Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 calimero said: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B019H5GPDE/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1482329670&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=mediflow+5003&dpPl=1&dpID=31MVTT0Yq%2BL&ref=plSrch Bir de şu üründen acaip memnunum ben ya. Holy sen miydin tavsiye eden? Boyun ağrısı yaşayan paraya acımasın abi, net.Aynen ben de aldım bunun bir benzerini, inanılmaz rahat ya. Yastık teknolojisi ne kadar ilerlemiş arkadaş diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 visco mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sen hangisinden aldın bu arada abi? Linkledigim en pahalısı sanırım millet burun kivirabiliyor fiyatı görünce. En azından tavsiye ederiz ya da ben de alırım ekstra yastık olarak daha ucuz modelleri de iyiyse? Edit: killjoy Aynen visco memory foam su torbası var altında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 şu 10 kişi falan topluca aldığımız kahve makinesi hakkında soruyorum. iç içe geçmiş 2 kutu gibin şey var ya, ne halta yaramakta onlar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 calimero said: Dedi radyolu lambaya 150 yoro veren goldbörın. sen filipsteki gibi kesintisiz graduallikte herhangi bir led ampülü yavaş yavaş aydınlatan reosta bul, ben tek başıma kendi elimle sosyalist devrim getircem ülkeye. getirmeyeni öttürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 sabonis said: şu 10 kişi falan topluca aldığımız kahve makinesi hakkında soruyorum. iç içe geçmiş 2 kutu gibin şey var ya, ne halta yaramakta onlar? :D abi ona ben yutupta baktım. kullanılmış kapsülleri içine atmaya yarıyor sdfs. yani başka bir amaç yok. videoda adam öyle yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ahaha o ne lan öle :D :D niye 2 kutu var peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sipariş tahmini tarihini 8 gün geçti, hala da gelmedi. Ben de iptal etmek istiyorum artık siparişi. Ama iptal göremedim, iade var sadece. İade de edemem elime ulaşmayan siparişi. Ne yapmam lazım? Nasıl iletişime geçeceğimi bile bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 o iki kutu, makineye bardak gibi koyuyorsun, su dolduruyorsun arkayı, sonra sadece su basıyorsun o kutulara, temizliyorsun içini makinenin, onun için var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 PS4 yine indirime girmiş, 2. kol ile birlikte 840 TL'ye geliyor. https://www.amazon.de/gp/product/B01N6G2HK2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 eldar said: Sipariş tahmini tarihini 8 gün geçti, hala da gelmedi. Ben de iptal etmek istiyorum artık siparişi. Ama iptal göremedim, iade var sadece. İade de edemem elime ulaşmayan siparişi. Ne yapmam lazım? Nasıl iletişime geçeceğimi bile bulamadım. bu normal. tam yılbaşı kırismis zamanı. bu zamanlarda çok oluyor böyle gecikmeler aşırı yoğunluktan dolayı. amazonla iletişime geç muhtemelen kargo ücretini iade fln edip hediye çeki fln verebilirler. birde biraz sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 merhaba koduyla, 3,7 kurdan hesapladım 808tl yapıyor. üff alsam mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yapıştır gelsin ya fifa atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 KillJoy said: madcow said: 75 euro degil miydi gumruk vergisiz alım limiti? https://www.amazon.de/gp/product/B00UTDU1O8/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A3W1YAJZVE78ZY u ekledim vergi cıkartmadı amazon. Kafam karıstı. Eger amazon vergi eklemeyince sonradan vergi cıkması durumu yoksa bunu alıcam. Varsa https://www.amazon.de/gp/product/B01HNXGLFO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3W1YAJZVE78ZY bunu alcam. Var mıdır daha once boyle bir durum yasayan? ikitane ürün aldım 130 eur civarı, ikiside gümrükte takılıyor. ups bi mail atıyor, çıktı alıp imzalayıp scan edip yolluyorsun. 3-5 gün gecikmeli, ekstra hiçbir ücret ödemeden geliyor kapına. *mucks* çıktı almana gerek yok. telefondan veya pc'den imza atıp yollayabiliyorsun. ben öyle yapmıştım. programın adı adobe fill and sign. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 calimero said: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B019H5GPDE/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1482329670&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=mediflow+5003&dpPl=1&dpID=31MVTT0Yq%2BL&ref=plSrch Bir de şu üründen acaip memnunum ben ya. Holy sen miydin tavsiye eden? Boyun ağrısı yaşayan paraya acımasın abi, net. Ben yazmistim 20€ ya aldik bunu ^^ ama tavsiye etmedim, yorum okudum aldim direk zaten en cok satanlarda hem amerika'da hem de almanya'da 1 numara. Brn cok fazla memnun kalmadim acayip yumusak ama 2. Yastik kullandigim icin ustune pek dusmedim. Suyunu arttirip denemem lazim . Bir de yazin bu yastikla yatilmaz cook sicak oluyor sudan dolayi. Kis icin ideal ama yazin zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bingildak said: bankayla görüştüm şimdi benim kartı kullandığım bir vendorda savcılık emir çıkartmış ve o vendordan işlem yapan herkesin kartına bloke konulmuş. blokeyi de açmıyorlar güvenlik açığı var diye, kartı iptal edip yenisini gönderiyorlar sadece 15 gün sürüyormuş o da :D vay eykü Benim kartta gitti lan. Aradilar iptal etmemiz lazim yoksa mesuliyet kabul etmiyoruz vs vs... Acaba dx rAcer'dan dolayi mi oldu . Sabonis hakli sahte dx racer aldik eahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Amazondan ziyade bir Türk sitesini patlattılar büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 blokesini tutup sanal kart ile işleme devam edebiliyorsun, ben dün sanal kartla aldım kasayı ama işte usd-eur hesabı falan olmuyor direkt debit gibi o an çekim sırasında eur to try kurundan çeviriyor ama en azından bankanın kurundan, amazona göre 1 eur 4 tl çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Amazon iyi güzelde abi tasarım çok kötü ya. Ben neden istediğimi bulamıyorum... Alışamadım bi türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Holy said: PS4 yine indirime girmiş, 2. kol ile birlikte 840 TL'ye geliyor. https://www.amazon.de/gp/product/B01N6G2HK2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF bunun üstüne bir de 2 gitarlı guitar hero'da indirim var. https://www.amazon.de/gp/product/B01LXPG741/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF müthiş bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Philips falan arayanlar şunada baksın indirime girmiş... https://www.amazon.de/b/ref=lp_12300509031_gbph_img_s-4_1639_0d4016c9?rh=i%3Alighting%2Cn%3A12300509031%2Cn%3A12300509031&suppress-ve=1&ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF&node=12300509031&suppress-ve=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 guitar hero baymaz mı ya çok kısa sürede sanki alınıp kapı arkasında unutulur gibime geliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Holy said: PS4 yine indirime girmiş, 2. kol ile birlikte 840 TL'ye geliyor. https://www.amazon.de/gp/product/B01N6G2HK2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF Trye gönderim yok diyor? Bi trick mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Abi ledden trafondan hue light yapan arkadas bir zahmet kalıbınıda döktürsünde dış plastiğinide yaptırsın daha dekoratif olsun diye fasfasfa. Lan lehimle entegreyle dijital saa tmi yapcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 jeditrick abi gönderiyor ekleyince ben dün corsair kasa aldım, sözüm ona gelmiyordu us de 200 dolar shipping ücreti olan şeyi bedeveye getirdim adas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar