eldar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Amazon paketlerinden ptt 60 kuruş damga masrafı aldı. Bu var mıydı daha önce? Devlet yeni gelir kapısı mı açtı kendine nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 vardı kapıda ödüyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Valla ben şu ana kadar 1 kere alış veriş yaptım Amazon'dan geçen ay, onda istememişti ptt olmasına rağmen. O yüzden garip geldi. Hatta bookdepository'den kaç defa alışveriş yaptım hiçbirinde ödemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 cok alisveris yaptim amazon'dan sansima hic ptt kargo ile gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 benim paket yurtiçi kargoya verilmiş bile anaa resmen 8-9 günde geldi amerikadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 bana da hiç ptt ile gelmedi. en güzel amazon kargosu ups ile ertesi gün gelen ya. sana özel uçak kaldırıyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 4 gündür Your pack. has.. diyor da güncellenmiyor mu bu, şu ülkede artık falan diye. Hala Surrey, İngiltere yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Bebek koltuğu aldım 27 si akşam. 28 sabahı 9 da uçak istanbula inmiş 31inde ups teslim etti urfaya. Acelesi de yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Hangi koltuk? link piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Liebe said: benim paket yurtiçi kargoya verilmiş bile anaa resmen 8-9 günde geldi amerikadan. hehe saftirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 nefesler tutuldu, bugün son kargom var gümrükten geçerse devlete para bayılmayacağım sdfsdf hala uçakta görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Evet eğer kargomuz 4 gün ".. taken hold off" da kaldıysa i-parcel e hayırdır diye mail atıp paketin aslında Amazon'a geri yollandığını öğreniyormuşuz.Live chat diye gittik .de ye git dediler onlarda ing. konuşmam ben diye maile yolladılar. Bu 30eur sonrası vergi ne kadarki 15inde sonraya da olsa söylesem mi iptal ettirip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 fanlarım gelemedi refund etcez diye mail atmışlar, kartım iptal edilmişti. fanlara mı üzüleyim, refundla uğraşmak zorunda olacağıma mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Başlığı biraz okudum, galiba sorun yok ama emin olmak için soruyorum. https://www.amazon.de/interne-Festplatte-5400rpm-Cache-WD40EFRX/dp/B00D74GAMI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1484563426&sr=8-1&keywords=wd%2Bred%2B4tb&th=1 Şu HDD'yi almayı düşünüyorum. Malesef 4TB'nin Türkiye'ye shipping'i yok yazıyordu. 3TB'de sorun yok diyor. 124 Euro. Alırsam gümrükte bir sorunla karşılaşır mıyım, ekstra belge vb. göndermek gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 satıcısı amazon olduğu için karşılaşmazsın. ürün tr'ye gelince ups seni arıyor, mail adresi istiyor, maile bir belge göönderiyorlar, imzalayıp geri maille upse gönderiyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 perşembeden beri 4 adet karogm için bugün geliyor diyor sürekli, sorun çözüldü bugün geliyor adamlar. yurtiçi kargodaymış inşallah gelecek bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 o da gümrük vergisi alınmıyorsa oluyor sadece benim gördüğüm. kasada oldu mesela. 30 eur gümrük vergisi vardı, form için aradılar "gümrük bedeli yok" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Jeeztro said: perşembeden beri 4 adet karogm için bugün geliyor diyor sürekli, sorun çözüldü bugün geliyor adamlar. yurtiçi kargodaymış inşallah gelecek bi gün benim paketimde böyleydi, döndü refund maili geldi amazondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 kargo şirketinin mallığından kaynaklandığını düşünüyorum ben. istanbulda 2-3 gün dağıtım yapamadılar. o sırada paket iadeye döndü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Jeeztro said: perşembeden beri 4 adet karogm için bugün geliyor diyor sürekli, sorun çözüldü bugün geliyor adamlar. yurtiçi kargodaymış inşallah gelecek bi gün perşembe günü yurtiçi kargoya teslim edildi benim de kargo, halen gelmedi. 9 günde amerikadan geldi 4 gündür bana gelemiyor kargo sadasf. az önce gittim abi senin kargo şu yığının altında dedi baktım onlarca koli yığılmış böyle tepe gibi, acil değilse yarın getirelim çok zor onu bulmak dedi bıraktım döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 30 eur üstüne yapıştırmışlar vergiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 I-Parcel e mail attım bakalım, yurtiçi tracking numberı versinler de gideyim cırlayayım. müdüre rezil oldum bi de, 17 euroluk mokka express aldığımı gördü yanımdan geçerken, 5-6 tane plak istedi onları da ekledim. her gün soruyor şimdi adam noldu kargo birşeyi beceremedin diye. he anasını satim sana plak sipariş verecem diye burda işe başladım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 hahaha AHMET BİZİM PLAKLARIN ÜZERİNE YATTIN HAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 arda bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 abicim yapamayacaksan söyleseydin ben buradan alırdım *göz devir* *sessiz cıkla* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar