Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

ben alamadım napim, fakirdim o gün.

hepsiburadanın black friday kapmaynasında ben speete atmıştım, ertesigün kalktığımda ürün siteden kalkmıştı ama sepetimde duruyordu indirimli hali ile. oyle aldım ürünü indirimli fiyattan. sepete atılan ürüne sepete atıldığı andaki fiyat uygulanıyor olabilir amazonda da. minik bir bug bence sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
https://www.amazon.de/Logitech-Spectrum-Mechanische-RGB-Gaming-Tastatur-deutsches/dp/B01GHP1IDY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487164346&sr=8-1&keywords=g910

Logitech G910 Orion Spectrum Mekanik RGB Oyun Klavyesi (QWERTZ, Alman Klavye Düzeni) Siyah
94,68 Euro'ya geliyor ithalat vergisiyle birlikte. 366,3 TL ediyor o da.

Bayaaaa bir ucuz geldi bana. 680 TL filan Türkiye'de.

Şimdi tek sorum şu. Bu alman layoutunu tek tek keycap bulup, değiştirsem olur mu? Farklı olan tuşları mesela.

Ne kadarı farklı ya da TR layout'tan?
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

y ve z farkli yerde, onun disinda home delete vs hepsi almanca ama klavyeye bakarak kullanmiyorsan sorun olmuyor.

y, z filan sorun değil de, + % & filan gibi karakterlerin yeri farklı galiba. Onlar sıkıntı. ezbere bilmiyrum her özel karakterin yerini. Kod filan yazıcam. kastırır ezberleyene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

deadwoll said:

Halbuki eve power rack alacaktım :<

power racke ücretsiz kargo var mı :D

Geliyor da Türkiye'ye yollamıyorlar :/

Gerçi bugün sks'yi yöneten hocayla konuştum, spor salonu + havuzu öğleden önce aylık sınırsız 20 lira yapmışlar. Power rack da almışlar sonunda. Koca şehirde serbest ağırlıkla squat yapılabilen spor salonu yoktu lel.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Laorx said:

y ve z farkli yerde, onun disinda home delete vs hepsi almanca ama klavyeye bakarak kullanmiyorsan sorun olmuyor.

y, z filan sorun değil de, + % & filan gibi karakterlerin yeri farklı galiba. Onlar sıkıntı. ezbere bilmiyrum her özel karakterin yerini. Kod filan yazıcam. kastırır ezberleyene kadar.

Y ve z yeri farklı değil sanırım fotoğraftakindem farklı gelmez sanırım. Bu arada akakceden baktım g710+ 299 tl güzel fiyat
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bu ara baktığım hiç bir şeyi göndermiyor TR'ye amazon.de ne iş?

gönderiyor. ürünün sayfasında göndermiyor yazıyor ama alabiliyorsun o da gönderiyor. onu hala düzeltmediler niyeyse

ama sazanlamışım sanırım biraz. bazı ürünleri göndermiyor tabi direk öyle bir ürün bakıyorsan bilemedim :C
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...