kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 CthuLhu said: ben alamadım napim, fakirdim o gün. hepsiburadanın black friday kapmaynasında ben speete atmıştım, ertesigün kalktığımda ürün siteden kalkmıştı ama sepetimde duruyordu indirimli hali ile. oyle aldım ürünü indirimli fiyattan. sepete atılan ürüne sepete atıldığı andaki fiyat uygulanıyor olabilir amazonda da. minik bir bug bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Podolski said: Asus Prime Z270-A'yı 600 lira gibi kendimce kelepir fiyata aldım. http://www.nanokatalog.com/Anakart-ASUS-PRIME-Z270-P,PR-98818.html?gclid=Cj0KEQiAt9vEBRDQmPSow-q5gs8BEiQAaWSEDuOF_GYUQOVD2d3f_RrCtwxuVadK6CqMxAw6QGvO1jUaArHv8P8HAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 yeni sınırın üstünde ürün almayı deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Bu ara baktığım hiç bir şeyi göndermiyor TR'ye amazon.de ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 küsmüştür sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Halbuki eve power rack alacaktım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 https://www.amazon.de/Logitech-Spectrum-Mechanische-RGB-Gaming-Tastatur-deutsches/dp/B01GHP1IDY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487164346&sr=8-1&keywords=g910 Logitech G910 Orion Spectrum Mekanik RGB Oyun Klavyesi (QWERTZ, Alman Klavye Düzeni) Siyah 94,68 Euro'ya geliyor ithalat vergisiyle birlikte. 366,3 TL ediyor o da. Bayaaaa bir ucuz geldi bana. 680 TL filan Türkiye'de. Şimdi tek sorum şu. Bu alman layoutunu tek tek keycap bulup, değiştirsem olur mu? Farklı olan tuşları mesela. Ne kadarı farklı ya da TR layout'tan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 cherry mx olmamasi kotu, 1-2 ay once g610 aldim. sahane klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 deutsches keyboard layout diye arat googleda bak bakalım ne kadarı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Çok aşırı farklı değil ya, benim klavye de almanca layout ama tr kullanıyorum. Tuşların çoğunu ezbere basıyorsan sorun yok, insan fark etmiyor bile nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 y ve z farkli yerde, onun disinda home delete vs hepsi almanca ama klavyeye bakarak kullanmiyorsan sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 deadwoll said: Halbuki eve power rack alacaktım :< power racke ücretsiz kargo var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Laorx said: y ve z farkli yerde, onun disinda home delete vs hepsi almanca ama klavyeye bakarak kullanmiyorsan sorun olmuyor. y, z filan sorun değil de, + % & filan gibi karakterlerin yeri farklı galiba. Onlar sıkıntı. ezbere bilmiyrum her özel karakterin yerini. Kod filan yazıcam. kastırır ezberleyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 tiLi said: deadwoll said: Halbuki eve power rack alacaktım :< power racke ücretsiz kargo var mı :D Geliyor da Türkiye'ye yollamıyorlar :/ Gerçi bugün sks'yi yöneten hocayla konuştum, spor salonu + havuzu öğleden önce aylık sınırsız 20 lira yapmışlar. Power rack da almışlar sonunda. Koca şehirde serbest ağırlıkla squat yapılabilen spor salonu yoktu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 barbu said: Laorx said: y ve z farkli yerde, onun disinda home delete vs hepsi almanca ama klavyeye bakarak kullanmiyorsan sorun olmuyor. y, z filan sorun değil de, + % & filan gibi karakterlerin yeri farklı galiba. Onlar sıkıntı. ezbere bilmiyrum her özel karakterin yerini. Kod filan yazıcam. kastırır ezberleyene kadar. Y ve z yeri farklı değil sanırım fotoğraftakindem farklı gelmez sanırım. Bu arada akakceden baktım g710+ 299 tl güzel fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 abuk subuk import fees fiyatları deli etti. telefona kulaklık alacağım 50 dolarklık kulaklığa 30 dolar gümrük geliyor. teşekkürler yeni türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 deadwoll said: Bu ara baktığım hiç bir şeyi göndermiyor TR'ye amazon.de ne iş? gönderiyor. ürünün sayfasında göndermiyor yazıyor ama alabiliyorsun o da gönderiyor. onu hala düzeltmediler niyeyse ama sazanlamışım sanırım biraz. bazı ürünleri göndermiyor tabi direk öyle bir ürün bakıyorsan bilemedim :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 evet son adıma kadar gelin, orada da hata veriyorsa şansınıza küsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Yok öyle de baktım ben yollamıyorlar inatla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Laorx said: cherry mx olmamasi kotu, 1-2 ay once g610 aldim. sahane klavye. 320ye değer mi? senin alış kaçaydı? hem yazı hem oyun için alıcam alet çok temiz işlevsel duruyor ama rahat mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 €60'ya geldi amazondan, brown guzelmis sevdim. Rahtsiz edici klil sesi yok, oyunda da sahane. G810 modelinin aynisi zaten, tek fark beyaz rgb kullanmislar. Elinin altinda gok kusagi istemiyosan al direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 red'lisi de var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 altı düz mü bunun böyle. bilek dayama yeri yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 corsair strafe silent mx master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Bazı ürünlerin gönderimi kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar