucuza almış onları satıyor ya da ufak defosu olanları falan almış onları satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 https://www.amazon.de/gp/product/B00BU2S8YW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 sabonis yine götünden element uydurmuş, defolu falan değil ama kusuru çıkmış olan satışlar var her satışta olduğu gibi. diğer renklerini de satıyor aynı satıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 gümrük ne kadar verdiniz dx e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 90 kg falanım, 100'e dayanır demiş ama zorlanır mı ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 samaella said: gümrük ne kadar verdiniz dx e ? gercekten % kac gumruk aliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 20% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar