Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calimero said:

Peki şunu sorucam. Birden fazla defa hatta sınırsız sayıda 75 avro altı paket getirtebiliyor muyuz aynı isme?

Evet, sınırsız getirtirsin çok b.kunu çıkarmadan
Mesaj tarihi:
Bright said:

calimero said:

Peki şunu sorucam. Birden fazla defa hatta sınırsız sayıda 75 avro altı paket getirtebiliyor muyuz aynı isme?

bu yanlış bilgi olabilir. kişi başına limiti var diye biliyorum ben. senede 5 veya 10 diye okumuştum bir yanlış hatırlamıyorsam. gerge bilir muhtemelen.
Mesaj tarihi:

sabonis said:

Bright said:

calimero said:

bu yanlış bilgi olabilir. kişi başına limiti var diye biliyorum ben. senede 5 veya 10 diye okumuştum bir yanlış hatırlamıyorsam. gerge bilir muhtemelen.

O eskidendi, kalktı
Mesaj tarihi:
Abi bu kısa süreliğine olur maksat ayak alışsın bi de bizim nüfusubgoz önüne alınca bugüne kadar yapılmaması saçma zaten. Geçici olsa da Black Friday ve Christmas sale new year sale fan baya güzel indirimler ile zaten alacağımızı alırız.
Mesaj tarihi:
https://www.amazon.de/gp/product/B00BU2S8YW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

sabonis yine götünden element uydurmuş, defolu falan değil ama kusuru çıkmış olan satışlar var her satışta olduğu gibi.

diğer renklerini de satıyor aynı satıcı
  • Yeni Oluştur...